sajūgs

Profila bilde
Martinez
Ziņojumi: 1946
Pievienojies: 23 Jūl 2011, 11:59
Braucu ar: 2,8 coupe
Atrašanās vieta: Sigulda
Reputācija: 3

21 Jan 2012, 23:09

Un atkal DogMa man kā dievs no debesīm rāda gaismu :supeer: Rīt gaidi zvanu ap dienvidu,kad būšu no darba mājās un nedaudz pagulējis,lai spētu ko loģisku padomāt! Vnk man vajag savējo bumbieri pa 2 mēnešiem saskrūvēt tā,lai iztur vasaru,bez pirksta pielikšanas(cerams,savādāk lūgšu jūsu palīdzību,kaut gan tāpat lūgšu,šo to),bet njā finanses ir ierobežotas,tāpēc raustos kko tgd tā pa nopietnam ķerties kkam klāt!
coupe 2.8
Profila bilde
vart
Ziņojumi: 150
Pievienojies: 30 Jūl 2011, 10:39
Braucu ar: 320i
Atrašanās vieta: Rīga

21 Jan 2012, 23:12

Martinez rakstīja:nez,es personīgi izvēlos lemforder un citas tamlīdzīgus ražojumus,tā teikt tos ko toč zin,ka viss ir kārtībā un nežēloju tam naudu,jo meklējot lētāk,var arī smagi iegrābties!
Ok, paldies :super:
Profila bilde
KLAVINS
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 6347
Pievienojies: 07 Apr 2011, 08:45
Braucu ar: BMW
Atrašanās vieta: Titurga (Baloži)
Reputācija: 4

24 Jan 2012, 11:28

KLAVINS rakstīja:es vel jo projam nesmu ticis skaidriba ar sikrektu, jo paskatijos ka ja liek sleedzi ,,-'' vadaa tad tas sledzis ir milzigs bet lai sledzis butu mazs un butu viegli paslept tomer tad vajaga likt releju.
velejos uzinat sada shema var taisit sledzi uz degvielas sukni ? man kaut ka mazliet tupums ir uz tiem relejiem u.t.t negribas kaut ko ari nodzedzinat :D
Attēls
:rolleyes:
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Profila bilde
Rolands
Ziņojumi: 2500
Pievienojies: 13 Mar 2011, 17:49
Atrašanās vieta: Garkalne,Ādaži

24 Jan 2012, 11:38

Kur var uzstaisīt kopijas mašīnas atslēgām?
Profila bilde
Martinez

24 Jan 2012, 11:42

nu ja tev tāpat kā man bez čipiem,tad pie jebkura meistara kas vīlē atslēgas un kam ir sagatave tāda kā tev atslēgai vajadzīga! a čipotās naf ne jausmas
coupe 2.8
Profila bilde
Agris
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 2665
Pievienojies: 27 Feb 2011, 22:43
Braucu ar: 325
Reputācija: 14

24 Jan 2012, 12:11

KLAVINS rakstīja:
KLAVINS rakstīja:es vel jo projam nesmu ticis skaidriba ar sikrektu, jo paskatijos ka ja liek sleedzi ,,-'' vadaa tad tas sledzis ir milzigs bet lai sledzis butu mazs un butu viegli paslept tomer tad vajaga likt releju.
velejos uzinat sada shema var taisit sledzi uz degvielas sukni ? man kaut ka mazliet tupums ir uz tiem relejiem u.t.t negribas kaut ko ari nodzedzinat :D
:rolleyes:

jā var taisīt. itkā viss ir pareizi.
Profila bilde
KLAVINS
E36 Club Latvia

24 Jan 2012, 13:17

super paldies :sarunats:
tagad atliek visu salodet un kaut ko nesalaist uz iiso :D
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Profila bilde
Agris
E36 Club Latvia

24 Jan 2012, 13:25

tik skaties cik ampēru ir relejam, jo kautkur lasiiju ka standarta releji ir 30A. skaties cik ir drosinātājam.
Profila bilde
Rons
Ziņojumi: 1429
Pievienojies: 22 Jūl 2011, 19:28
Braucu ar: c3h8-c4h10
Reputācija: 12

24 Jan 2012, 14:30

Agri, šāda numerācija ir tikai auto relejiem un viss tur ir pareizi. Kļaviņ- tā shēma ir tik elementāra, ka atkošanai auto zaglim 3min... pameklē goglē kaut ko labāku. un protams viss ir atkarīgs no izdomas un tā, bet nu nenopietni vienalga. šitais der priekš narikiem un puiseļiem.
Profila bilde
KLAVINS
E36 Club Latvia

24 Jan 2012, 14:43

es ari domaju prieks narikiem taisit lai nepavizinas, jo var likt gps, imobilaizerus un vienalga nozog, piemeram manam sencim divas reizes masinu nozaga un sikretka bija, imobilaizers (rupnicas) bija + signalizacija likta un aizgaja tapatas, visu apgaja lai signalizacija neskanetu un no majas logu masinu aizstuma bet mazliet talak pielika pie strika un aizvilka uz stavietu kur ari mocijas ar pielaisanu kas ari nezidevas jo sargs stastija ka visas lampinas masinai mirgoja :lol: un sikretka ari bija uz sukni :lol:
Labas cenas.
Profila bilde
Agris
E36 Club Latvia

