sajūgs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- …
- 83
- chevron_right
Kādam varētu būtu kāda ideja kas noklājās...
Sajūgs neiet, un ļoti viegli spiežas, gandrīz bez pretestības, bet apakaļ nāk, nepaliek grīdā. ???
Sajūgs neiet, un ļoti viegli spiežas, gandrīz bez pretestības, bet apakaļ nāk, nepaliek grīdā. ???
Man lidziigi bija.... un bija beigts kurvis..... bet tev visdrizaak beidzaas sajuga disks vai sukniits.REVIX rakstīja:Kādam varētu būtu kāda ideja kas noklājās...
otru galu daksai ari pagarinaji?kasp1js rakstīja:m50 sparats+m57 kurvis, izspiedēj gultnis no e21(5mm augstāks) un vēl cilindrim galā piemetināts~8mm materiāls, it kā atgaisots pedālis šķiet normāls, bet sajūgs neatvienojās, Kādam ir idejas? metināt garāku klāt?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Nē, vajadzēja? Ar vēl garāku puļka piemetināšanu vajadzētu varēt apiet šo problēmu ne?
vnk padoma pats, tagad tev daksa skibi stav, vienu galu pagarinaji a otru ne ..
Bet izpiežot pedāli taču tāpat tur viss sasķiebjās..
Kadeļ ar M50 sparatu novirpotu uz 240mm un M30 sajuga disku ar atsperem ir jaliek konkreti M57 kurvis?
Kapec ne M52 kurvis? Tas taču ari ir 240mm.
viewtopic.php?f=9&t=199&p=427726&hilit=M57+kurvis#p420552
Cik saprotu,tad viss ir cool,ja tgd liksu sajugu no m52b20 uz isa ar visu spararatu un kurvi?
Un izspiedejgultnis galig jauns no isa der tač,ne?
deres un pilniba pietiks tev ar b28 kurvi. protams m57 ir specigaks, bet ja tev ir b28 kurvis tad to ari izmantodynamite rakstīja:Kadeļ ar M50 sparatu novirpotu uz 240mm un M30 sajuga disku ar atsperem ir jaliek konkreti M57 kurvis?
...
jaaDuuj rakstīja:Cik saprotu,tad viss ir cool,ja tgd liksu sajugu no m52b20 uz isa ar visu spararatu un kurvi?
...
Jautaju tāpēc, ka es jau iepirku M57 kurvi, lietotu, bet itka vel svaigu un tikko uzzinaju, ka M57 kurvim ir kaut kāda pašregulacija, un ka likt lietotu kurvi ar jaunu sajuga disku ir nepareizi.Armando rakstīja:deres un pilniba pietiks tev ar b28 kurvi. protams m57 ir specigaks, bet ja tev ir b28 kurvis tad to ari izmantodynamite rakstīja:Kadeļ ar M50 sparatu novirpotu uz 240mm un M30 sajuga disku ar atsperem ir jaliek konkreti M57 kurvis?
Savukārt spararats jau aizbrauca virpoties priekš m57 kurvja.
INFO AVOTS
Vai es pareizi saprotu, ka M52 un M57 kurvji ir savstarpeji aizvietoajami, t.i. abi der uz viena spararata?
Kadu kurvi labak likt, esošo M52B28, vai lietotu M57?
Baigi negribas visu salikt un saprast ka kaut kas nav labi
Cik zinu, pašregulējošos kurvjus var atvilkt uz 0 pozīciju. Tad nevajadzētu būt problēmām.dynamite rakstīja:Jautaju tāpēc, ka es jau iepirku M57 kurvi, lietotu, bet itka vel svaigu un tikko uzzinaju, ka M57 kurvim ir kaut kāda pašregulacija, un ka likt lietotu kurvi ar jaunu sajuga disku ir nepareizi.Armando rakstīja:deres un pilniba pietiks tev ar b28 kurvi. protams m57 ir specigaks, bet ja tev ir b28 kurvis tad to ari izmantodynamite rakstīja:Kadeļ ar M50 sparatu novirpotu uz 240mm un M30 sajuga disku ar atsperem ir jaliek konkreti M57 kurvis?
Vai es pareizi saprotu, ka M52 un M57 kurvji ir savstarpeji aizvietoajami, t.i. abi der uz viena spararata?
Jauno m52 vai m57dynamite rakstīja:Jautaju tāpēc, ka es jau iepirku M57 kurvi, lietotu, bet itka vel svaigu un tikko uzzinaju, ka M57 kurvim ir kaut kāda pašregulacija, un ka likt lietotu kurvi ar jaunu sajuga disku ir nepareizi.Armando rakstīja:deres un pilniba pietiks tev ar b28 kurvi. protams m57 ir specigaks, bet ja tev ir b28 kurvis tad to ari izmantodynamite rakstīja:Kadeļ ar M50 sparatu novirpotu uz 240mm un M30 sajuga disku ar atsperem ir jaliek konkreti M57 kurvis?
INFO AVOTS
Ja abi lietoti, tad viennozīmīgi M57.dynamite rakstīja:Teiksim, ka abi lietoti.
Bet ja ieķeršu jaunu M52 kurvi, tad viņs ar spararatu, kurš virpots uz M57 kurvi, saies kopā?normāls čalis rakstīja:Ja abi lietoti, tad viennozīmīgi M57.dynamite rakstīja:Teiksim, ka abi lietoti.
Kur to var izdarit un ka latviski pareizi saucas pats pakalpojums?normāls čalis rakstīja: Cik zinu, pašregulējošos kurvjus var atvilkt uz 0 pozīciju. Tad nevajadzētu būt problēmām.
To kurs ir labaka stavokli..normāls čalis rakstīja:Ja abi lietoti, tad viennozīmīgi M57.dynamite rakstīja:Teiksim, ka abi lietoti.
Ja, protamsdynamite rakstīja:Bet ja ieķeršu jaunu M52 kurvi, tad viņs ar spararatu, kurš virpots uz M57 kurvi, saies kopā?normāls čalis rakstīja:Ja abi lietoti, tad viennozīmīgi M57.dynamite rakstīja:Teiksim, ka abi lietoti.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- …
- 83