sajūgs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- …
- 83
- chevron_right
Branda nozīme ir labi ja 5%, vissvarīgākais ir smērvielas specifikācijas, vai bmw sader ar viņām un/vai otrādi. ja dzinējs sterils, tad tikai labu sintētiku... nosaukums ir sekundārs.
šodien dabūju braukt mainīt eļļas filtru, nederēja resnais, kas itkā paredzēts līdz 95.gada augustam. Man autiņš 94.gada, 1x reģuistrēts 95.gada martā, bet šim izrādās tievais filtrs, kas nāk pēc 95.gada augusta
Gadās arī tā, bet tak varēji papētīt iepriekš - pēc eļļas korpusa jau vajadzētu varēt redzēt vai ir resnais vai tievais..
Man liels jaut. nezinu ka tas notika bet mans bmw ir palicis bez prieksejas numurzimes man bija vecais LV numurs. Ko man darit,kur griezties un cik jamaksa lai tiktu pie citas numurzimes??? Braukaju mekleju bet nekur ta ari neatradu!!!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
brauc uz CSDD atdod otru nr zīmi! Saki ka padirsi vai kā,bet maksāsi tā vai tā,neatceros cik lvl tev tas apiesies,bet tiksi pie jaunām eiropas standarta plāksnēm un jaunas tehniskās pases (jo nr būs jauni,nebūs vecie) un ceļu nodokli a var nākties maksāt,ja neesi jau nomaksājis par to par 2012 gadu!
Varu drošības pēc ieskriet policijā un uzrakstīt iesniegumu ka nozagts priekšējais nr (nezinu vai pie CSDD tas tev sanāks lētāk,bet nu viennozīmīgi dārgāk tas nebūs toč) kāpēc rakstīt iesniegumu policijā,jo numurus bieži zog (jā arī pa vienam) lai uzpildītos statoilos un citos benzintankos,lai vai savārītu kādu citu huijnju! Ja būs iesniegums par pazudušu vai nozagtu nr tad vismaz būsi drošs ka pēc kāda laika pie tavām durvīm neklapēs vīriņi zilos formas tērpos ar tekstu samaksā par degvielu vai arī sēdēsi tuptūzī,un tad jau nevarēs pierādīt ka neesi tas bījis tu,ja nebūs iesnieguma! Poličos saki kā bij,tipa iznāku no veikala,mājas utt. un skatos nav numura, gribu piefiksēt faktu par pazušanu! Tik nestāsti ka šķērēji pļavas pirms tam,a to pateiks,ka pats un lai čāpo tālāk!
Varu drošības pēc ieskriet policijā un uzrakstīt iesniegumu ka nozagts priekšējais nr (nezinu vai pie CSDD tas tev sanāks lētāk,bet nu viennozīmīgi dārgāk tas nebūs toč) kāpēc rakstīt iesniegumu policijā,jo numurus bieži zog (jā arī pa vienam) lai uzpildītos statoilos un citos benzintankos,lai vai savārītu kādu citu huijnju! Ja būs iesniegums par pazudušu vai nozagtu nr tad vismaz būsi drošs ka pēc kāda laika pie tavām durvīm neklapēs vīriņi zilos formas tērpos ar tekstu samaksā par degvielu vai arī sēdēsi tuptūzī,un tad jau nevarēs pierādīt ka neesi tas bījis tu,ja nebūs iesnieguma! Poličos saki kā bij,tipa iznāku no veikala,mājas utt. un skatos nav numura, gribu piefiksēt faktu par pazušanu! Tik nestāsti ka šķērēji pļavas pirms tam,a to pateiks,ka pats un lai čāpo tālāk!
coupe 2.8
Paldies pa infu.
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
Pēdējais labojis ega - 30 Jan 2012, 14:16, kopā labots 1 reizi.
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
bij loti aktuāls ajutajums bet kamer biedri rosijas pats izdomaju, tad nu lai nejautatu izlaboju...
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
20 ls melnos krasa baloniņos un aidā jūriņā , tā jau melnie griesti grozās ap 60+ naudiņāmega rakstīja:cik varētu maksāt taurigam griestus baltos,pārlīmēt vai ari lkietoti! interese cena!
gribeju uzzinat vai varu uzlikt sajuga disku no 2.5 uz 2.0? vienkarshi nav iespejas savu nonemt un tad meklet sajugu
ja lieku m20 spararatu, tad man ar deres vecais sajugs?
Nē, nederēs.
Ja liek m20 spararatu, jāliek arī sajūga disks ar dempfera atsperēm un cits kurvis.
Uz 2.5i var uzlikt 2.0i sajūgu, bet vai tad nebija jāmaina arī saprarats un kurvis? Ja nemaldos, tad dažādas darba virsmas bija, t.i., 2.0i ir mazāka darba virsma (mazāks diametrs sajūga diskam, kurvim).
Ja liek m20 spararatu, jāliek arī sajūga disks ar dempfera atsperēm un cits kurvis.
Uz 2.5i var uzlikt 2.0i sajūgu, bet vai tad nebija jāmaina arī saprarats un kurvis? Ja nemaldos, tad dažādas darba virsmas bija, t.i., 2.0i ir mazāka darba virsma (mazāks diametrs sajūga diskam, kurvim).
Skaidrs, ja pareiz sapratu tad ja liek M20 spararatu tad jaliek ari m20 sajuga koplekts?
Par to ka ir dazadi diametri ar esmu dzirdeji, tapec gribetu uzzinat kada diametrs ir 2.0 sajuga diskam, lai nesanak par lielu nopirkt
Par to ka ir dazadi diametri ar esmu dzirdeji, tapec gribetu uzzinat kada diametrs ir 2.0 sajuga diskam, lai nesanak par lielu nopirkt
kartigi neiedzilinajos jautajumaa. kad mainiju tad ar visu kurvi mainiju. nepamaniju ka gribi tik disku mainit.
...
Cik zinu, tu visu uzliki no 2.0, t.i., arī spararatu.
Aizbraucu pie viena choma kam vairaki sajugi bija, sakam petit un sapratam ka mana gadaa gaja 2 veidi, izdevigak sanaks nonemt man savu un tad darities talak.
P.S. ko zinat/domajat par parasto sajugu parkniedet uz keramisko? mashina netiek izmantota ikdienaa
P.S. ko zinat/domajat par parasto sajugu parkniedet uz keramisko? mashina netiek izmantota ikdienaa
Skaties pēc vajadzības. Braukšanas komforts samazinās, bet, ja esi baigais slīpētājs, tad jau nekādu problēmu, vismaz neizslīdēs.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- …
- 83