24 Jan 2012, 15:16

Rons rakstīja:Agri, šāda numerācija ir tikai auto relejiem un viss tur ir pareizi. Kļaviņ- tā shēma ir tik elementāra, ka atkošanai auto zaglim 3min... pameklē goglē kaut ko labāku. un protams viss ir atkarīgs no izdomas un tā, bet nu nenopietni vienalga. šitais der priekš narikiem un puiseļiem.
nu bet es tik vinju pabrīdināju, jo ja jau teica ka neko nesaprot no relejiem, tad saprotu ka arī shēma ņemta no neta.. un nezinu vai viņam ko izsaka tie cipariņi vai nē/..
Profila bilde
KLAVINS
E36 Club Latvia

24 Jan 2012, 15:48

paldies :sarunats: nesaprotu no relejiem bet no pareja kaut cik mazliet rubiju , vienkarsi nekad nesmu darbojie ar relejiem un shema ir nemta no i-neta bet vinja sakuma bija ka papildus miglas lukturiem paradzeta , mazliet lieko nonemu nost u.t.t
Labas cenas.
Profila bilde
Martinez

24 Jan 2012, 15:56

KLAVINS rakstīja:es ari domaju prieks narikiem taisit lai nepavizinas, jo var likt gps, imobilaizerus un vienalga nozog, piemeram manam sencim divas reizes masinu nozaga un sikretka bija, imobilaizers (rupnicas) bija + signalizacija likta un aizgaja tapatas, visu apgaja lai signalizacija neskanetu un no majas logu masinu aizstuma bet mazliet talak pielika pie strika un aizvilka uz stavietu kur ari mocijas ar pielaisanu kas ari nezidevas jo sargs stastija ka visas lampinas masinai mirgoja :lol: un sikretka ari bija uz sukni :lol:
pats savām acīm redzēju kā aizdzen porsche carrera kkāda 2009 gada 3 minūšu laikā,bez čakarēšanās,vnk laptops čalim klēpī bij un viss! Visu darīja tikai ar kompi,i atslēdza i pielaida un nekādi imobilaizeri nepalīdzēja i gps pozicionēšana a rezultātus nedeva,jo mašīna pazuda no visiem ekrāniem īsu brīdi pirms pielaišanas!
kā saka,ja grib var nospert visu! Tas ka liec priekš puišeļiem un narikiem ir pareizi,nav ko lieki riskēt! A profiņiem neticu ka vajag kkādu e36 un pat ja savajadzēsies tad aizdzīs tāpat! Man šķiet ka pie mums ir galvenokārt jāsargā autiņš pret narikiem un urlaganiem kam nav ko darīt uz to būtu jāliek visi spēki un neredzu jēgu kādēļ lai izgrūstu nenormālāko naudu par krutām signenēm un nezin kādām vēl slepenām pogām un imobilaizeriem!
Atceros sencim a 90 gados gribēja jetu aizdzīt tālāk par pirmo krustu netika un smiekli smiekliem bet katru nedēļu sencis gāja pakaļ autiņam uz blakus krustojumu,jo neviens tais laikos nevarēja aizdzīt to aparātu,un pats smieglīgākais bij tajā,ka sikretka bij elementāra,parasts mehānisks krāniņš benzīna trubā zem arkas :super:
coupe 2.8
Profila bilde
KLAVINS
E36 Club Latvia

24 Jan 2012, 16:12

bet loti ceru ka tomer pat narikiem un urlatiem neliksies mans auto intresants :rolleyes:
Labas cenas.
Profila bilde
Ruu
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 4667
Pievienojies: 23 Feb 2011, 18:55
Atrašanās vieta: Cēsis
Reputācija: 6

24 Jan 2012, 16:15

Dzirdēti pat gadījumi ka Audi automātu (tādiem parasti neviens ručņiku nerauj) aizdzen uzliekot priekšējos riteņus uz tiem ratiņiem (cietās sakabes), un aizvelk prom. Pēc tam jau lēnā garā atmūķē kādā pamestā vietā.
Profila bilde
oscar
Ziņojumi: 1364
Pievienojies: 10 Apr 2011, 21:11
Braucu ar: e46
Atrašanās vieta: Mālpils/Rīga
Reputācija: 2

24 Jan 2012, 17:21

Kāds eļļas filtrs nāk 1.8is? neiedziļināšos izmēros, bet nu tievais un garasi vai isais un resnais :lol:
Profila bilde
Ruu
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 4667
Pievienojies: 23 Feb 2011, 18:55
Atrašanās vieta: Cēsis
Reputācija: 6

24 Jan 2012, 17:30

Cik tā skatos tad līdz 95. gada augustam īsais, resnais, pēc - garais tievais..
Profila bilde
oscar
Ziņojumi: 1364
Pievienojies: 10 Apr 2011, 21:11
Braucu ar: e46
Atrašanās vieta: Mālpils/Rīga
Reputācija: 2

24 Jan 2012, 17:34

Skaidrs, jā tikko atradu līdz 95.gada augustam nak resnie, pēc tievie! ;)
Profila bilde
ega
Ziņojumi: 1430
Pievienojies: 27 Jūl 2011, 22:14
Braucu ar: IS UN Q

26 Jan 2012, 10:02

cik varētu maksāt taurigam griestus baltos,pārlīmēt vai ari lkietoti! interese cena!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu. :lol:
Profila bilde
KLAVINS
E36 Club Latvia

27 Jan 2012, 21:10

kadas ir firmas ,,FUCHS'' ellas?
Labas cenas.