reduktora zobratu attiecibas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 29
- chevron_right
dafai dod viņu man uzlikšu uz 2.0 un paskatīsimies kas tur ies/neiesdogMa rakstīja:Braukt jau varēs, bet neies.duuj rakstīja:Tad jau taa buutu naave uz 2,0:DdogMa rakstīja:Ja nemaldos, kaut kas ap 2,7x.
vietā varēsi dabūt to kas man tur ir 3.45 vai 3.64 hvz
kadu labak reduktoru likt nemotoram lai var paslipet un ari pabraukt pilseta???
Ja brauc pārsvarā pa pilsētu, tad reāli, jo īsāks, jo vairāk varēsi krāmēt(3.64, 3.73, 4.10, 4.44). Vienkārši, ja izbrauksi uz šosejas būs tā, ka uz 100km/h būs virs 3k apgr/min. BET ja ir propanizēts auto, tad noteikti vienalga.piho rakstīja:kadu labak reduktoru likt nemotoram lai var paslipet un ari pabraukt pilseta???
The hours your BMW spends parked....you don't get those back.
Kads butu tas labakais variants lai nebutu parak iss. lai nav stipri virs 3k apgr/min uz 100km/h jo soseja ar retu reizi jaizmanto.Elwiz rakstīja:Ja brauc pārsvarā pa pilsētu, tad reāli, jo īsāks, jo vairāk varēsi krāmēt(3.64, 3.73, 4.10, 4.44). Vienkārši, ja izbrauksi uz šosejas būs tā, ka uz 100km/h būs virs 3k apgr/min. BET ja ir propanizēts auto, tad noteikti vienalga.piho rakstīja:kadu labak reduktoru likt nemotoram lai var paslipet un ari pabraukt pilseta???
3.23
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Varbūt vispirms jāapsver iespēja par ''motora'' ielikšanu, un tad domāt par slīpēšanu ?piho rakstīja:kadu labak reduktoru likt nemotoram lai var paslipet un ari pabraukt pilseta???
Who you choose, to be around you, It's to know WHO YOU ARE!!!
https://www.facebook.com/widesteeliesLV
https://www.facebook.com/widesteeliesLV
Vienvaard sakot, izlasiju visu topiku un tagad galvaa putra!
Ja man ir 320i un es gribu pec iespejas mazak apgriezienus man jaliek no 318tds reduktors? Un tas buus plug and play?,
Un ja man ir 323/325/328 tad lai panaktu mazak apgriezienu jaliek no 325tds reduktors? Un arii buss plug and play?
Vai arii visam shitam ir kaukas jakjimikjo?
Ja man ir 320i un es gribu pec iespejas mazak apgriezienus man jaliek no 318tds reduktors? Un tas buus plug and play?,
Un ja man ir 323/325/328 tad lai panaktu mazak apgriezienu jaliek no 325tds reduktors? Un arii buss plug and play?
principaa tu pareizi pateiciintarsd rakstīja:Vienvaard sakot, izlasiju visu topiku un tagad galvaa putra!
...
nu tad ieliec man to motoru ja tik gudrs esi.Uldis rakstīja:Varbūt vispirms jāapsver iespēja par ''motora'' ielikšanu, un tad domāt par slīpēšanu ?piho rakstīja:kadu labak reduktoru likt nemotoram lai var paslipet un ari pabraukt pilseta???
ne visiem ir tik daudz liekas naudas ka tev, lai motoru parmestu
izlasiju daudz maz visu, un man arī ir ķīselis galvā.
Nē, bet lieta tāda ,ka man ir 2.0i un reduktora attiecība 3.45..
Bet vēlos ,lai vairāk bloķējas.. savādak, laukos no mājas ārā netieku. un ,lai uz 100 , nav tur kosmosa 3000 apgriezieni.
Man jāliek ir no 2.5tds reduktors.?
Bet vēlos ,lai vairāk bloķējas.. savādak, laukos no mājas ārā netieku. un ,lai uz 100 , nav tur kosmosa 3000 apgriezieni.
BMW - Best Motorsport Weapon
tiesam laikam busi parlasijiesReinis159 rakstīja:izlasiju daudz maz visu, un man arī ir ķīselis galvā.
nee, fakts ka blokjejas vai neblokjejas nau saistits ar attiecibu. tev vajag blokjejosho lsd (reduktoru) un lieta darita. atstaa to pashu 3.45 savadak tas 2.0i paliks gurdens
...
Got it.Armando rakstīja:tiesam laikam busi parlasijiesReinis159 rakstīja:izlasiju daudz maz visu, un man arī ir ķīselis galvā.
nee, fakts ka blokjejas vai neblokjejas nau saistits ar attiecibu. tev vajag blokjejosho lsd (reduktoru) un lieta darita. atstaa to pashu 3.45 savadak tas 2.0i paliks gurdens
BMW - Best Motorsport Weapon
Netieku skaidrībā. Man būs 1.8i sedans. Lai ar viņu varētu normāli slīpēt kādas attiecības reduktors man ir vajadzīgs? Bet lai nebūtu tā, ka pa šoseju maucot nebūtu 3k apgriezieni??
nekas tev neder. vai nu lieli apgriezieni vai to kasti šķērsām gruti dabūt. un 3k nemaz nav tik daudz!Bodnieks rakstīja:Netieku skaidrībā. Man būs 1.8i sedans. Lai ar viņu varētu normāli slīpēt kādas attiecības reduktors man ir vajadzīgs? Bet lai nebūtu tā, ka pa šoseju maucot nebūtu 3k apgriezieni??
@instagram - anrijs.v
Zem 3k - zem 3,45 - nekā.Bodnieks rakstīja:Netieku skaidrībā. Man būs 1.8i sedans. Lai ar viņu varētu normāli slīpēt kādas attiecības reduktors man ir vajadzīgs? Bet lai nebūtu tā, ka pa šoseju maucot nebūtu 3k apgriezieni??
Ahh, pasteidzies.
Bet, jā, man uz 2.5 ir 3,45, slīd uz urrā, uz šosejas knapi zem 3k uz sotaku un nemaz neliekas tik daudz. Vismaz ceļ, kad jāapdzen.
Vai b28 ir jūtama atšķirība pārejot no 3.15 uz 3.23 attiecību? Ir jēga vai nav?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Beautiful Mechanical Wonder
?Laurix rakstīja:Vai b28 ir jūtama atšķirība pārejot no 3.15 uz 3.23 attiecību? Ir jēga vai nav?
Beautiful Mechanical Wonder
ir jūtams, wow nebūs, bet jutīsi
neko tur ipasi nejutisi, b28 jau vispar ir 2.93, bet un ja tev jau ir nomainits uz 3.15 tad pie taa paliec, tas reali ir zeltus viduscels preks 328iLaurix rakstīja:?Laurix rakstīja:Vai b28 ir jūtama atšķirība pārejot no 3.15 uz 3.23 attiecību? Ir jēga vai nav?
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23