Ātrumkārbas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 40
- chevron_right
Es domāju, ka jāder, tik, protams, kardāns arī būs jāmaina, vai pašam jāmeistaro. Kā arī kulisi vajadzēs no tās kārbas.
par kardanu es zinu, kas ir kulise, shifteris? ja jaa tad to ari zinu, vienigais gribeju parliecinaties ka vinja deres virsuu
...
Vai es varu uzlikt no 2.5 zf karbu uz 2.0 ?!
ir pardosana ZF automats no 328 '95 ;-)
Kur var uzliet e-36 1.8 i 95 gada sedanam eļļu karbai? Izmeklējos visur ap kārbu nekur neieraudzīju.
karbas sanaa ir divas seskantes skruves, apaksejaa noliesanai, augsejaa ieliesanai. lej pa augsejo, kamer vairs nevar ieliet, tad bus pilns.
...
Sveiki!Vai kāds var pateikt.No e36 20 motora varētu kārbu uzlikt virsū uz tādu pašu modeli tikai motors ir 1.8 astoņvārstīgais bet 2.0 ir sešu cilindru?
Ja kads ko var ieteikt sūtat zinu
Var uzlikt, tik ļoti iespējams, ka būs jāmaina kārbas "zvaigzne", kur skrūvējas kardāda mufta klāt.
Nu mēģināšu! Tad jau manīs kas sanāks...
Man ir nelāga nojauta ka drīz dabūšu kārbu mainīt ! jautājums vai kādam nav pazīstams speciālists uz kārbām ?
gribas noskaidrot vai ir vērts ko restaurēt vai mest uzreiz b/u iekšā !
gribas noskaidrot vai ir vērts ko restaurēt vai mest uzreiz b/u iekšā !
Kārba iet uz beigām (automāts) !!
vai kādam nav pazīstams spečuks uz kārbām ? Rumbulas pusē vai rīgā vismaz
gribas uzināt vai ir vērts ņemties ar vecos, vai mest iekša uzreiz citu !
vai kādam nav pazīstams spečuks uz kārbām ? Rumbulas pusē vai rīgā vismaz
gribas uzināt vai ir vērts ņemties ar vecos, vai mest iekša uzreiz citu !
noteikti buus daargaak ka citu lietotu dabuut. bet nu katrs izveelas savu, saremontee un brauc, vai lietotu un atkal taapati beeda..
Vai man derēs ZF kārba no e34 M50B25 priekš e36 m52b28 ?
pati karba jau deres, bet kaa ar kardanu, gan nezinu, vai no e34 deres uz e36. ja tev jau sobrid ir zf karba ar kardanu tad jau viss bus ok, ja nau tad uzmet pm lietotajam wcoast, vins reiz tadu pasu mainju veica
...
Man ir automāts zf es domāju tik un tā jāmaina kardāns
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10