sajūgs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- …
- 83
- chevron_right
Viņa kā admins varēs Tavu info redzēt, kas būs quest profilāMartinez rakstīja:man tik guest vai admin piedāvā un admin arī rāda to pašu! Gandrīz sanāk tgd visa sava infa jāpārvelk uz to guest lietotāju,a viņai jādod,kā adminam!
Katrā ziņā internetam vajadzētu strādā abos profilos, ja vien admins nav speciāli liedzis piekļuvi internetam.
nu pats portonam lietoju vislaik LMT netu,to tipa flasku iespraužamo un arī reiz pa reizei bezvadnieku! Exwife tik dots tas LMT uz vienu nakti ar visu portatīvo!Skudraa rakstīja:Kāds tev interenets - bezvadu internets vai kabeļnieks?Martinez rakstīja:Jautājums ne pa tēmu,varbūt tomēr būs kāds,kas zinās,vnk vajag steidzami
tātad man ir portatīvajam windows 7 un man guest akauntam nekādi nevar netu pieslēgt,rāda netvork acses denaited! Piedodiet par man angļu valodu vnk man rīt kompis jāaizdod ex wife un es negribu,lai rokas manos dokumentos un bildes,tāpēc uztaisīju otru lietotāju,bet kā izdarīt tam lai tam guest lietotājam ir pieejams nets!
Ex wife lietos bezvadu netu?
Izskatās, kaut kas ar uzstādījumiem nav.
karoče zb pārāk gudrs tas windows 7 reāli neļauj un viss,nu tipa pilnība viss apgriests,tam ciemiņam,izmeiģinājos jau visādus veidus un ko tik neesmu saķeksējis,bet kā rāda tā rāda netvor aces denaited!
hmm a ja es uzmetu paroli tam tipa otram lietotājam,tad no admina profila tāpat tiek klāt?
coupe 2.8
veči paldies problēma ar netu atrisināta!
vot vai es vai windows7 ir jo vajadzēja vnk uztaisīt vēlvienu lietotāju un tam lietotājam viss bumbās strādā nets kā nākas un pie maniem bumāgiem un bilžiem a netiek,bez admina paroles
vot vai es vai windows7 ir jo vajadzēja vnk uztaisīt vēlvienu lietotāju un tam lietotājam viss bumbās strādā nets kā nākas un pie maniem bumāgiem un bilžiem a netiek,bez admina paroles
coupe 2.8
a kā varētu izskatīties dzīvē tumši zaļi matēts e36? netā vienu bildi atradu,bet nevaru viņu nekādi normāli atvērt :(
coupe 2.8
Kādam nav kaut kas zināms par šo auto vai šo lietotāju ar ķiršu krāsas auto?
Ļoti līdzīgs manējam, diski izskatās, ka arī ir tie paši. Tik šis laikam ar 1.8 litru dzinēju.
Ļoti līdzīgs manējam, diski izskatās, ka arī ir tie paši. Tik šis laikam ar 1.8 litru dzinēju.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kkāds čalis no baložiem.
Drošvien jau, ka sūdīgiMartinez rakstīja:a kā varētu izskatīties dzīvē tumši zaļi matēts e36? netā vienu bildi atradu,bet nevaru viņu nekādi normāli atvērt :(
p.s. man vnk ir paliela alerģija pret matētajiem.... tā kā tas ir ļoti subjektīvs viedoklis..
Kāds varbūt zin, kur var miglas lukturu releju iepirkt? varbūt kādam ir nevajadzīgs ?
iečeko PM.HoodieBro rakstīja:Kāds varbūt zin, kur var miglas lukturu releju iepirkt? varbūt kādam ir nevajadzīgs ?
Ar kādu tehniku lai noņem priekšējam lukturim lielo priekšējo stiklu, nu to, kur ir Dāāāāudz silikona sazieķēts ?
Nezinu, man tur no silikona ne smakas, atver vaļā klipšus un noņem priekšas stiklu. Bet nu hvz, vai nu centies kārtīgi raut nost vai arī griez vaļā to silikonu...
ja domā nevis tos klpšus pet pašu stiklu nost dabūt no rāmīša,tad var ar elektriskās cepeškrāsns palīdzību! iemet uz kkādām 2 min un 200 grādiem,ta rauj ārā un ar CIMDIEM rokās rauj vaļā! Pameklē google,vnk neatceros kā tur bij,zinu ka hondisti šitā rauj nost lukturu stiklus,es sev miglām a tā izdarīju,sanāca pa smuko!HoodieBro rakstīja:Ar kādu tehniku lai noņem priekšējam lukturim lielo priekšējo stiklu, nu to, kur ir Dāāāāudz silikona sazieķēts ?
coupe 2.8
Esmu lasījis ka dažs labs migliniekus mājās katlā vāra, lai dabūtu vaļā.
oookei, vakar pakarsēju uz simtiņu, bišiņ pa švaku bija, tad jau šodien jāsanāk :)Martinez rakstīja:ja domā nevis tos klpšus pet pašu stiklu nost dabūt no rāmīša,tad var ar elektriskās cepeškrāsns palīdzību! iemet uz kkādām 2 min un 200 grādiem,ta rauj ārā un ar CIMDIEM rokās rauj vaļā! Pameklē google,vnk neatceros kā tur bij,zinu ka hondisti šitā rauj nost lukturu stiklus,es sev miglām a tā izdarīju,sanāca pa smuko!HoodieBro rakstīja:Ar kādu tehniku lai noņem priekšējam lukturim lielo priekšējo stiklu, nu to, kur ir Dāāāāudz silikona sazieķēts ?
Ruu - Tur ir tik daudz un visās spraugās saspiest, ka izgriezt vnk nevar
aizmirsti, vai nu ziedo stiklu vai rāmi - atkarībā kurš tev ir vajadzīgs.HoodieBro rakstīja:Ar kādu tehniku lai noņem priekšējam lukturim lielo priekšējo stiklu, nu to, kur ir Dāāāāudz silikona sazieķēts ?
To nevar salīdzināt ar e30, opeļa, gondas vai citām lampām, kur silikona kārta plāna, e36 to līmi izsildīt nav iespējams, drīzāk apkusīs rāmis, nekā izsils līme.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
da vnk ķīlējot palēnām apsveru variantus kādā krāsā varētu mēģināt pavasarī nopūst autiņu,ja protams skanošais pietiks!
coupe 2.8
dabon celtniecibas feenu ,vai kadu stipru matu feenu un sildi liimes kartu, tai pasaa laika knibini valjaa, un ta pa rinki. ir darits kaukas tadsHoodieBro rakstīja:Ar kādu tehniku lai noņem priekšējam lukturim lielo priekšējo stiklu, nu to, kur ir Dāāāāudz silikona sazieķēts ?
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- …