Par parastajiem un bloķējošajiem reduktoriem
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- …
- 66
- chevron_right
Man tuvakajas dienas atdos no pilna remonta LSD. Vareshu nokomentet, bet katra zinja leti tas nav.
tie ieksejie spider gear ari pa lielam runajot ir pati dargaka reduktora detalja, ne tik loti mazajam 168 elementam bet videjam 188 un lielajam210 gan. tos sapleshot var vainot tikai un vienigi pats sevi un nevienu cituDavisKalbergs rakstīja:Sveiki , man ir sabeidzies reduktors 4.41 LSD mazajā korpusā..
Cik dārgi varētu būt remonts un vai ir jēga to remontēt ?
Škiet ka iekšā zobrati ir čupā , jo mašina nebrauc un kad meiģina braukt , tizlas skaņas ir..
Par to cik dārgi tādu sataisīt interesējos tikai tapēc ka labi slīdēja ar šo te , bet lai nestāv rupucis uz vietas , pagaidām iemetīšu metinātu
...
Sveiki! Kads zinatajs ludzu nepateiktu kadas attiecibas reduktors originali nak 325TDS?
2.56
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Un kadu attiecibu ieteiktu 2.5 motoram blokji, iznemot 100% metinatoJānis.P rakstīja:2.56
"100% metinātais" nav "attiecība" vai "bloķis"Pionieris rakstīja:Un kadu attiecibu ieteiktu 2.5 motoram blokji, iznemot 100% metinatoJānis.P rakstīja:2.56
nu ja tas ir 2.5 bendzinieks m50 tad 3.15 stav orginaliReinholds rakstīja:"100% metinātais" nav "attiecība" vai "bloķis"Pionieris rakstīja:Un kadu attiecibu ieteiktu 2.5 motoram blokji, iznemot 100% metinatoJānis.P rakstīja:2.56
Ne, originali bija 1.8is, bet tagad swaps uz m50b25
stock is'a 3.45 būs ok.Pionieris rakstīja:Ne, originali bija 1.8is, bet tagad swaps uz m50b25
Sveiki.No e34 525tds reduktoru var uzlikt uz žurkas 320?
Musclecar rakstīja:Sveiki.No e34 525tds reduktoru var uzlikt uz žurkas 320?
jā un nē...
Sveiki.No e34 525tds reduktoru var uzlikt uz žurkas 320?
jā un nē...
Kaut kas atšķirās?
jā un nē...
Kaut kas atšķirās?
Iekšas vienādas, korpusi PILNĪGI DAŽĀDI
reduktora korpuss... der tikai e30 un e36 compactiem...
aizmugures vāks neder....
attieciba 2.56 laikam... nejēgā gara...
attiecību pārlikt izmaksās kosmosu vai vajag pašam metālapstrades iekārtas....
aizmugures vāks neder....
attieciba 2.56 laikam... nejēgā gara...
attiecību pārlikt izmaksās kosmosu vai vajag pašam metālapstrades iekārtas....
Cibulis rakstīja:Iekšas vienādas, korpusi PILNĪGI DAŽĀDI
iekšas nav vienādas.... bet atsķirigas no benzīna 188mm...
tdsam nāk 188mm elements
320i var būt 168mm elements/korpuss tākā arī nē
p.s ja interesē pārdot to reduktoru-elementu, es pērku
320i var būt 168mm elements/korpuss tākā arī nē
p.s ja interesē pārdot to reduktoru-elementu, es pērku
atskiriba elementos ir tada ka uz elementiem kas nak sakot ar 2.93 uz zemak, nevar uzlikt attiecibas augstakas, par 2.93.
tur jasak iejaukties korpsaa. tur reduktora elementa flancha biezums atskiras.. bet cilvekiem kas zin tas ir splaviens juraa.
ps es ari esmu ar mieru pirkt to elementu, un dodu labu naudu par vinju, ja ir intrese, drosi pm
tur jasak iejaukties korpsaa. tur reduktora elementa flancha biezums atskiras.. bet cilvekiem kas zin tas ir splaviens juraa.
ps es ari esmu ar mieru pirkt to elementu, un dodu labu naudu par vinju, ja ir intrese, drosi pm
...
nevis 2.93, bet 3.07 ieskaitot.Armando rakstīja:atskiriba elementos ir tada ka uz elementiem kas nak sakot ar 2.93 uz zemak, nevar uzlikt attiecibas augstakas, par 2.93.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Kāds zina izmērus vai kodus, kādus gūltņus vajag un kur var nopirkt priekš typ188 reduktora
Tie gultņi rez. daļu veikalos bija pieejami tikai oem, par 60 + eur, ja nemaldos, un kaut kāds nestandarta izmērs, kurā katrā veikalā nevarēja atrast.
Es pirku I un A, maskavas ielā, kaut kas ap 25 eur bija par vienu.
http://www.realoem.com/bmw/enUS/showpar ... Id=33_0372
Es pirku I un A, maskavas ielā, kaut kas ap 25 eur bija par vienu.
http://www.realoem.com/bmw/enUS/showpar ... Id=33_0372
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 58
- 59
- 60