Par parastajiem un bloķējošajiem reduktoriem

Profila bilde
Liss
Ziņojumi: 2562
Pievienojies: 16 Apr 2011, 09:22
Braucu ar: turbo bamsli
Atrašanās vieta: Ogre
Reputācija: 40

houseworx rakstīja:nospiezhot to pipsi kur atsit uz nullem cik nobraukti km, nospiezh tur un tad sledz ieksha aizdedzi, palaizh valja, pirmais ko paradis bus nobraukums kas saglabajies motora vadiba nevis spidometra - ne ta? (pec tam vel visadas fignjas rada, un tur visu dachiku tests itd) ja nav mainita vadiba tad manuprat to var skatities, ta nav? ja nav pastasti tad kas tas ir :lol:
blin kur jus raujat šīs idejas, ka pirmais ko tur paāda ir reālais nobraukums :doh:
neesat pamanījuši, ka tas cipars nekad nemainās, atšķirībā no nobraukuma?
1st display: BMW PART NUMBER (6 digits)
2nd display: CODE NUMBER (5 digits) Internal Coding Plug #
3rd display: K NUMBER (4 digits)
4th display: CHASSIS NUMBER (5 digits) this is part of your VIN
5th display: SOFTWARE VERSION (3 digits)
6th display: REVISION INDEX (2 digits) Hardware #

After all 6 displays are finished, an analog gauge test will be performed.
P.S. netulkošu! kaur kur forumā esmu jau iztulkojis...
Profila bilde
Liss
Ziņojumi: 2562
Pievienojies: 16 Apr 2011, 09:22
Braucu ar: turbo bamsli
Atrašanās vieta: Ogre
Reputācija: 40

houseworx rakstīja:paldies ch. ar izsmelosho izklastu :super:

es tagad sapratu kapec man ieberot otraja neaizgaja skersam pa zemes celju pirms nesagazeju, jo man ASC visu laiku ir ieslegts pohodu un vinhu nevar izslegt :gigigi: :idiots:

ja protams es zinu ka parbaudit vai ir blokis vai nav, bet nu vinham nav, kaut ari varbut ipashnieks bijushas to nemaz nezinaja, jo es vihnam pat pa telefonu skaidroju kas jaskatas lai pateiktu vai tas ir vanos vai nav vanos motors un vai m50 vai m52 vinsh neko nesaprata :giggle: kaut ari vinsh hitrij mak paskatities motora orginalo nobraukumu :hahaha:

ir iespeja kka to elektroniku atvienot lai man tas ASC nestradatu un nedotu impulsu diferencialim(ja pareizi saprotu vinsh vinham dod kko lai ta spoleshana nenotiktu)???
un beidz bļin muldēt :nenene:
vispār esi kādreiz braucis ar bmw, kuram ir ASC un tas ir ieslēgts?
tev jau ch iepriekš paskaidroja, ka ja asc lampiņa deg, tad asc ir fucking izslēgts un punkts.
ja uz grants ar ieslēgtu asc tu sagāzētu un atmestu sajūgu, no sākuma nedaudz nospolētu un tad motoram jauda vienkārši noglušītos-apgriezieni nokristos līdz vairs nespolētu un tad atkal kāptu.
Un nekāda sagāzēšana vai kas tev nepalīdzētu iet šķērsām.
Profila bilde
ch.
Ziņojumi: 2386
Pievienojies: 06 Apr 2011, 18:56
Braucu ar: 3 series
Reputācija: 4

houseworx rakstīja:nospiezhot to pipsi kur atsit uz nullem cik nobraukti km, nospiezh tur un tad sledz ieksha aizdedzi, palaizh valja, pirmais ko paradis bus nobraukums kas saglabajies motora vadiba nevis spidometra - ne ta? (pec tam vel visadas fignjas rada, un tur visu dachiku tests itd) ja nav mainita vadiba tad manuprat to var skatities, ta nav? ja nav pastasti tad kas tas ir :lol:

pilnīgspilnīgspilnīgs bullshits, manas acis asiņo šo lasot. :lol:
Tam nav nekāda sakara ar reālo nobraukumu.

Driver reiz skaidroja, ka auto nobraukums reāli saglabājās kādās, ja pareizi atceros, 4 pozīcijās. Un vienā no viņām viņu nokruķīt bez pēdām īsti nevar.
Hvz kas un kā un baidos kko samuldēt, bet imho noskrējiens glabājās kompī, spidometrā, atslēgā un vēl kkur.. Bet nu ļoti iespējams ka kļūdos. Bet nu fakts kā tāds, ka ta ir. Vismaz viņš noteica, ka manai ļerkatai tie 240k km ir oriģinālais noskrējiens. Un viņš visās pozīcijās bija vienāds un nebija nekādu pazīmju ka kāds būtu mēģinājis kko kruķīt.
houseworx rakstīja:ir iespeja kka to elektroniku atvienot lai man tas ASC nestradatu un nedotu impulsu diferencialim(ja pareizi saprotu vinsh vinham dod kko lai ta spoleshana nenotiktu)???
Protams, ASC var izravēt ārā. Bet nu tas ir gateris. Labāk sataisīt, lai viss šancē kā pienākās.

