sajūgs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- …
- 83
- chevron_right
prieks stav sajuga maina! nu un mainot skaties, vai tev kurvis un spararats ir dzivs... par kurvja mainju neesmu 100% parliecinats ka ari jamaina bus, bet ganjau! spararats ja labs, darba virsma gluda un vis kartiba, tad var palikt :) man kad isam aizgaja sajugs, tad pakjera lidzi spararatu un kurvi. vis tur bij lupatas!
Nu kas tas par sviestu. Vienu dienu slīd sajūgs,otrajā atkal viss ok. Šodien tā pat viss labi un tad pēkšņi atkal slīd. Skaidrs ir tas ka kaut kas ķīlējas.
quattro ist für sissies
man ir tieši tas pats, esmu neziņā, līdz ar to apsveru domu mainīt sajūgu, un ir jautājums, no m43b18 der sajūgs uz m42b18? (disks un kurvis, grozs vai kā viņu tur dēvē)
Cabooom
Aizm. kloķenes saļņiks nesulo? Vai arī pats izspiedējcilindrs? Man suloja izspiedējcilindrs, arī ik pa laikam pieslīdēja..
Kalnux: ja tev slid tad laikam sajuga disks ir jamainit. Man slid nedaudz tikai uz 1 zobu pie izbrauksana in starp atrumiem sit sajugs. Piekdiena pa visam jau nevareju ielikt uz atruma jo darba clindrs fairs nestrada pavisam. Ir nopirkts jauns un nomainisu driz.
kur viņš atrodas? neesmu pie kārbas nekad ņēmiesdogMa rakstīja:Aizm. kloķenes saļņiks nesulo? Vai arī pats izspiedējcilindrs? Man suloja izspiedējcilindrs, arī ik pa laikam pieslīdēja..
Cabooom
Izspiedējcilindrs atrodas pie kārbas, no ārpuses, šofera pusē.unider rakstīja:kur viņš atrodas? neesmu pie kārbas nekad ņēmiesdogMa rakstīja:Aizm. kloķenes saļņiks nesulo? Vai arī pats izspiedējcilindrs? Man suloja izspiedējcilindrs, arī ik pa laikam pieslīdēja..
Jāmaina, ja sulo. Var, protams, manžetes mainīt u.t.t., bet vienkāršāk būs nomainīt pašu izspiedējcilindru.
Man arī interesē, šobrīd aktuāli.... ir kāds spečukas kas var pakomentēt?kuRRmis rakstīja:keramiskais sajuugs - kadam ir? kadas atsauksmes - interesee, vai ir blakusefekti un vai vel kaut kas tad komplektaa jamaina, ko redaktors par to saka?
velos uzklausit pieredzi, paldies
Sveiki, problēma ar sajūgu. Vakar noliku ie garāžas viss bija ok :) Šorīt iekāpju mašīnā izspiežu sajuģu un tāda sajūta ka pedālis vienkārši iekrīt, nekāda pretestība nav un arī efekta nekāda, nevar trāpīt robā :( Kas pa vainu varētu būt? Sajūgs itkā jauns uzlikts nesen.
Sajuga pedala trosite nav parplisusi?
Tur nekadas trosites nau. Nau golfs. Vis notiek hidroliski.
Bet itkā nekāda slodze jau uz to pedāli nebija, es vakar uz vakaru ieliku subiti aizmugurē, izņēmu no roba parūcināju un uz rocenes pa nakti atstaju un no rita ir šitāda huiņa, man itkā teica ka varbūt cilindriņš aizkustējies vai sapisies varētu būt... Bet tupi no stāvēšanas tādas lietas var notikt?
GunTixV rakstīja:Tur nekadas trosites nau. Nau golfs. Vis notiek hidroliski.
Skc. Vienkarshi atceros, ka man 1majam autinjam bija trosite parplisusi
Domaju, ka zhurka tads pats golfs vien ir
Ta notiek manam ari ta ir bijis saku pec pieredzes vasaras perioda drusku sulo lidz ko dabu drusku aukstaku laikuGunBunny rakstīja:Bet itkā nekāda slodze jau uz to pedāli nebija, es vakar uz vakaru ieliku subiti aizmugurē, izņēmu no roba parūcināju un uz rocenes pa nakti atstaju un no rita ir šitāda huiņa, man itkā teica ka varbūt cilindriņš aizkustējies vai sapisies varētu būt... Bet tupi no stāvēšanas tādas lietas var notikt?
ta manžetes izspiež sak laist garam un notiek šis čušš.
Nezinu cik reāli, bet man ieteica pieliet bremžu šķidruma bačoku pilnu un atri sakačat sajūgu, tas ta'vare'tu būt?
Kā būtu pareizi jasāk ņemt sajūgam.Kad pedālis ir gandrīz pie pašas grīdas,vai daudz augstāk??
es savas dabuju vaļā veiksmīgi,un jaunas vietādogMa rakstīja:Es Man bija tā, ka no tām 6 skrūvēm, vienai galva nolidoja nost, nācās urb ārā un likt jaunu skrūvi.
vel jo projām aktuāliputns26 rakstīja:Kā būtu pareizi jasāk ņemt sajūgam.Kad pedālis ir gandrīz pie pašas grīdas,vai daudz augstāk??
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- …
- 83