Par parastajiem un bloķējošajiem reduktoriem
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 66
- chevron_right
nopirksu bloki
3.15 atteiciba,2.93 attieciba
3.15 atteiciba,2.93 attieciba
No e34 blokjis ari der, cik zinu tiem kam naak R6 dzineji.Alkaans rakstīja:Kādi bloķi man der uz 325 e36 vanos? man virsū pašlaik stāv metinātais Vajag tādu kas maksimāli līdzīgs metinātam bet ar kuru var normāli noparkoties nelaužot visu būri un bukses Kāda attiecība der un cik apmēram lietots maksātu...
P.s pa cik metinātais manējais vecais varētu iet?
Varat apskaidrot kāds mani.. Kāda ir atšķirība no lielā korpusa reduktoru un mazo korpusu?
ir tris veidu korpusi, mazais, tautaa sauktais lielais (isteniibaa videjais) un lielais (sis naak tikai m3evo un pats reduktors nederes ieksaa citiem e36 kuriem nau m3evo tilts)
mazais ir naak 4cil motoriem un tautaa sauktais lielais (videjais) naak parejiem 6cil motoriem ieskaitot ari m3 3.0l
pamataa ackiriiba ir izmeeraa.
mazais ir naak 4cil motoriem un tautaa sauktais lielais (videjais) naak parejiem 6cil motoriem ieskaitot ari m3 3.0l
pamataa ackiriiba ir izmeeraa.
...
gribeju precizet, 92gada 320 iet mazaja korpusa reduktors? attieciba 3.45
Priekš Latvijas tirgus - tas ir mazais. Lielais (vidējais) iet 2.5, 2.8 un laikam arī 2.3.
maari, no sava donora 320i es iznemu lielo reduktoru ari ar 3.45 ratio un tu saki ka tas ir mazais?
...
Cik zinu, tad 2.0i nāk mazie reduktori, bet varbūt šaubos
varbuut ka naak gan tadi gan tadi, bet pa 100% saku ka no donora izvilku araa lielo (videjo) reduktoru
...
mos tev jau bija mainits! parasti cik petiju tad iet mazais, es jau vienu mazo sonedel nemshu, tad jau redzes vai deres
ir e36 325 kad stav uz vietas kupina riepas tad spole abi riteni ..
un grizot saules ari abi spole tas nozime ka vinjam ir blokis un vai 325 orginali nak sads reduktors?
un cik tads aptuveni ir verts?
un grizot saules ari abi spole tas nozime ka vinjam ir blokis un vai 325 orginali nak sads reduktors?
un cik tads aptuveni ir verts?
jaa blokis, jo uz vietas tu kupinatu tikai vienu riteni ,aj nebutu blkis.
cik verts atkaribaa no ratio bet pec lv cenam kadus 120ls
standartaa nenaak, bet gan kaa papildus opcija gan, vai ari ielikts velak
cik verts atkaribaa no ratio bet pec lv cenam kadus 120ls
standartaa nenaak, bet gan kaa papildus opcija gan, vai ari ielikts velak
...
Man bloķis sācis slinkot :(, uz vietas vel kko kašājas, bet aplī vairs nebloķējas un gaudo :(
cik sapotu ta tās varētu būt "šeibas"? kur varētu viņas iepirkt?
cik sapotu ta tās varētu būt "šeibas"? kur varētu viņas iepirkt?
nofilmē ar cik pirsktiem vari pagriezt ratu, vai tikai ar roku, vai ar divaam rokaam, kad viens ritens ir gaisā. aptuveni noteiksim cik beigtas :D
shaibas paardod 6500 lietotaajs- nav leeti- ap 60++ ls.
shaibas paardod 6500 lietotaajs- nav leeti- ap 60++ ls.
Nu katrā ziņā lētāk nekā meklēt citu bloķi :P
A ja bloķim eļļas trūkst? tad arī varētu tā būt?
A ja bloķim eļļas trūkst? tad arī varētu tā būt?
nee taa nevar buut, tur tak vis ir mehaanisks, ja nav eljas, tad ganjau pastiprināti dilst visas daljas, bet ja tu domā sulošanu, tad tur ilgi var sulot un dikti maz.
Atrisināju problēmu
Dodu trīs minējumus. aizņēma tikai 10min lai salabotu..
Dodu trīs minējumus. aizņēma tikai 10min lai salabotu..
pusas bija atskruvējusies?
bet principaa jau tu staasti ka neblokeejas abi rati kopaa, tas noziimee ka kautkas nav ieksh reduktora.. 10 minutees nevar tikt iekshaa..
tākā tu stāstīji ka uz taisnes blokeejas abi , no taa secinnu ka pārējais ritošajāa bija ok...
tākā tu stāstīji ka uz taisnes blokeejas abi , no taa secinnu ka pārējais ritošajāa bija ok...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 66