sajūgs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 83
- chevron_right
tas bij rakstits ka humors! nevis uzbrauciens!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
uteo bija bija runa par to pašu spacer ring vnk es izcēlu pašu jautājumu lai visiem vieglāk saparastuteo rakstīja:spacer ringā neiedziļinājos un jā, izskatās, ka tika izlabots un no sākuma nebija runa par spacer ring
un kā paša atbilde palīdzēja atbildēt uz jautājumu?
okey, tad neiedziļinājos
būtu jau forši ja būtu Rīgas robežās vai pie Rīgas,bet ja nu nekas cits nesazīmēsies,tad sazināšos ar tevi!dogMa rakstīja:Ādaži apmierina?Martinez rakstīja:hmm skatos mani jautājumi tādi,ka neviens neatbild
labi vēl viens jautājums,ceru,ka kāds sniegs kādu atbildi!
Vēlos atrast normālu mehāniķi,kas varētu kļūt par mana bumbuka vienīgo dakteri,jo apnikuši tie visi gudrīši,kas paši nezin ko skrūvē pēdējie normāli mehāniķi,kam uzticēju savu auto ir devušies uz UK un naf vairs kam uzticēt sava auto operēšanu! tad nu kurš piesakās vai var kko ieteikt,bet nu lai arī neplēš trīs ādas nost!
coupe 2.8
vai kads varetu mazliet palidzet un pastastit ka tikt gala ar paypal? pieregistreties ta pieregistrejos a ka uz paypal uzskaitit naudu,utt? pats es taja jautajuma pagaidam
a priekš kam tev skaitīt uz paypal? tgd itkā cik saproti visos normālos inet veikalos vnk uzspied apmaksa caur paypal,tevi automātiski iemet tai paypal lapā,ievadi savu login un paroli un atveras paypal rēķins,kuru apstiprinot automātiski atvelk naudu no tavas reģistrētās bankas kartes vai konta! Cik dzirdēju,ka paypal vairs ne visai grib,lai uz viņu kontiem nauda stāv!
man piemēram rāda šādi "Add Funds is Not Available
PayPal does not currently offer the ability to add funds from your bank account.
When you make a payment, PayPal charges the buyer's credit card and instantly credits the seller's PayPal account."
PayPal does not currently offer the ability to add funds from your bank account.
When you make a payment, PayPal charges the buyer's credit card and instantly credits the seller's PayPal account."
coupe 2.8
paldies,es jau pats pec jautajuma uzdosanas saku logiski domat un ta ari sapratu,ka paypals novelk to naudu un man nevajag speciali kko parskaitit.
es nezinu, par ko tu runa, bet personigi man uz peipalu vislaik stav pikis, un nekad neviens man neko nau teicis, vienigi bija japierada kas es esmu un kapec tik daudz tiek apgrozita nauda, tur ir pienemti kaukadi jauni eu reglamenti un tapec vinji visus krata pec kartas. ir daudz vienkarsak ja uz peipalu ir nauda, jo tad maksajumu gadijumos nau jamaksa visii tie fee un parejie nodokli! bet ja maksa nokartes caur peipalu tad ir gan jamaksa! karoc ja no peipala konta suta kadam naudu vai maksajumu tad nau nekas jamaksa!!!Martinez rakstīja:a priekš kam tev skaitīt uz paypal? tgd itkā cik saproti visos normālos inet veikalos vnk uzspied apmaksa caur paypal,tevi automātiski iemet tai paypal lapā,ievadi savu login un paroli un atveras paypal rēķins,kuru apstiprinot automātiski atvelk naudu no tavas reģistrētās bankas kartes vai konta! Cik dzirdēju,ka paypal vairs ne visai grib,lai uz viņu kontiem nauda stāv!
...
ja tu kautko paardod, un tev kaads samaksaa, vai kads cits uzskaititi var. pats sev no savas kartes nevar.
sveiki.kaads nezin kur var nopirkt 2.0l m52vanos motoru?
ss.lv
S848A ERWEITERTER KABELBAUM Дополненный жгут проводов
Kas šis par zvēru?
Tulkotājs saka, ka "Grozīts iejūgs"
Kas šis par zvēru?
kautkaads EXTENDED HARNESS-- paplashinaats vai specializeets vadu kopums
es lieku uz to, ka būs pravotka visiem el. logiem (ja nav jau visi 4), sēdekļu apsildei utt.Skudraa rakstīja:S848A ERWEITERTER KABELBAUM Дополненный жгут проводов
Kas šis par zvēru?
Vismaz man e30-tajam bija šis papildaprīkojums un bija gatava visa pravotka arī aizm el. logiem - piespaud pacēlāju motoriņus, pogas un viss iet.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
varētu būt,ka visi vadi,jo man a aprakstā ir tāda štelle un pagaidām esmu atradis visus vadus visādos caurumos
re beidzot iztulkoju sev individuālo aprīkojumu
Lackierung
Betriebsversuch "neue Außenfarben"
= Lackierung in "bostongrün- metallic", Schl. Nr.
275
krāsojums
Lauka tests "jaunas virsbūves krāsas"
= Glezniecība "Boston zaļš metālisks", Schl. Nē.
275
hmm a žurkām nāca fāru apskalotāji? man pēc apraksta jābūt,bet kkur pazuduši
re beidzot iztulkoju sev individuālo aprīkojumu
Lackierung
Betriebsversuch "neue Außenfarben"
= Lackierung in "bostongrün- metallic", Schl. Nr.
275
krāsojums
Lauka tests "jaunas virsbūves krāsas"
= Glezniecība "Boston zaļš metālisks", Schl. Nē.
275
hmm a žurkām nāca fāru apskalotāji? man pēc apraksta jābūt,bet kkur pazuduši
coupe 2.8
Vakar iegāzu kārtējo Krievijas devu...šorīt darbinu auto un opā, kkā nevienmērīgi pabubināja un zilu dūmu izsita...pagāzēju un viss normāli. Kas tur varēja būt? Sūdīga degviela?
kads nezin vai 318is, 95 g nak stures lifts? sodein rokoties pa salonu tika uziets vieta ruckai. tad nu iedomajos, vai nav nolauzta?
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 83