sajūgs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 83
- chevron_right
Esmu kādu bāku izbraucis ar 98ultimu un nekādas izmaiņas motora darbībā un patēriņā nejutu atšķirībā no 95ultimas.
4iikst taisni tad kad izžūst. no riita kameer mitrs gais tikmeer nekas nav. tikai tad kad ilgaak pabrauc.
nu jaa, ta jau domaju, izsustot paliek sauss un sak cikstet, varbut bik apruseja un del ta cikst! ir redzetas daudz cikstosas acperes, bet hvz kapec vina cikst
...
Toties atšķirība ir 95 ultimai no RUS kanniņšķidruma Lai cik uzticams būtu piegādātājs, visiem var gadīties negadījumi. Arī manam "dīlerim" visu laiku viss bija , bet vienā reizē pēc uzpildes motors šķaudīja un negāja...
Vot jā, tgd arī sāk likties, ka sūdīgāka degviela paliek, mazliet patēriņš pieaudzis...
Noņem sajūgu, iztīri, un čīkstoņa (visticamāk) pazudīs...
tad jau labaak pirms tam visu sajuuga komplektu jaapanjem, jo auto vajag 100% peectam braukt, a uzlitk kautko beigtu nebuutu labi...
Jautājums.
Šorīt braucot uz darbu ar auto, pamanīju ka vienīgajam no visiem redzētajiem auto kūpēja garaiņi no izpūtēja. Motors uzsilis, bet tāpat aukstajā rītā kūp kā traks. Varētu būt dēļ zondes?
Šorīt braucot uz darbu ar auto, pamanīju ka vienīgajam no visiem redzētajiem auto kūpēja garaiņi no izpūtēja. Motors uzsilis, bet tāpat aukstajā rītā kūp kā traks. Varētu būt dēļ zondes?
Protams.
Otrs - paskaties žurkas, kas braukā ziemā, vai vēsā laikā.. Visas kūp Tā kūpēšana arī no citām lietām atkarīga.
Otrs - paskaties žurkas, kas braukā ziemā, vai vēsā laikā.. Visas kūp Tā kūpēšana arī no citām lietām atkarīga.
man bij tas pats izbrins ka kup, bet tad pamaniju, ka lielaka dala zurku kup, tad sapratu ka uztraukumam nav pamata, un otrs ir tas ka tas ir atkarigs lielako dal no benzina, jo biju iebraucis pie servisa darbinirkirm, domaju ka kkas ir beidzies, bet pateica ka tas ir no bendzas, taka faktori ir daudz!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Ruu rakstīja:Jautājums.
Tosols iztvaiko, kardik motoram!
+1 dogMA, man arī viņš kūpē kad vēs laiks vai nedaudz lietus nolīst, tipa kondnesats (tosols nezūd).
Nezūd tosols, tā kā tas nav tosols.
Karoč skaidrs, paldies par info.
Karoč skaidrs, paldies par info.
Vienkārši katrā izpūtējā atgāzes atdziest citādāk, parasti tiem, kam nav katalizatoru, arī vairāk kūp.
Kādās cenās aptuveni tagad tirgojās 18 pogu OBC ar visu nepieciešamo pieslēgšanai? vnk ir piedāvājumi,bet nesaprotu,tas daudz vai maz.
Marihuans man pa 30 ls piedāvāja!
Cik sapratu, ja tev ir jau ar check control kompis tad pravodku nevajagot, pietiekot ar tikai pārlēkt pašu OBC!
Cik sapratu, ja tev ir jau ar check control kompis tad pravodku nevajagot, pietiekot ar tikai pārlēkt pašu OBC!
Kad skatijos DIY sadaļu par 18 pogu OBC, ja pareizi sapratu tad 18 pogu OBC ir divi štekeri,bet 11pogu(kāds man ir pašlaik) 1 štekeris, tākā kkādi vadi tomēr ir jāvelk.
Man piedāvāja pa 45ls,man jau likās ka tas biš par daudz.
Man piedāvāja pa 45ls,man jau likās ka tas biš par daudz.
Parunā ar dogMa, viņš zinās labāk!
Pa dārgu tie 45Ls. Robeža 35Ls (ar visu BC slēdzi (pagrieziena kloķīti)). Tev vajag pašu OBC, abus štekerus ar vismaz kaut cik cm vadiem un BC slēdzi (pagr. slēdzis). Bet saproti.., katram savs - tagad cenas visādas. Es to visu pa 15Ls dabūju, bet tas arī bija momenta piedāvājums. Es točna nepirktu pat pa tiem 35Ls
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 83