Par parastajiem un bloķējošajiem reduktoriem

Profila bilde
sirmaiz
Ziņojumi: 141
Pievienojies: 25 Nov 2011, 21:01
Braucu ar: 323ti
Nezinu kādā sakarā, bet nomainot aizmugurējās riepas no drātēm uz +- braucamu vasareni, bloķis mistiskā veidā sāka strādāt.. :lol: secinājums.. manam kompotam ir raksturs :doh:
starpcitu.. kamēr bija viens rats gaisā un neitrālajā, pamēģināju pagriezt ratu.. vajadzēja abas rokas, bet ne visu spēku.. :rolleyes: tagad pastāsti ko tas nozīmē..
Profila bilde
Agris
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 2665
Pievienojies: 27 Feb 2011, 22:43
Braucu ar: 325
Reputācija: 14

tas nozīmē ka viss ir normāli, man ar vajag ar abmām rokām ar piepūli girezt, tad kad shaiba bija sapliisusi vareeju ar vienu ar vienu pagriezt. es domāju ka ljoti nodilushas shaibas varētu ar vienu roku pagriezt.
Profila bilde
doubled
Ziņojumi: 48
Pievienojies: 23 Feb 2012, 17:28
pamēģinat jaunas šaibas ar abām rokām pagriest.
Visi tie reduktori ir 10-15 gadus veci, jau sen ar sadilušām šaibām, nav tur par ko priecāties, ja grib braukt kā lielkungs, tad jārēķinās ar šaibu nomaiņu.
Profila bilde
Agris
E36 Club Latvia

nju kam tad jāmēģina? man ir jaunas, nu tā pagrūti ar divām pagriezt, nedaudz pašam lenķis jaieņem lai pagrieztu..

tāpēc jau teicu lai nofilmē, sāvādāk jau pateikt nevar :)
Profila bilde
sirmaiz
Ziņojumi: 141
Pievienojies: 25 Nov 2011, 21:01
Braucu ar: 323ti
Šaibas tiks mainītas tad kad izbeigsies :lol:
bet kādā sakarā ar plikām riepām grūtāk viņam bloķēties? :rolleyes: vienkārši sakritība?
Profila bilde
Agris
E36 Club Latvia

nezinu kas tev tur, bet bija visam jābloķējas. piem vienu uz sniega otru uz asvalta, spied un jūtu kā sabloķējas. tākā nez vai tur riepās starpība.
Profila bilde
zeltinsh
Ziņojumi: 956
Pievienojies: 21 Mar 2012, 21:04
Braucu ar: E36
Reputācija: 3

Agris rakstīja:nofilmē ar cik pirsktiem vari pagriezt ratu, vai tikai ar roku, vai ar divaam rokaam, kad viens ritens ir gaisā. aptuveni noteiksim cik beigtas :D:D

shaibas paardod 6500 lietotaajs- nav leeti- ap 60++ ls.
Es vēl aiz vien nevaru nomierināties par to bloķi! :D
Savu 3.45 mazajā korpusā es varu nošaibot pa tādām naudiņām? :rolleyes: +/-70Ls
Un kāda būs atšķirība starp iegādātu reduktoru ar bloķējošo elementu un šaibotu reduktor?
Profila bilde
klimpis
Ziņojumi: 280
Pievienojies: 07 Apr 2011, 19:27
Reputācija: 1

tas saibas jau nak blokejosa elementa ,parastajam elementam nau saibas.
Profila bilde
zeltinsh

sanāk, ka man nav jāsēž ss.lv katru dienu un jāgaida kāds bloķis ar 3.45 atiecību?
Varu vienkārši iegādāties šaibas un savu vienriteni uztaisīt par bloķi?
Profila bilde
Agris
E36 Club Latvia

jāgaida, savādāk nevar!
Profila bilde
A!gars
Ziņojumi: 502
Pievienojies: 10 Apr 2011, 09:44
zeltinsh rakstīja:sanāk, ka man nav jāsēž ss.lv katru dienu un jāgaida kāds bloķis ar 3.45 atiecību?
Varu vienkārši iegādāties šaibas un savu vienriteni uztaisīt par bloķi?
Palasi tepat 7.lpp! Nevar nebloķi pārtaisīt pa bloķi. Tā ka sēdi un vaktē vien! Kāds tev tur vispār motors bija? Tev maz jēga no tā bloķa būs? Tas jau nav rAudi quattro ar kuru pa dubļiem un smiltīm raksies vai kalnā brauksi. Ar pakaļpiedziņu tā pat neku tālu netiksi.
Profila bilde
zeltinsh

