reduktora zobratu attiecibas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …
- 29
- chevron_right
Ja man sobriid ir 3.45 lsd uz 2.5 motora(nu 2.8 strokeris )
Tad kādu 100% attieciibu ieteiktu trasei? Neesmu braucis ar metinaato, bet gribu pameeginaat. Gribu, lai arii tresho aatrumu var efektiivaak izmantot :)
3.9 , 4.1 ?
Tad kādu 100% attieciibu ieteiktu trasei? Neesmu braucis ar metinaato, bet gribu pameeginaat. Gribu, lai arii tresho aatrumu var efektiivaak izmantot :)
3.9 , 4.1 ?
3.9 but max attieciba
bet vis ir atkarigs no trasem, vai ta ir atruma trase, vai maza trase vai kada! bet optimalas ir 3.73 vai 3.912
bet vis ir atkarigs no trasem, vai ta ir atruma trase, vai maza trase vai kada! bet optimalas ir 3.73 vai 3.912
atrajas trases ar 4.1 neko ipasu neizdarisi.. 1x muza iebraucu bikerniekos ar 4.44 nu ne paldies! nekad vairs!!!!
3.7 ir optimala attieciba, var normali ar 3o pakramet ja dzinejs dzivs, 3.9 ari nav slikti, bet garas trases vareu sanakt mest 4aja roba utt
3.7 ir optimala attieciba, var normali ar 3o pakramet ja dzinejs dzivs, 3.9 ari nav slikti, bet garas trases vareu sanakt mest 4aja roba utt
Nezinu, es visu sezonu braucu ar tādu attiecību, man liekas ok. Visos posmos ar 3. ātrumu, pēdējā ar 4. un ne reizi nebija nepieciešamība pārslēgties
Kā tas ir domāts? 4:10 ir par īsu?gda33 rakstīja:atrajas trases ar 4.1 neko ipasu neizdarisi..
Video no pēdējā posma, esmu pašā sākumā ar sarkano http://www.tvplay.lv/parraides/go4speed ... start=true
Braucu ar 4. ātrumu un viss labi. Dzinējs 2.8 ar pāris uzlabojumiem
Braucu ar 4. ātrumu un viss labi. Dzinējs 2.8 ar pāris uzlabojumiem
Burvi, tīri intereses pēc - kā ar to 4.1 pilsētā/ārpus tās būtu pabraukt?
3.45 manā gadījumā ir ok, kartinga trases ar 2o, ja garāki stieptāki līkumi, tad pārmet 3shajā, un pa pilsētu ideāli - taisnai braukšanai.
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Principā pa pilsētu ir ok, bet ārpus bēdīgi.
Ikdienā ar šādu attiecību varētu nebūt īpaši ērti
Varbūt ar 6 robu kārbu būtu ok...
Ikdienā ar šādu attiecību varētu nebūt īpaši ērti
Varbūt ar 6 robu kārbu būtu ok...
kada attieciba 1,8 tds ?
Kāda attiecība reduktoram ir 1,8 tds?
Ja nemaldos, kaut kas ap 2,7x.
Tad jau taa buutu naave uz 2,0:DdogMa rakstīja:Ja nemaldos, kaut kas ap 2,7x.
1.8tds - 2,79duuj rakstīja:Kāda attiecība reduktoram ir 1,8 tds?
2.5tds - 2,65
Braukt jau varēs, bet neies.duuj rakstīja:Tad jau taa buutu naave uz 2,0:DdogMa rakstīja:Ja nemaldos, kaut kas ap 2,7x.
Sveiki man ir 318is kad es braucu 100km/h man rāda 3000rpm kāda man varētu būtu attiecība un vai tajā varēs ielikt lsd elementu?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …
- 29