Par parastajiem un bloķējošajiem reduktoriem
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 66
- chevron_right
Nu paldies tad ko man vajag lai ieliktu lielo vajag redektoru un pusas tika ?Nixon rakstīja:Lielajam nāk lielās pusasis, kā arī, ir izturīgāks... Paredzēts 6 cyl dzinējiem. ISam nāk mazais.
Kardānu arī vajag.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
kadi ir + un - 100% blokim
Plusi: bloķējās, kad vajag
Mīnusi: bloķējās, kad nevajag
Mīnusi: bloķējās, kad nevajag
Manis saskatītie mīnusi: laužas pusasis, kad griezies, laužas kārba, kad griezies u.t.t.
Plusi: kontrolējama sānslīde
Plusi: kontrolējama sānslīde
Un kā ir ar iespēju ''negaidot saslīdēt''? Piemēram uz melnā ledus vai slapja? Vai tas ir tikai mīts?
Ja analizē situāciju uz ceļa un kontrolē pedāļa stāvokli, problēmām nevajadzētu būt. Bet pēc loģikas - jā, ir lielāka iespējamība.
ar kadu attiecibu blokis butu ideals 2.5 benzinam
varbut kadam ir pardosana?
Diezgan normāla deficīt prece lielajā korpusā!vietejais rakstīja:varbut kadam ir pardosana?
kapec leilaja korpusa?
2.5 standartā nāk reduktorus lielajā korpusā.
man skiet ka man ir mazais jo vinjs ir 2.0 pec papiriem
Tad te arī virsū stāv 3,45 mazajā korpusā. Metināto laikam zeltinsh tirgoja.
Vairs netirgoju! Pavasarī stutēsies virsū!dogMa rakstīja:Tad te arī virsū stāv 3,45 mazajā korpusā. Metināto laikam zeltinsh tirgoja.
Tad tak sametini to pašu!vietejais rakstīja:man skiet ka man ir mazais jo vinjs ir 2.0 pec papiriem
kadi minusi ir metinatajam salidzinot ar org!domaju varbut labak meklet un gaidit!!!!
Ar metināto nokausi ar laiku pusaisis, iespējams kārbu, bet ar oriģinālo nē. Metinātais nekad neatsaka, ja vajag paslīpēt
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 66