Par parastajiem un bloķējošajiem reduktoriem
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 66
- chevron_right
Man piedava no vacijas sutitu bloki orginalo no 2.0 vanos kupejas pa 120ls...
Taa ir normala cena?
Taa ir normala cena?
nee nav normaala, max 60-80 ls. jo tas ir mazaiz blokjis, lielais kas ir 2.5 2.8 iet ap 100-140
Cik sapratu tas pašbloķejušais reduktos nāca kā ekstra klat tam e36, vinjs atrestaurets.
Sveiki,jautājums,ja man beigts mazais bloķis,es elementusd varu iebāzt citā mazajā reduktorā? Bloķis rūpnīcas lsd
Es te palasiju un neatradu neko līdzīgu manai situācijai..
Tad nu tā man ir e36 2,0 ar parasto mazo reduktoru attiecība 3.45
Kā arī mētājās e36 M3 3,0 reduktors ar attiecību 3.15 (lielais korpus)
Pirmais ka palīdu apakšā redzēju pusasu flanči atšķirās, bet nu jautājums ir tāds vai flančus var nomainīt, vai arī kas tur jāmaina lai uzsvērtu uz savu nu jau nemotoru virsū?
Vasaras beigās velšu iekšā 2,8 un tad lai tik atliek apmainīt pusasis ar bremžiem - karoč meklēju lētāko galu kā tagad iziet no situācijas lai uzliktu bloķi
Tad nu tā man ir e36 2,0 ar parasto mazo reduktoru attiecība 3.45
Kā arī mētājās e36 M3 3,0 reduktors ar attiecību 3.15 (lielais korpus)
Pirmais ka palīdu apakšā redzēju pusasu flanči atšķirās, bet nu jautājums ir tāds vai flančus var nomainīt, vai arī kas tur jāmaina lai uzsvērtu uz savu nu jau nemotoru virsū?
Vasaras beigās velšu iekšā 2,8 un tad lai tik atliek apmainīt pusasis ar bremžiem - karoč meklēju lētāko galu kā tagad iziet no situācijas lai uzliktu bloķi
kkur biju lasījis ka uz paša reduktora to "zvaigzni" var mainīt,bet domājams ka vieglāk tak būtu piemeklēt kardānu vai tikai kardāna otro daļu! Bet nu neesmu spečuks tai lietā,cerams,ka kāds guru apgaismos tevi un palabos manas muļķības
coupe 2.8
Zvaigzne man šķiet ka manās, bet nu domāju vairāk kas ar tām pusasīm?!
man jau liekas ka m3 vajadzētu nāk resnākiem flaņčciem iekš reduktora, neticās ka vienādi, bet pārliecināts neemsu. katrā ziņa pusu gali ir lielāki.
M3 pusasu flancis ir 94mm un 2,0 ir 80mm bet domāju vai flančus var apmainīt?!
ko tad parasti dara kad liek bloķi, ko maina? pusasis arī??
ko tad parasti dara kad liek bloķi, ko maina? pusasis arī??
blokjis neko neizsakal. zinu ka uz parastā vai blokjii 2.5 un 2.8 reduktoraaa var iespraust 2.0 flan4us, tad der 2.0 pusasis.
jautājums vai tā daļa ko mauc iekšā 3.0 reduktora, vai diametrā un zobu skaitā ir tāds pats vai nē.
jautājums vai tā daļa ko mauc iekšā 3.0 reduktora, vai diametrā un zobu skaitā ir tāds pats vai nē.
pusas/reduktora saļņika izmeri ir vienādi, tad jau iespējams pat var pārspraut pusasu flančus!
Šodien notika šaize... Braucu, bija būkšķis aizmugurē un vairs uz priekšu nekustēja.
Reduktoram šis flancis ir panācis uz āru par kādu centimetru un turās pie pusass... Nav vairs sazobes (rats knapi griežas tikai, kad pacelts). Šī problēma ir labojama vai jāmaina reduktors?
Reduktoram šis flancis ir panācis uz āru par kādu centimetru un turās pie pusass... Nav vairs sazobes (rats knapi griežas tikai, kad pacelts). Šī problēma ir labojama vai jāmaina reduktors?
ja neblokis, tad viennozimigi cits reduktors. sateliti bus sadrupusi un pusasss flancim slices norautas
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Jā, reduktoram iekšas bija lupatās.
Kādu eļļu un cik daudz liet mazajā 316i reduktorā?
Kādu eļļu un cik daudz liet mazajā 316i reduktorā?
Kādi bloķi man der uz 325 e36 vanos? man virsū pašlaik stāv metinātais Vajag tādu kas maksimāli līdzīgs metinātam bet ar kuru var normāli noparkoties nelaužot visu būri un bukses Kāda attiecība der un cik apmēram lietots maksātu...
P.s pa cik metinātais manējais vecais varētu iet?
P.s pa cik metinātais manējais vecais varētu iet?
der no no e36 2.5 2.8 m3 2.0.. iesaku 2.5( 3.15 atteiciiba) vai 2.9(2.93 attieciiba) būs vismaz plug&play.
cenas no 60 pliks elements, 100-140 viss blokjeejoshais reduktors.
ja labi sametināts vecais tad to var nogrūzt pa 20-40 ls atkarīgs cik sulo un cik gaudo..
cenas no 60 pliks elements, 100-140 viss blokjeejoshais reduktors.
ja labi sametināts vecais tad to var nogrūzt pa 20-40 ls atkarīgs cik sulo un cik gaudo..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 66