man ir pis. zirneklis jau uzlikts vēl šis tas jāuzlabo un būs ok. neplānoju pa sausu asfaltu krāmēt šķērsām, tik sagaidīt tādu miklāku! :hahaha:
jau tagad ar 225/45 r17 uz sausa labi pacenšoties var šo to panākt! :lol:
Profila bilde
A!gars
Ziņojumi: 502
Pievienojies: 10 Apr 2011, 09:44
Iegriest vienu ripuli ir viens, bet lai iegriestu normāli abus... Pats zini ka ar quattro huj dabūsi nospolēt pat ar 180zs :giggle: Bet nu tas tā. Katrs dara ko girb. Katrā ziņā, ja gribi tiešām kvalitātīvi tev jāsameklē ne tikai bloķis, bet jāsašaibo ar būs pa jaunu (jāatjauno bloķējošais elements). Un tas nozīmē, ka zem 200Ls nepalīdīsi.
Profila bilde
zeltinsh

protams, ka nebūs tāda jautrība, kā ar 2.5 vai 2.8. Bet ir ļoti daudzi redzēti ar IS, kuriem sanāk paākstīšanās. Bloķis man ir tiešām nesteidzīga lieta. Jā, quattro ir pavisam cita māksla. spolēt taisni pat ar 220hp īsti uz sausa asvalta neviens nevarēs. Nu tas ir ar kaut cik jēdzīgām riepām. :gigigi: bet pa slapju es ar C5/A6/2.5tdi V6, kuram ir tikai 150hp varēju frežēt. Viss atkarīgs, no blīvējuma starp stūri un sēdekli! Protams arī bez bloķa var slīpēt ar IS, bet nav man tāds skils ar RWD un pāris dienās viņš arī nerodās.
Profila bilde
kkk_24
Ziņojumi: 724
Pievienojies: 12 Mar 2012, 17:56
Braucu ar: 328i
Atrašanās vieta: Tukums/Rīga
Reputācija: 2

no pieredzes- ar IS pa slapju mierigi var kramet, protams, tiaki ar 2. atrumu :lol:

nav pieredzes- ko skatities perkot blokji
ir pieejams mazaja korpusaa, saka ka ar rokaam nevarot izgriezt(nevajag nonjemt vaaku un apskatities vai vnk nav svarka reising?) kas veel bez pusasu luftes? magjiska plaksnite ar S burtinju nav virsuu..
Profila bilde
Agris
E36 Club Latvia

buutu palasījis topiku tad sparastu! apnīk jau atkārtot X reizes.
Izrauj flanci ārā un redzēsi iekša krustu vai taisnu svītru.
vēl škiet ja katrā pusē iesrkuvē pa 2 skruvēm tad ar kādu lielāku atslēgu varētu mēģināt izgriezt.
Attēls
shaads krustinsh ja ir blokjis pa caurumu redzeesi,

un shaads ja nav blokja
Attēls
Profila bilde
kkk_24
Ziņojumi: 724
Pievienojies: 12 Mar 2012, 17:56
Braucu ar: 328i
Atrašanās vieta: Tukums/Rīga
Reputācija: 2

paldies :super:
Profila bilde
houseworx
Ziņojumi: 472
Pievienojies: 01 Nov 2011, 01:26
Atrašanās vieta: Jekabpils

apgaismojiet mani ludzu, kads minus ir metinatam blokim?
dzirdejis esmu ka vinhi atri "izgerbjas" ka isti ir?
vnk ir piedavajuma letas klases auto ar metinatu bloki un 2.5vanos motoru :hahaha:
itka nesen tik sametinats, nekas tur novirpojies vel nebus :gigigi:
Attēls
Profila bilde
Armando
Heineken
Ziņojumi: 6016
Pievienojies: 02 Mar 2011, 23:38
Braucu ar: e61
Atrašanās vieta: ireland
Reputācija: 72

:D :D metinatais blokjis ir vienkarsi parasts reduktors, neblokjis sametinats kopaa taa ka abi ritenji vislaik griezas ar vienadu atrumu, neatkarigi ne no kaa. ielas brauksanai ir galigaa pakaljaa
...
Profila bilde
houseworx
Ziņojumi: 472
Pievienojies: 01 Nov 2011, 01:26
Atrašanās vieta: Jekabpils

es saprotu ka parastais reduktors sametinats, bet es vaicaju kadi minusi vinham bus - pastasti sikak tieshi kapec pakalja bus ielas braukshana?
Attēls