Ātrumkārbas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- …
- 40
- chevron_right
Kadas divas nedelas atpakal pirku grosa.painteresejies tur.
Sveiki spe4uki..ar ko ZF karba labaka ?
parskrienam pari sim topikam, pirms jautajam.
uz atro atbildot, izturigaka, paredzeta lielakai griezei
uz atro atbildot, izturigaka, paredzeta lielakai griezei
...
Sveiki-e36 m50b25tu-gribu uzlikt getrag vietaa zf karbu kopā ar lielo reduktoru!
Jauājums ir tajā,kādu kārbu man ir jāpērk?no kādiem kuzaviem,motoriem der?varbuut kaadam ir kas piedaavaajams>?
Jauājums ir tajā,kādu kārbu man ir jāpērk?no kādiem kuzaviem,motoriem der?varbuut kaadam ir kas piedaavaajams>?
BMW_The Ultimate Repair Bill
vislaik apgrozas forumaa un tikuntaa uzdod to pashu jautajumu, ko kads cits ik pa divam dienam paprasa
...
paskjirstiiju paaris lapas un to ko man vajadzeeja es neatradu!
BMW_The Ultimate Repair Bill
kads zin kur var dabut jaunus sinhronizatorus getrag 420s karbai?
iesakiet vietu kur kvalitativi restaure karbas
ramyrez rakstīja:paskjirstiiju paaris lapas un to ko man vajadzeeja es neatradu!
ZF kārbu, kulisi no ZF e36, kardānu ZF vai vismaz pirmo tā daļu.
Pati kārba var būt no e36/e46/e34/e39/e38, bet no benzīna, dīzeļa nedērēs.
Jautājums ir ļoti labs.igoooo rakstīja:kads zin kur var dabut jaunus sinhronizatorus getrag 420s karbai?
Cik paskatījos, info īsti nav, domāju, jābrauc Tev, vai jāzvana dīlerim, gan jau palīdzēs.
Vai kads nevaretu ieteikt ko darit. Kad masina auksta loti gruti liekas 1 roba un 2 roba 3 robs ar krakšķi iet ieksa. Kad masina iesilst paliek vieglak bet vienalga gruti. Tikko nomainita karba jo iepriekseja gaudoja un sinhra 2 bija beigta. Bet ar jauno karbu izradas vel lielakas problemas. Tika nomainits izspiedej cilindrs uz jaunu jo sajugs pazuda. Problema vel ir palikusi, ludzu iesakiet ko var lietas dara ddarit jo nak virsu sali un baidos ka no ritiem vispar roba neieliksu. Paldies.
Parasti, ja aukstai mašīnai grūti ielikt ātrumā, bet uzsilstot paliek vieglāk, vajadzētu eļļu nomainīt, jo tā palikusi parāk bieza. Cerams, kad mainīji kārbu, jaunu eļļu ielēji?
Cik esmu pats lasījis/pētījis, šīm kārbām detaļas nevar dabūt.igoooo rakstīja:kads zin kur var dabut jaunus sinhronizatorus getrag 420s karbai?
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...
Ja.ta ir taisniba
Ja protams kad mainiju karbu ela tika mainita.
baaa
izlasiiju visu šo un vēl šoto un tikuntā nedabūjū ko vajag:D
ir e36 97gada 2.0 vanos dzirdeju ka var pielāgot 6pakāpju manuālu jo tads ir nācis M3 3.2 ja nemaldos..
un jā arī e46..
un cik saprotu tie smg un smg2 ir bezjēgā dārgi..
tad nu meklēju info jo cik saprotu kārbu var piemeklēt drošivien vajadzēs arī kulisi tad kardānu tad reduktoru un gan jau veel ko bet tas štrunts..
doma tam visam ir lai uz šosejas sēņojot nau 3 apgr min :@
galvenais vai kāds var pateikt kas man te derētu..:)
ir e36 97gada 2.0 vanos dzirdeju ka var pielāgot 6pakāpju manuālu jo tads ir nācis M3 3.2 ja nemaldos..
un jā arī e46..
tad nu meklēju info jo cik saprotu kārbu var piemeklēt drošivien vajadzēs arī kulisi tad kardānu tad reduktoru un gan jau veel ko bet tas štrunts..
vieglakais bet ne letakais variants ir m3 3.2l evo 6speed manualaa karba.
kopa ar karbu vajadzes evo izspiedeju un evo sajuga cilindru.
takav var actat viu parejo setupu tas ir kadrdans un reduktors, no vecaa auto, vienkarsi nomainot karbas izejoso flanci. respektivi uz evo karbas uzliekot no parastas karbas. lieki teikt pie reizes nomainit salnikus.
talak bus tikai jasaisina kardana prmais posms.
vel var ari darit ta ka liek evo karbu, actaa orginalo zvaigzni, piemeklee evo kardanu un m3 3.0l reduktora flanci. un atkal nedaudz saizinot evo kardana pirmo posmu. evo kardans ir daudz labaks jo vinam naak tads pats setups kaa pusaim, respektivi ja ir kadas vibracijas tas tiek absorbetas un visa slodze neaiziet tikai karajosaa gultnii.
es pats izmantoju otro variantu
protams lieki teikt ka mainot karbu ir jamaina ari visa kulise, ar klokji ieskaitot lai deretu attiecigajai karbai un nau japeras pectam ar liekumiem un lenkjiem un garumiem
kopa ar karbu vajadzes evo izspiedeju un evo sajuga cilindru.
takav var actat viu parejo setupu tas ir kadrdans un reduktors, no vecaa auto, vienkarsi nomainot karbas izejoso flanci. respektivi uz evo karbas uzliekot no parastas karbas. lieki teikt pie reizes nomainit salnikus.
talak bus tikai jasaisina kardana prmais posms.
vel var ari darit ta ka liek evo karbu, actaa orginalo zvaigzni, piemeklee evo kardanu un m3 3.0l reduktora flanci. un atkal nedaudz saizinot evo kardana pirmo posmu. evo kardans ir daudz labaks jo vinam naak tads pats setups kaa pusaim, respektivi ja ir kadas vibracijas tas tiek absorbetas un visa slodze neaiziet tikai karajosaa gultnii.
es pats izmantoju otro variantu
protams lieki teikt ka mainot karbu ir jamaina ari visa kulise, ar klokji ieskaitot lai deretu attiecigajai karbai un nau japeras pectam ar liekumiem un lenkjiem un garumiem
...
Nu pats lētākais variants, tev samazināt apgriezienus uz šosejas ir uzliekot garāku reduktoru. Tad uz šoseja būs zemāki apgriezieni, bet auto arī paliks gausāks.kachigaars rakstīja:baaa
un jā arī e46..
Uzliec 2.93 vai vel garaku reduktoru un uz trases būs ap 2.5 apgriezienu. Ja interesē varu piedāvāt vienu.
Ņemot vērā, ka viņš brauc ar 2.0 vanoss, tad visticamāk, ka viņa reduktors ir mazajā korpusā, bet Tavējais lielajā.ZzevsS rakstīja:Uzliec 2.93 vai vel garaku reduktoru un uz trases būs ap 2.5 apgriezienu. Ja interesē varu piedāvāt vienu.
Šādā gadījumā ar reduktoru tikai nepietiek.
Pat, ja samainīsi pusass flančus reduktoram, tad kardānu gan dabūsi meklēt klāt.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- …
- 40