sajūgs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- …
- 83
- chevron_right
ir Ulbroka "Divi auto" bet tur ar uzcenojumu!
Zinu tieši "Depo" firmas veikalu Maskavas ielā,netālu no veikala "Zoom" laikam ! Ir lētāk nekā citos veikalos kur piedāvā "Depo" lampas! Bet konkrēti pateikt nevaru,kā aizbraukt,tik ar pirkstu parādīt! Ja gribi varam 1dien pa dienu ko sadomāt!
Zinu tieši "Depo" firmas veikalu Maskavas ielā,netālu no veikala "Zoom" laikam ! Ir lētāk nekā citos veikalos kur piedāvā "Depo" lampas! Bet konkrēti pateikt nevaru,kā aizbraukt,tik ar pirkstu parādīt! Ja gribi varam 1dien pa dienu ko sadomāt!
coupe 2.8
Hmm jautājums spečukiem!
ko ieteiktu labāk ņemt e34 vagonu vai vai e36 vagonu vai audi a6(c4) vagonu benzīnu vai dīzeli un ar kādu tilpumu labāk?
vnk vajag pa ziemu lēnā garā sazīmēt kkādu normālu universālu,bet nevaru sadomāt ko labāk!
ko ieteiktu labāk ņemt e34 vagonu vai vai e36 vagonu vai audi a6(c4) vagonu benzīnu vai dīzeli un ar kādu tilpumu labāk?
vnk vajag pa ziemu lēnā garā sazīmēt kkādu normālu universālu,bet nevaru sadomāt ko labāk!
coupe 2.8
Jāskatās,ja līdz tam nebūšu dabūjis,tad varam sarunāt :)Martinez rakstīja:ir Ulbroka "Divi auto" bet tur ar uzcenojumu!
Armando rakstīja:nu un ieliekot vecas lampina ieksa, ari ir taspats?
Problēma atrisināta. Izrādās man kāds ir uztaisījis tieši drošinātāju, kas turās vadiņos, bet atrodās drošekļu kastē. Tas bija pārdedzis. Bet tagad viss top zustand!
Vienīgi nesaprotu kāpēc aizmugurējā LABĀ lampiņa nedeg. :/ Nekad nav degusi. Vēl kāds drošinātājs, vai varētu būt kaut kur pie to lampiņu "sākuma" kaut kāds nekontakts?
drizak nekontakts! parbaudi vispar vai strava pienak pie lampinas, ta bus vienkarsak atrisinat problemu
...
Vai kads man var pastastit kadi ir plusi un minusi M3 286ps,vai tomer labaks ir 321ps
Gincha ir uz pareizā ceļa
Domāju, ka abi ir super labi, pa lielam atšķiras tikai jaudas.
Domāju, ka abi ir super labi, pa lielam atšķiras tikai jaudas.
tas kad jauda,tas butu vel ta es gribu zinat kurs izturigaks un labaks kalpos
abi tie motori radniecīgi, tā ka lielas šķirbas nav. Jāskatās virsbūves/dzinēja stāvoklis, nevajag iespringt uz tiem 321zs.
Apkopes salīdzinot ar m52 padārgas, ja vajag līst iekšā motorā, tad kosmoss. Piemēram s50b30, paredzētā Castrol 10w60 eļļa 7l 80ls, sveces 60ls (precīzāki cipari jāprasa janisd)
Skaties, lai ir kaut cik ticama servisa vēsture, kā jau minēju, ja motors nobraukts un nāksies līst iekšā, tad $$ pamatīgs, pārsvarā viss tikai oem ar lieliem uzcenojumie, jo tak m.
Apkopes salīdzinot ar m52 padārgas, ja vajag līst iekšā motorā, tad kosmoss. Piemēram s50b30, paredzētā Castrol 10w60 eļļa 7l 80ls, sveces 60ls (precīzāki cipari jāprasa janisd)
Skaties, lai ir kaut cik ticama servisa vēsture, kā jau minēju, ja motors nobraukts un nāksies līst iekšā, tad $$ pamatīgs, pārsvarā viss tikai oem ar lieliem uzcenojumie, jo tak m.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
tas tak nav normāli,ka šitani lakā auksts motors no krusta atstāj lielu mākoni ar baltiem dūmiem,tā ka knapi redzēt var cauri ?
coupe 2.8
Dūmošanai ir daudz iespējamo iemeslu.
