reduktora zobratu attiecibas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 29
- chevron_right
Sapratu ka compactam atrast bloķi būs pagrūti un sālīti.
A ja es paņemu parasto 3.45 maza korpusa no 1.6 sametinu tad kādas varētu but problēmas ko var noraut un apraut?
A ja es paņemu parasto 3.45 maza korpusa no 1.6 sametinu tad kādas varētu but problēmas ko var noraut un apraut?
Pirmkārt - riepas bus tās ko mainisi tikpat bieži kā zeķes. Parkoties reali stulbi. Nezinu kā e30 tiltam bet nu e36 tiltam plaisas bundžā parādās, stiprinājumi lūst, bukses dilst. Bet nu ar laiku ne jau uzreiz.
Njā s*dīgs variants. kautkas vel man te teica ka varot ņemt lielo korpusu un isāku kardānu. tas ir iespējams un izmaksas bus lētākas salīdzinājuma ar mazo kurpusu 3.45 kuru man piedāvajad pa 200 Eur?
Edžis rakstīja:Sapratu ka compactam atrast bloķi būs pagrūti un sālīti.
Compactam bloķis maksās tieši tikpat cik citiem e36.
Nopirksi bloķi, elementu pārliksi savā reduktorā un būs Tev lsd.
sk paldies par info kārtēja viela pārdomām.
Mainot reduktora attiecību, slēdzot robus, mainās arī apgriezienu diapazons, vai tas ir tīri no kārbas atkarīgs?
I mean, vai robi tā patās spiežot grīdā smuki ies pa lielākās griezes zonu, vai arī diapazons saruks? Piemēram no 5,5k spraužot nākamajā tie paši 3,5k būs vai to vietā piem. 4k?
I mean, vai robi tā patās spiežot grīdā smuki ies pa lielākās griezes zonu, vai arī diapazons saruks? Piemēram no 5,5k spraužot nākamajā tie paši 3,5k būs vai to vietā piem. 4k?
Reduktors ir pēc kārbas nevis pirms
Skaidrs, paldies
Vieglākais variants dabūt 3,15+ attiecību resnajām pusasīm ir?
No kura gada e34 reduktorus var uzstutēt uz e36 mainot tikai vāku? un tie ir vedējā vai mazā korpusa?
nav iespējams ar visu korpusu, tik pārliekot elementu (vairumā gadījumu tikai arī ar visu sazobi)
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
interesē uz e36 mazajos korpusos visas pieejamas attiecības ? google izmet visus kas ir pieejami uz e36 , bet tieši interesē mazajos korpusos
lieta tāda, ir tautā sauktais lielais reduktors ar attiecību 3.15, ieliku viņam bloķējošo elementu un uz elementa uzskrūvēju to pašu zobratu, attiecīgi ir bloķis ar to pašu 3.15 attiecību tagad nepieciešams mainīt pašu reduktoru un gribu attiecību 3.45, saprotu ka tāda nāk vidējam korpusam, ir iespējams kaut ko sakombinēt lai derētu mans bloķējošais elements vai arī lielajam reduktoram ir iespējams mainīt tos zobratus lai dabūtu attiecību 3.45, attiecīgi nevēlos šķirties no sava elementa jo nesen atjaunots un tā
Zobrati nav sapārojami no mazā korpusa lielajam. Līdz ar to 3.45 attiecību nedabūsi tik vienkārši. No lielā un mazā reduktora saderība ir tikai pusašu flančiem.Edis_mbW rakstīja:lieta tāda, ir tautā sauktais lielais reduktors ar attiecību 3.15, ieliku viņam bloķējošo elementu un uz elementa uzskrūvēju to pašu zobratu, attiecīgi ir bloķis ar to pašu 3.15 attiecību tagad nepieciešams mainīt pašu reduktoru un gribu attiecību 3.45, saprotu ka tāda nāk vidējam korpusam, ir iespējams kaut ko sakombinēt lai derētu mans bloķējošais elements vai arī lielajam reduktoram ir iespējams mainīt tos zobratus lai dabūtu attiecību 3.45, attiecīgi nevēlos šķirties no sava elementa jo nesen atjaunots un tā
meklee 188mm (videjaa izmera) 3.46 attiecibu no e30/e34 un liec uz savu videjaa izmera elementa/reduktora
...
tas sanāk ka man vajag to pašu zobratu no tā e30/e34 reduktora? pats reduktors jau neder priekš e36 ne?
Reduktors neder gan, bet zobratu vari pārlikt no E34 reduktora uz E36 reduktoru lielajā (vidējā) korpusā.
Paldies
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …