sajūgs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- …
- 83
- chevron_right
m52b28 ar 3.45 reduktoru, uz sausa 2 robā sajūgs izslīd. 228 vienmasnieks ar attiecigam parpalam klāt.
Kādi ieteikumi?
Kādi ieteikumi?
Kas dzīvē ir galvenais? Galvenais ir nemīzt, vecīt!
No kādiem modeļiem ko ņemt? Keramika nebija dikti neērta? Viena tante teica ka tur eesot nekada sajuga slidināsana, vai nu ir, vai nu nav. True?ValtersZ rakstīja:240mm spara rats + 240mm keramika uz sajūga.
Aizved pārtaisīt vienmasnieku uz 240mm + m30 sajūga disku + kurvis no 3.0d un brauc laimīgs, atpakaļ lapās viss info ir atrodams
Patinu atpakaļ, laikam palaidu garām.kasp1js rakstīja:Aizved pārtaisīt vienmasnieku uz 240mm + m30 sajūga disku + kurvis no 3.0d un brauc laimīgs, atpakaļ lapās viss info ir atrodams
Kas ar izspiedējgultni?
Vēl jo projām aktuāli.litrinjsh rakstīja:Patinu atpakaļ, laikam palaidu garām.kasp1js rakstīja:Aizved pārtaisīt vienmasnieku uz 240mm + m30 sajūga disku + kurvis no 3.0d un brauc laimīgs, atpakaļ lapās viss info ir atrodams
Kas ar izspiedējgultni?
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Kādam pieredze cik nm tur 09/1997+ tds/m52tub28 kurvis?
228mm spararats tur b28. iespejams tev tur spararata saskarsmes virsma ir deformet, del veca sajuga diska lidzarto, sibridejaa saskarsmes virma ir samazinajusies un sak slided, bet standarta uz b28 naak 240mm spararats, bet cik man pieredze rada 228 tur b28 taka nekjerlitrinjsh rakstīja:Vēl jo projām aktuāli.litrinjsh rakstīja:Patinu atpakaļ, laikam palaidu garām.kasp1js rakstīja:Aizved pārtaisīt vienmasnieku uz 240mm + m30 sajūga disku + kurvis no 3.0d un brauc laimīgs, atpakaļ lapās viss info ir atrodams
Kas ar izspiedējgultni?
...
Ielas režīmā droši vien tur. Man netur 228mm uz b20.
Bet nu es viņu spīdzinu.māriņš rakstīja:Ielas režīmā droši vien tur. Man netur 228mm uz b20.
Nu ielas režīmam man tas 228 ir ideāls. Bet kad uz sausā vajag pacirst sajūgu, tad slīd.Armando rakstīja:228mm spararats tur b28. iespejams tev tur spararata saskarsmes virsma ir deformet, del veca sajuga diska lidzarto, sibridejaa saskarsmes virma ir samazinajusies un sak slided, bet standarta uz b28 naak 240mm spararats, bet cik man pieredze rada 228 tur b28 taka nekjerlitrinjsh rakstīja:Vēl jo projām aktuāli.litrinjsh rakstīja: Patinu atpakaļ, laikam palaidu garām.
Kas ar izspiedējgultni?
Eļļu notīriet no sajūga diska.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Pārvirpoju m50 vienmasnieku uz 240mm lieku sajūga komplektu no 2,8 . Kas ar izspiedej daksu? To varu veco atstat?
edawards rakstīja:Pārvirpoju m50 vienmasnieku uz 240mm lieku sajūga komplektu no 2,8 . Kas ar izspiedej daksu? To varu veco atstat?
Tēma Sparati,lietotajs Armando atbildēja uz šo jautājumu
PaldiesGaraisss rakstīja:edawards rakstīja:Pārvirpoju m50 vienmasnieku uz 240mm lieku sajūga komplektu no 2,8 . Kas ar izspiedej daksu? To varu veco atstat?
Tēma Sparati,lietotajs Armando atbildēja uz šo jautājumu
Cik tad tur 228mm standarta sajūgs ? Jauns protams ,ne X izcelsmes x nobraukuma.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Man tur 280+ hpValtersZ rakstīja:Cik tad tur 228mm standarta sajūgs ? Jauns protams ,ne X izcelsmes x nobraukuma.
Jautājums:
Kādi 240mm sajūgu diski der uz M50?
M52TUB28/E39 TDS un M3?
M30 skaidrs ar atsperēm
Tad kādēļ cilvēki saka slīd uz standarta 2.8 + wannabepodkoniskais ?
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Kārtējo reizi nevaru saprast, kā jums tur tādas jaudas tas mazais disks.
Man pagaišsezon 4 diski aizgāja. Pa trasi. Pēdējais braucot mājās no gonkas man ar 4. ātrumu sāka slidēt.
Tagad kad šis nodegs, jāpāriet uz 240mm un dīzeļa kurvi. Apnīk to kārbu cilāt.
Man pagaišsezon 4 diski aizgāja. Pa trasi. Pēdējais braucot mājās no gonkas man ar 4. ātrumu sāka slidēt.
Tagad kad šis nodegs, jāpāriet uz 240mm un dīzeļa kurvi. Apnīk to kārbu cilāt.
viss atkarigs no sakjeres virsmas, ja virsma apdedzinata, vai vilnjaina, tad nav brinums ka slid.
m3 (3.0l) der, m52 der, reali vairak neko nevajagBucis rakstīja:Man tur 280+ hpValtersZ rakstīja:Cik tad tur 228mm standarta sajūgs ? Jauns protams ,ne X izcelsmes x nobraukuma.
Jautājums:
Kādi 240mm sajūgu diski der uz M50?
M52TUB28/E39 TDS un M3?
M30 skaidrs ar atsperēm
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 74
- 75