Ja tosols nezūd, tad viss kārtībā. Ja kaut kas darīts ar izpūtēju (taisītas taisnās trubas, izgriezti katalizatori etc.), tad bieži vien atgāzes nespēj atdzist, tāpēc dikti dūmo.
Kā arī var skatīties degmaisījuma virzienā, bet diez vai tas būs pie vainas.
Ja tosols nezūd, tad viss kārtībā. Ja kaut kas darīts ar izpūtēju (taisītas taisnās trubas, izgriezti katalizatori etc.), tad bieži vien atgāzes nespēj atdzist, tāpēc dikti dūmo.
Kā arī var skatīties degmaisījuma virzienā, bet diez vai tas būs pie vainas.
nu ir tā ka iepriekš kā jau lielākai daļai pa druskai dūmo,a šorīt nu tādu mākoni pie pirmajiem trīs krustojumiem atstāju,ka pats sabijos,tgd atkal kā vislaik pa druskai dūmo
coupe 2.8
Hei Elektriķi!
Kā sanāk ar kloķenes devēju? Viņam metka ir uz pirmā cilindra AMP? Attiecīgi ja es visu lieku no nulles,tad kloķenes devējs man uz skriemeļa ir jāsapāro ar pirmā cilindra AMP?
Kā sanāk ar kloķenes devēju? Viņam metka ir uz pirmā cilindra AMP? Attiecīgi ja es visu lieku no nulles,tad kloķenes devējs man uz skriemeļa ir jāsapāro ar pirmā cilindra AMP?
Kā pa anglisko būs tautā sauktie "zaldātiņi" ?
sory ka idzeesu teemu, domaaju ka izlasiiji.
e36 stabilizer var drakstiit eiksh ebay, psiharno kautko mineeja par drop links un veelkautkaa bija.. principaa iej ieksh realoem.com atrod vajadziigo detalju un tur nosaukums ir.
e36 stabilizer var drakstiit eiksh ebay, psiharno kautko mineeja par drop links un veelkautkaa bija.. principaa iej ieksh realoem.com atrod vajadziigo detalju un tur nosaukums ir.
Nezinu, par ko runā, bet kloķenes devējs nav ar neko jāsapāro. Nomaini un lieta darīta.Kobreti rakstīja:Hei Elektriķi!
drop links, tiesi ta ari saucasHoodieBro rakstīja:Kā pa anglisko būs tautā sauktie "zaldātiņi" ?
...
par to dumosanu neuztraucies, ja si bus pirma ziema ar bmw, tad vel ilgi nervozesi un stresosi par dumosanu, bet pec daziem men jau pieradisi! ipasi e36 ir noveroti dumojot vairak ka citiem, saku, gadijuma ja ar dzes skidrumu un ellu viss kartiba! pilnai laimei ja gribi vari uztaisit atgazu testu, tur ari tev apstiprinas ir vai nau viss kartiba ar atgazemMartinez rakstīja:nu ir tā ka iepriekš kā jau lielākai daļai pa druskai dūmo,a šorīt nu tādu mākoni pie pirmajiem trīs krustojumiem atstāju,ka pats sabijos,tgd atkal kā vislaik pa druskai dūmo
...
labi palabošu,ja mainu kloķenes priekšejo zobratu tad kādas metkas jāliekdogMa rakstīja:Nezinu, par ko runā, bet kloķenes devējs nav ar neko jāsapāro. Nomaini un lieta darīta.Kobreti rakstīja:Hei Elektriķi!
Nekādas, savādākā pozīcijā kā paredzēts nemaz nepieliksi - pusmēness
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 17
- 18
- 19