Un nekādus impulsus viņš diferenciālim nedod. :lol: Zobratiem dot impulsus nav nekādas jēgas, viņiem ir pokuj par visādiem signāliem. :lol:
ASC darbojās ar bremzēm un droseli..
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
Profila bilde
Hellboyb3
Ziņojumi: 172
Pievienojies: 29 Feb 2012, 23:03
Braucu ar: 320i
Cik jalei ella reduktora( aptuveni)? ir starpiba starp ellas daudzumu blokim un parastajam?
Kadu ellu ieteiksiet blokim? :supeer: :super:
Profila bilde
doubled
Ziņojumi: 48
Pievienojies: 23 Feb 2012, 17:28
~1.7L
un bloķējošajam viennozīmīgi 75W140 - kāda marka - atkarībā no maka biezuma.
Gan Mannol, gan Motul, gan Castrol vari liet, galvenais lai viskozitāte ir
Profila bilde
Hellboyb3
Ziņojumi: 172
Pievienojies: 29 Feb 2012, 23:03
Braucu ar: 320i
Nu skaidrs. Paldies :clap: :super:
Profila bilde
Seeya
Ziņojumi: 235
Pievienojies: 20 Apr 2012, 20:11
Braucu ar: 328
Kaads kur paarzin shiis lietas!!!
Vai var no e36 lielaa reduktora iekshas ielikt videejaa reduktoraa kas naak uz 328!?
Profila bilde
Agris
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 2665
Pievienojies: 27 Feb 2011, 22:43
Braucu ar: 325
Reputācija: 14

ja lielais domaats m3 un videejais 328 tad nevar!
Profila bilde
Slim
Ziņojumi: 736
Pievienojies: 08 Jan 2012, 20:10
Reputācija: 3

http://www.vazi.lv/forums/viewtopic.php?f=32&t=2750

iskatās interesanti, bet vai reāli darbojas
BMW-Big Money Waste
he9600
Ziņojumi: 2051
Pievienojies: 03 Apr 2011, 20:22
Braucu ar: e36 323
Reputācija: 37

:D Viss "bloķa" efekts tur ir tajās atsperēs un berzē starp plāksnēm un zobratiem :giggle:
Tikpat labi varam noliet no reduktora eļļu un pārbraukt pāris km, lai sadilst/sadeg satelītu zobrati, ieliet atpakaļ eļļu un priecāties par "bloķa" efektu.
Tas nav tā darba vērts, ja pat materiāls un frēze ir pieejama na haļavu. Tad jau daudz prātīgāk ir ielaist metināmo drāti satelīta zobratos, vismaz efekts patiešām būs.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
radi
Ziņojumi: 2
Pievienojies: 06 Apr 2011, 20:54
Sveiki,jautājums,ja mazais bloķis slēdzsas ar sitieniem,ieliekot bloķējošo elementu citā reduktorā āri būs tas pats?
Profila bilde
Agris
E36 Club Latvia

var buut gan jā gan nē! var būt vaina elementa izdilumā, var būt arī zobratu sazobē..
Profila bilde
KeX
Ziņojumi: 416
Pievienojies: 24 Sep 2011, 14:43
Braucu ar: piečurātām miglām
Atrašanās vieta: Liepāja
Tad nu tā beidzot saņemos uzlikt savam e36 bloķējošo lielajā korpusā...
Viss apstājās ar to ka bloķējošais ir par 2+/- cm garāks..

Kas tur vel mainās, vai vnk kardāns jāsastumj dziļāk kopā?
Attēls
Profila bilde
gunaars
Ziņojumi: 168
Pievienojies: 13 Nov 2011, 19:41
reduktoram ella ir jalej lidz lupai vai ari ir tur kada atzime cik daudz jabut? :rolleyes:
Profila bilde
Agris
E36 Club Latvia

KeX rakstīja:Tad nu tā beidzot saņemos uzlikt savam e36 bloķējošo lielajā korpusā...
Viss apstājās ar to ka bloķējošais ir par 2+/- cm garāks..

Kas tur vel mainās, vai vnk kardāns jāsastumj dziļāk kopā?
cik zinu tad velkam kardaanu, tik daudz vajadzeeja padot. bet sakties lai gultnis nav galiigi netajaa virzienaa nospriegots.
Profila bilde
Agris
E36 Club Latvia

gunaars rakstīja:reduktoram ella ir jalej lidz lupai vai ari ir tur kada atzime cik daudz jabut? :rolleyes:
reduktoru noliec tāpat kā stāv viņs zem mašīnas un lej kameer liist aara pa augšējo skruvi- taa ir liimeņa skruve.

es gan samekleetu tepat forumā cik bija jālej un miers. sen neesmu leejis, ja nemaldos tad lielajā bija 1,7 bet varu klūdīties par visiem 100% tāpēc meklē info :) 2 litri to4 nebija
Profila bilde
Iviits
Ziņojumi: 38
Pievienojies: 25 Apr 2012, 03:27
Braucu ar: 325i
Atrašanās vieta: Cesis
Sveiki beidzot gribas ielikt blokejoso redaktoru ieksh 325i.
No ka vini der? var likt ari no e34?
Profila bilde
Armando
Heineken
Ziņojumi: 6016
Pievienojies: 02 Mar 2011, 23:38
Braucu ar: e61
Atrašanās vieta: ireland
Reputācija: 72

reduktora ieksas jaa, pasu reduktoru nee, ackiras izmeri
...
Profila bilde
Iviits
Ziņojumi: 38
Pievienojies: 25 Apr 2012, 03:27
Braucu ar: 325i
Atrašanās vieta: Cesis
Skaidrs tad no neviena modela man neder? es dizi neko nesaprotu no tam ieksham tapec negribas list ieksha! :gigigi:
Profila bilde
Armando
Heineken
Ziņojumi: 6016
Pievienojies: 02 Mar 2011, 23:38
Braucu ar: e61
Atrašanās vieta: ireland
Reputācija: 72

nu tev jameklee ir no e36 videjaa korpusaa (tautaa saukts par lielo korpusu)
tas ir ja negribi pats neko sasteleet kopaa :super:
...