sajūgs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 83
- chevron_right
nu tad jau daudzmaz jaabuut ok. tik jāstās kāpēc nevar noregulēt.
taalais jau defaultā nāk nedaudz augstāk, moz tu gribi visu gaismu par augstu uzregulēt?
taalais jau defaultā nāk nedaudz augstāk, moz tu gribi visu gaismu par augstu uzregulēt?
nu hvz,manā uztverē tas labais lukturis pa zemu spīd! karoče kādu dien izjaukšu paskatīšos kas un kā,būs vēl pie čoma jāpiebrauc viņam mētājas daži lukturi čupā samesti no bāstiem e36,jāpamēģina kko salasīt no visiem kopā!
coupe 2.8
kaa ir ar koiliem, kaut kadas apkopes ir javeic viniem ja ar viniem ziema nebauc ? esmu dzirdejis kaut kadas ellas ka japuss virsuu
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
man ir līdzīgs jautājums, tikai kā viņus pareizi sagatavot, ja taisās arī ziemā ar viņiem braukt ?
Ja ziemā nebrauc, tad var profilakses nolūkā ik pa sezonai patīrīt un sapūst vītni ar wd40 vai ko tamlīdzīgu.
Ja ar koiliem brauc arī ziemā, tad vītne kārtīgi jānotīra un jāsasmērē ar kādu smēri, kas neļautu mitrumam/sāļiem veicināt koroziju.
Ja ar koiliem brauc arī ziemā, tad vītne kārtīgi jānotīra un jāsasmērē ar kādu smēri, kas neļautu mitrumam/sāļiem veicināt koroziju.
paldies
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Martinez rakstīja:tur tā lieta,ka neregulējas! a un tipa kad ceļam uz augšu tuvo,kas ir pa zemu,tad tālais uzreiz mauc debesīs!
lampiņa brāķis vai šķībi ielikta un nepiegulst
iekšējie stikli šķībi ielīmēti
lēca jaukta un salikta šķībi
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Sveiki!! man ir jautajums par motoru mainju!! tatad doma mainiit motoru pashreizeejais ir 2,0 vanoss bet sen jau ir par iisu un doma likt ieksha 2,5 vai 2,8! tatad kas man buutu veel nepiecieshams bez pasha motora un vadibas bloka!!?? kas vareetu nedereet!! un kaa visu to pasakumu vienkarshot!!?? lai nav taa ka saku mainiit un izraadas ka veel kkaa truuxt u.t.t
vnk gribu visu sagatavot lai ir uz vietas un pa vienu vakaru parmest un aidaa!!
vnk gribu visu sagatavot lai ir uz vietas un pa vienu vakaru parmest un aidaa!!
Cik atceros, nekas īpaši nebija vairs vajadzīgs jo motoram izmērs laikam vienāds (vizuāli) vismaz izskatās vienādi Es jau tavā vietā liktu uzreiz 2.8 ja liek, tad liek tā pa īstam Un veiksmi darbos, nakā sarežģīta tur nav
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
nu jaa es jau ar domaju 2,8 paslaik esu laba2,8 motora meklejumos!!
Sauriešos ir bmw šrots. Tur varētu būt kāds 2.8 motors... Es tur paņēmu
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Tur liels klāsts rezerves daļu? Vienkārši sanāk tur braukt garām.Podziņa rakstīja:Sauriešos ir bmw šrots. Tur varētu būt kāds 2.8 motors... Es tur paņēmu
Jā.. tur ir laikam viss priekš dažādiem bmw Liels šrots
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
varētu arī kāds mani apgaismot,kā nokļūt tai šrotā,a to tik tantes apkārt runā ka esot bet ar pirkstu parādīt kur braukt nevar!
coupe 2.8
Tā, nju ta klausies uzmanīgi
Brauc ārā no Rīgas caur Ulbroku, sanāk kad iebrauc Ulbrokā pāri mazajam tiltiņam , aiziet ceļš uz Ērgļu pusi un pa labi uz Ulbrokas centru (tas laikam ir centrs) , izbrauc cauri, taisnu, visu laiku pa galveno. Tad jau tiksi līdz Sauriešiem, garām " Knaufam ", Pāri Tallinas šosejai (lielajam krustojumam) tikai taisni. Aiz krustojuma apmēram 1 km uz priekšu un tad būs tāds celiņš pa labi, tur jau no ceļa var redzēt tādu kā lielu, lielu šķūni, vai boxu, nez kā nu kurš viņu sauc un tas arī ir tas
Pameiģini te, ceru, ka man sanāca šrots atzīmēts ar zaļu bultiņu
http://maps.google.com/maps?f=q&source= ... 2&t=h&z=14
Brauc ārā no Rīgas caur Ulbroku, sanāk kad iebrauc Ulbrokā pāri mazajam tiltiņam , aiziet ceļš uz Ērgļu pusi un pa labi uz Ulbrokas centru (tas laikam ir centrs) , izbrauc cauri, taisnu, visu laiku pa galveno. Tad jau tiksi līdz Sauriešiem, garām " Knaufam ", Pāri Tallinas šosejai (lielajam krustojumam) tikai taisni. Aiz krustojuma apmēram 1 km uz priekšu un tad būs tāds celiņš pa labi, tur jau no ceļa var redzēt tādu kā lielu, lielu šķūni, vai boxu, nez kā nu kurš viņu sauc un tas arī ir tas
Pameiģini te, ceru, ka man sanāca šrots atzīmēts ar zaļu bultiņu
http://maps.google.com/maps?f=q&source= ... 2&t=h&z=14
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
jap daudz gan tur, tik ja nerunaa kreiviski, tad sanaak probleemas, tik.
sorry Agri šim es nepiekrītu, kad es bracu uz turieni, tad tur ņēmās čalis kurš runāja tikai LV, tas bija kādu 1 mēnesi atpakaļ.
es tik taa, atceros ka pirms gada braucu, tad kameer izststiiju kas ir e38 stuures stienis.. kipa vinjam nav reikas//
tad nu galaa sanaca stuures ķjaga...
protams ja veeleesies kautko sarunaat, tad pie gala rezultaata taapat tiksi!
tad nu galaa sanaca stuures ķjaga...
protams ja veeleesies kautko sarunaat, tad pie gala rezultaata taapat tiksi!
Nē, tagad tur čalis ņemam normāli, tikai tas ka tur daudzām lietām ir kosmosa cenas a citām ir ļoti pat ok, tā kā jāskatās, lai neuzķertos...
helooo!! es kko jautaaju bet iisti konkretas atbildes nav!!! apgaismojat mani ludzu!! diezgan aktuali!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 83