Ātrumkārbas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 40
- chevron_right
galīgs slinkums lasīt visu šito
getragu var uzstutēt uz b28? paldies
getragu var uzstutēt uz b28? paldies
uzlikt jau var bet 328 standartaa naak ar zf karbu, tatad ari savadaku kardana izmeru, respektivi tas ari bus jamaina uz isaku no getrag karbas. nepiemirsti ka vajag arii shifteri nemt liidz ar karbu
...
Palasot...cik sapratu,es varu uzlikt ZF kaarbu no e34 ar visu kulisi uz sava e36...tikai nomainot kaarbas galaa to zvaigzniiti...panemot no savas getrag kaarbas
Veel jautaajums vai atskiraas salniki kaarbaam?
Veel jautaajums vai atskiraas salniki kaarbaam?
ZF kārbai nederēs Getrag kārbas gala "zvaigzne", manuprāt. Vismaz E36 ZF'am toč nevar uzlikt.
tad ko tad man veel iisti vajag ...palasot tad topiku iisti neko nevar saprast...viens saka ka kardaanu vajag...otrs saka ka nevajag...karoc dabuusu to ZF kaarbu ar visu kulisi no e34..un tad taalaak maniis kas un kaa vispaar man nav 328 man ir tikai motors no 2.8 paareejais ir 325i peec papiiriem
jautājums,orģināli bmw 328 nāk zf karba???
Vajag vismaz vēl kardāna pirmo daļu un kardāna muftu, bet, protams, vislabāk visu kardānu. Par E34 ZF kārbas saderību ar E36 neko nespriežu, jo nezinu.
Eu nu zinosie...kas ir ar kaarbas bliivgredzeniem....ZF un Getrag kaarbaam ir vienaadas vai kaut kas atskiraas?
kaa jau Maris teica, kaarba, kulise un kardans, velams visaa garumaa un miersBavariancar rakstīja:tad ko tad man veel iisti vajag ...palasot tad topiku iisti neko nevar saprast...viens saka ka kardaanu vajag...otrs saka ka nevajag...karoc dabuusu to ZF kaarbu ar visu kulisi no e34..un tad taalaak maniis kas un kaa vispaar man nav 328 man ir tikai motors no 2.8 paareejais ir 325i peec papiiriem
...
par kuru tiesi iet runa, bet ta jau vispar laikam atskiras, tas pec realoem spriezotBavariancar rakstīja:Eu nu zinosie...kas ir ar kaarbas bliivgredzeniem....ZF un Getrag kaarbaam ir vienaadas vai kaut kas atskiraas?
...
bet cik zinaams,ka kardaanu nemaz nevajagot,kaut kas tur jamugii..
ES tiesi runaaju pa e34 ZF kaarbu no m50...un pa tiem bliivgredzeniem nemsu peec vecajiem mekleesu!
ES tiesi runaaju pa e34 ZF kaarbu no m50...un pa tiem bliivgredzeniem nemsu peec vecajiem mekleesu!
zf karba pati pa sevi ir garaka kaa getrag. nevajag tur neko mugjit, teu sobrid virsuu stav getrag ar visu getrag kardanu, tatad nepieciesams ari kardans ja liksi zf karbu.
vari sakt mugjit ja gribi, tik pecak bus jajautaa, kapec dempferim gals klat, uzliku tiko jaunu, kapec vibree auto, skruves skruvejas valjaa utt
vari sakt mugjit ja gribi, tik pecak bus jajautaa, kapec dempferim gals klat, uzliku tiko jaunu, kapec vibree auto, skruves skruvejas valjaa utt
...
tad kardaans man der no taa pasa e34
neesmu pats nekad mainijis no e34 uz e36, varbut kad var samuhljit, bet es domaju ka viens pret vienu neder
...
Sveiki. Cik aptuveni maksaa automaatiskaa kaarba un paareejaas detaljas (pedaalji, bachoks utt.) Lai no meh.kaarbas paarliktu uz automaatu? Neskaitot darbu.
Varbuut kaadam interesee cheindzs? Auto: e36, '95, tourings, m52b20
P.S. pagaidaam tikai intereseejos, bet peec jaunaa Gada ir interese mainiit. Apnicis braucot dariit n-taas darbiibas vienlaiciigi.
Varbuut kaadam interesee cheindzs? Auto: e36, '95, tourings, m52b20
P.S. pagaidaam tikai intereseejos, bet peec jaunaa Gada ir interese mainiit. Apnicis braucot dariit n-taas darbiibas vienlaiciigi.
Ar chomu partaisijam no automata uz manuaalo un likaam iekshaa getrag karbu no kkaada e34 vai e30 , kardaana 1dalja bija no ta pasha automata, otra no getrag karbasBavariancar rakstīja:tad ko tad man veel iisti vajag ...palasot tad topiku iisti neko nevar saprast...viens saka ka kardaanu vajag...otrs saka ka nevajag...karoc dabuusu to ZF kaarbu ar visu kulisi no e34..un tad taalaak maniis kas un kaa vispaar man nav 328 man ir tikai motors no 2.8 paareejais ir 325i peec papiiriem
kads varbut varetu izstastit kada ella un cik daudz jalej e36 325i automatam atrumkarbai?
Tāds kosmosa ambīciju jautājums vai kāds ir 36 uzlicis 6 pakāpju kārbu? Man sinhronizatori sāk laika laiks vaļā untāda fantāzija pa 6 robiem uznāca.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Pats licis neesmu, bet no e46 M3 var uzlikt un noteikti no vēl kāda modeļa kam ir 2.5, 2.8 motori un 6 gaņģu kārbas. Bet tas prieks visticamāk nebūs lēts.
Say "FUCK IT", before you kick the bucket! ...in safe enviroment.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 40