Reduktori, pusasis
Varbūt ir kāds foto vai arī zināms, kad type 188 bija tāds un tāds variants? Realoem saka, ka 323i, 6cyl dīzelim un 328i ir vienādas. Sanāk, ka pildītās bija 325i?
Atšķirība pa gadiem/mēnešiem..
Neesmu pārliecināts, bet varētu būt 09/95, kad parādījās "tukšie" stieņi. Vismaz tajā mēnesī bija ļoti daudz izmaiņu daudzos mezglos, gan jau arī tad pusass stieņus izmainīja.
06/95 100% vēl pildītās kā 325, bet 11/95 jau tukšās.
Neesmu pārliecināts, bet varētu būt 09/95, kad parādījās "tukšie" stieņi. Vismaz tajā mēnesī bija ļoti daudz izmaiņu daudzos mezglos, gan jau arī tad pusass stieņus izmainīja.
06/95 100% vēl pildītās kā 325, bet 11/95 jau tukšās.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
vēl jāņem vērā arī kārbas faktors. 328i tomātam būs 'vecās'/pildītās kā M50
Being second is being the first of the losers. /Senna/
97 beigās 325tdsA bija pildītās lielās OEM
Veikala nopērkamās pusasis, labākais variants ko iesakat? vai par oem resnajam pusasim neka labaka nav ?
22146099
22146099
Tikaj oemlinardinnss1 rakstīja: ↑17 Dec 2021, 20:22 Veikala nopērkamās pusasis, labākais variants ko iesakat? vai par oem resnajam pusasim neka labaka nav ?
22146099
Vai tukšās pusasis nav krietni vieglākas? Mazāki jaudas zudumi?
Pussprāgušam m52 motoram pusasu jaudas zudumus nesajutīs. Pie tam nav arī viņi tādi
Tuksas 6.21kg
Pilditas 6.12kg
Labak jau tad ar open reduktoru vizinaties, tas noteikti bus vieglaks par metinato un lsd
Nočekoju jau pats, paldies.
Man škiet ka man vienā pusē uz 328i stāv mazā pusas, tāds combo ir iespējams? (188mm reduktors)
Man škiet ka man vienā pusē uz 328i stāv mazā pusas, tāds combo ir iespējams? (188mm reduktors)
Ja
Tur slodzi mierīgi (bez drifta)
Sveicināti visiem.
Jautājums šāds-
Vai mazā reduktora pusasu flančiem un lielā reduktora pusasu flančiem šie attālumi nemainās
jo ja salīdzina uz aci noliekot abus korpusus blakām tad liekas kad tuvu 2x attālums atšķiras no arpuses lidz sprostgredzenam
Pārliekot mazajā korpusā lielā reduktora flančus nevar viņus nofiksēt. garumā jau katru saīsināju
Jautājums šāds-
Vai mazā reduktora pusasu flančiem un lielā reduktora pusasu flančiem šie attālumi nemainās
jo ja salīdzina uz aci noliekot abus korpusus blakām tad liekas kad tuvu 2x attālums atšķiras no arpuses lidz sprostgredzenam
Pārliekot mazajā korpusā lielā reduktora flančus nevar viņus nofiksēt. garumā jau katru saīsināju
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.