sajūgs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 83
- chevron_right
Kadam grossauto nav zelta karte? Gribu aiznemties un pa leto sajuga komplektu iepirkt!
domajau labaak skaties no 5 seerijas. vai piem poweraa peec cilveeka jaagaida.. vai arii ss jaabrauc izmeeginaat, ja vispaar var. ja veel esi vaacija, tad jau tur leetaak atradiisi :)
Kā jau parasti, es pārklausos vai sasūcos infu kaut kur citurAgris rakstīja:neesmu taa teicis :D teicu ka skatijos ka jaabuut vienaadiem m52 2.0 ar m50 2.5 taapeec domaaju likt. bet noskaidrojis liidz galam neesmu :) itkaa realoem katalogos kodi vienaadi, hz..
3,40ls par Agip 10w40 eļļu litrā ir normāla cena? Firma itkā laba, bet čota padārgi.
Nu es pirku Mobil pa 3ls/litrā.
Nu jā, tā cena bija servisā pērkot eļļu, būs vien laikam pašam jābrauc uz kādu bodi un jāiepērk kas prātīgs. Te kkur bija diskusijas par eļļām, pačolēšu kuru firmu labāk
No Tava teiktā es saprotu, ka stock M20 sajūgs un spararats neder uz M52 bez virpošanas?!vilks25 rakstīja:stock spararats neder m52,metās kloķenes gala blīvslēga korpusā.obligāti jāvirpo,ja jāvirpo,obligāti jābalansē,bet balansē tikai un vienīgi kopā ar kloķeni.
varu tev vienu pilnu m20 komplektu notirgot
Karoce ta man sliid dizgan loti sajugs un jau kadu labu laicinju! Bet nevaru izdomat pirkt visu sajuga komplektu vai tikai sajuga disku? Varbuts kads var pateikt kas un kaa?
Par cenu grūti spriest, tas ir atkarīgs cik katrs uzmet uzcenojumu, bet vienu varu teikt droši ka AGIP ir laba eļļa, gandrīz visu laiku kopš man ir e36 lēju tikai AGIP tagad gan pārgāju uz citu brendu jo tur kur pirku vairs netirgouteo rakstīja:3,40ls par Agip 10w40 eļļu litrā ir normāla cena? Firma itkā laba, bet čota padārgi.
Jāpaskatās cik veikalā maksā tāda eļļa
kapec doma ka labak no 5 serijas? tas jau smagaks attiecigi motoram lielaks smagums vislaik javelkAgris rakstīja:domajau labaak skaties no 5 seerijas. vai piem poweraa peec cilveeka jaagaida.. vai arii ss jaabrauc izmeeginaat, ja vispaar var. ja veel esi vaacija, tad jau tur leetaak atradiisi :)
...
nee, vismaz mana gadijuma diametrs bija vienadsdogMa rakstīja:Ēm, gadījumā 2.0 nenāk mazliet mazāks pēc diametra spararats, līdz ar to sajūga disks?
...
bet tur tak neviens vismaz nespiez redline lai saules tiitu vai driftotu. tur peerk lai normaali brauktu.
Ja līdzekļi atļauj, maini visu komplektu. Nav garantijas, ka pēc mēneša nesāk gaudot izspiedējs vai nepārlūzt grozs. Un tad atkal kārba jāceļ nost. Ja skrūvē pats, tad tikai paša darbs, bet, ja jāmaksā servisā... Bez tam, komplektā kopējā cena sanāk mazākamathias rakstīja:Karoce ta man sliid dizgan loti sajugs un jau kadu labu laicinju! Bet nevaru izdomat pirkt visu sajuga komplektu vai tikai sajuga disku? Varbuts kads var pateikt kas un kaa?
tādu būtu pareizi jādara!
Tikai es visu nomainīju un ar darbu sanāca ~ 180,-LVL.
Tikai es visu nomainīju un ar darbu sanāca ~ 180,-LVL.
iesākumā jaunāks, ja nemaldos tad tas ir jau ar double vanos, kā arī automāts tā nejāj motoruArmando rakstīja:kapec doma ka labak no 5 serijas? tas jau smagaks attiecigi motoram lielaks smagums vislaik javelkAgris rakstīja:domajau labaak skaties no 5 seerijas. vai piem poweraa peec cilveeka jaagaida.. vai arii ss jaabrauc izmeeginaat, ja vispaar var. ja veel esi vaacija, tad jau tur leetaak atradiisi :)
taisniba jums abiem, bet doma ka ar 5tas serijas autiniem tikai vecaka gadu gajuma cilveki brauc? protams ka ari tiek ar tadiem zagets nepaknapu, protams ka netikloti ka ar 3er
...
Nepiekrītu, ka ar automātu nejāj motoru.. Vēl vairāk jāj. Labi, līdz redline jau tik bieži nedzen, bet ķēdi un motoru rausta dāudz vairāk, kā ar manuāli.. Padomā par to pašu kickdown automātam Kā tas rausta motoru, līdz ar to ķēdi etc.other rakstīja:iesākumā jaunāks, ja nemaldos tad tas ir jau ar double vanos, kā arī automāts tā nejāj motoru
Tas būtu tāpat, kā sludinājumos -- auto perfektā stāvoklī, braukusi sieviete Mēs tak visi zinam, ka lielākā daļa sieviešu bedres neredz, kur, nu, vēl iemācīties neslidināt sajūgu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 83