sajūgs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 83
- chevron_right
Tātad, cik saprotu manam 323 nāk tas "krutais" dubultmasas spararats.
Kādas nebūt ir alternatīvas tam? Kaut kas tur iet uz beigām, sajūgs slīd. Domāju, vai nav labāk pie reizes pārmainīties uz kādu vieglāku spararatu.
Kādas nebūt ir alternatīvas tam? Kaut kas tur iet uz beigām, sajūgs slīd. Domāju, vai nav labāk pie reizes pārmainīties uz kādu vieglāku spararatu.
nevajag likt vieglaaku, ja auto izmanto ikdienai-- zudiis komforts paarsleedzoties :)seeingman rakstīja:Tātad, cik saprotu manam 323 nāk tas "krutais" dubultmasas spararats.
Nu man ar sajūgau vai spararatu ir vissirslikti.lv, respektīvi slidinot sajūgu visa mašīna dreb + vēl tgd sajūs sācis izslidēt, ja grib paātrināties ar lielāku robu.
Tā kā es domāju, ka komforts nezudīs
Nezinu vai man vajag to m20 spararatu, moška der no kāda m50b20, tiem gan jau nenāca vēl dubultmasas?
Tā kā es domāju, ka komforts nezudīs
Nezinu vai man vajag to m20 spararatu, moška der no kāda m50b20, tiem gan jau nenāca vēl dubultmasas?
Ar pacietību, sanāk biku pāri 30L, knapi, knapi salēju līdz 30Ls.. Dačiks rāda tos pašus litrus un nobraukt arī var bez problēmām to daudzumu.marux rakstīja:Bākā iemitinājies bebrs un uzbūvējis dambi...
Ja nopietni - cik litri tev saiet bākā? Un ko rāda degvielas datčiks?
Man pagājušo vasaru bija tā, ka paliku uz Brīvībenes, jo vienā bākas pusē (šoreiz kreisajā) bija pilns līdz lūpai, bet sūkņa pusē sauss.. Pielēju 10L un aizgāja kā nebijis.
Nop, agrāk viss bija ok :)Armando rakstīja:a tev ta jau ir no iegades briza? mok kads gudrinieks ir aiztaisijis otru pusi bakai ciet, lai varetu parvadat piemeram kartupelju miltus
Ar pašu stūri saistītsArmando rakstīja:starpcitu man ari jautajums, uz kadu principu darbojas pagriezienraditajs, kad vins atlec atpakal neintralaja pozicija, iztaisnojot sturi? gadijuma nau saistits ar stures lenti?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 83
- chevron_right