sajūgs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 83
- chevron_right
Nu man mutere arī savam 5 gadus vecam auto arī nokāva automāta kārbu
nu kam negadās
nu kam negadās
Kurš man var manu divmasu spararatu pārtaisīt par vienmasas un pie reizes nomainīt sajūga komplektu.
Cik man izmaksās darbs + materiāli, un cik ilgā laikā tas notiek?
Kā tu zini, ka tavs spararats vispār ir dzīvs? Moš jau nodeltēts tik tālu, ka nav jēga kaut ko virpot :)
Kāpēc reizi gadā aizlido kāds no motora ventilatora spārniņiem? Jau 3 ventilators izģērbjas.
Skatoties ar aci, neliekas, ka mufta "nelīdzeni" grieztos, bet ventilators gan tā kā mazliet "šūpojas".
Mainīt muftu?
Motors M50B25TU.
Skatoties ar aci, neliekas, ka mufta "nelīdzeni" grieztos, bet ventilators gan tā kā mazliet "šūpojas".
Mainīt muftu?
Motors M50B25TU.
nu es jau taka varetu, tik pa pasta izdevumiem tu samaksatu tikpat cik par 2 viem jauniem komplektiemseeingman rakstīja:Kurš man var manu divmasu spararatu pārtaisīt par vienmasas un pie reizes nomainīt sajūga komplektu.
...
varbūt arī pašā ūdenssūknī gultņos ir brīvkustība.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ja būtu brīvkustība, tas skaņas neizdvestu?
Nu nez - manam ir mazliet līki daži spārni venķikam bet nost nelūztdogMa rakstīja:Kāpēc reizi gadā aizlido kāds no motora ventilatora spārniņiem? Jau 3 ventilators izģērbjas.
Mainīt muftu?
Motors M50B25TU.
Ja sūknim gultņos ir brīvkustība tad noņemot siksnu to vajadzētu ar roku just.
Man bija cita problēma, vienreiz venķiks nezināmu iemeslu pēc iestrēga starp radiatoru un difuzoru - gandrīz uzvārīju motoru, pēc tam difuzors tika nahrenizēts.
Ir jau atrasta vieta, kur to darīt, laikam jau tikšu pie m20 spararata
Vēl viena uz nerviem krītoša kaite parādijās :)
Braucu pa štrāsi.. Ja minimāli pakustinu stūri uz vienu vai otru pusi, tad tāda skaņa, ka "klik" jūtama pa roku, tā it kā kaut kas būtu iemeties stūres pievadmehānismā.. Krustiņš sāk izdvest nāves smaku?
Braucu pa štrāsi.. Ja minimāli pakustinu stūri uz vienu vai otru pusi, tad tāda skaņa, ka "klik" jūtama pa roku, tā it kā kaut kas būtu iemeties stūres pievadmehānismā.. Krustiņš sāk izdvest nāves smaku?
Paceltam auto brīvkustību nejūt uz priekšas riteņiem?
Tik zemu nav tas "klik". Tā kā pie pašas stūres. Un pavisam maigs, ja tā var izteikties. Maziņš, maziņš "klik"
tur viens (mazss un melns) no kreisā plece klikšķina, saka ka jāiet atpūsties
Ņirgājies par mani?
pasai sturei, turkad nonem nost, ta lente vai ka tur saucas, ta turas uz tadu mazu plastmasas stieniti. lai negriestos lidz ar sturi! mok tur kaukada neliela kibele gadijusies un kaukas sacis kliksket tikai minejumsdogMa rakstīja:Vēl viena uz nerviem krītoša kaite parādijās :)
...
ari jautajums! un atkal jau zinu atbildi tikai esmu aizmirsis! kupejam no sedaniem tie durvju ataisamo klokisu apvalcini, no auto iekspuses, ir vienadi, vai atskirigi pec izmeriem?
nevaru acereties vairs, ka tur isti bija
nevaru acereties vairs, ka tur isti bija
...
jautajums
esmu izjaucis kadus 4rus e36 skruvejot tiem nost pakalejo tiltu vienam no cetriem auto nenogriezas skruves (iet runa par lieloo buksi kas stiprinas aizmugure zem slieksna)
iedomajos ja kadreiz savam auto ta bukse ir jamaina 70% ka vina tiks nogriesta!
kurs ir saskaries ar sho huinju
esmu izjaucis kadus 4rus e36 skruvejot tiem nost pakalejo tiltu vienam no cetriem auto nenogriezas skruves (iet runa par lieloo buksi kas stiprinas aizmugure zem slieksna)
iedomajos ja kadreiz savam auto ta bukse ir jamaina 70% ka vina tiks nogriesta!
kurs ir saskaries ar sho huinju
Es Man bija tā, ka no tām 6 skrūvēm, vienai galva nolidoja nost, nācās urb ārā un likt jaunu skrūvi.
kad mainiiju to skruvi, tad redzeeju kaadas vinjas var palikt, taapeec ieteicams pa vienai izskruveet aaraa un paarbaudiit, jo pats redzeeju kaa vinjas pa vidu ir saeestas un knapi turaas kopaa :)
neizpratu, kas ir "nenogriežas"? nevar pievilkt, skrūve iet pa riņķi vītnē? ja tā tad jauna skrūve vai vītnes pārtīrīšana (ja galīgi nav noēsta) un vītnes pārtīrīšana tulkā. Drošības labad skrūvējot klāt var uzlikt uz vājākas skrūvju līmes.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9