sajūgs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- …
- 83
- chevron_right
Te ir kāds kurš sniedz autoremonta pakalpojumus,( pa demokrātiskām cenām)? Vēlams Rīgas robežās.
nu nez man jau patīk šitais krāsojums,kkas interesants!
coupe 2.8
Nav slikti, bet ir viens bet - netīra tā krāsa izskatītos
Ja ripos ar eņģeļiem bez miglām CP nepiep***sies ?
Kā tur bija, tikai ar gabarītiem varēja braukt vai vajadzēja kopā slēgt ar miglām? Slinkums tgd pētīt likumus, ieej pats pačolē. Eņģeļi=Gabarīti.
nu kad es te vienu laiku ripinājos tikai ar eņģēļiem,tad man jau apnika visiem rādīt :finger: jo katrs otrais man mirkšķināja un rādija,ka es redz bez uguņiem braucotHoodieBro rakstīja:Ja ripos ar eņģeļiem bez miglām CP nepiep***sies ?
coupe 2.8
tātad jautājums spečukiem! Pacik izrādās ne tik man vienam,bet orkānam a ir tāda lieta,tad gribam zināt!
Cik tad īsti skaitās,tas normālais laiks,kad tipa motors uzsilst(moš tās mūsu iedomas ,ka mums nesilst) un kāpēc varētu būt tā,ka uzsilst ļoti lēnām,negribīgi? Ņemot vērā,ka viss ir plus mīnus kārtībā un nav novēroti nekādi citi brīnumi!
Cik tad īsti skaitās,tas normālais laiks,kad tipa motors uzsilst(moš tās mūsu iedomas ,ka mums nesilst) un kāpēc varētu būt tā,ka uzsilst ļoti lēnām,negribīgi? Ņemot vērā,ka viss ir plus mīnus kārtībā un nav novēroti nekādi citi brīnumi!
coupe 2.8
Nezinu cik ir normāls laiks, bet man pa šoseju pēc kādi 5-7km ir jau temperatūra uz puses. Nesila tad, kad termostats bija beigts.
Nav atļauts braukāt tikai ar gabarītiem. Tiksi līdz tuvākajai ekipāžai.HoodieBro rakstīja:Ja ripos ar eņģeļiem bez miglām CP nepiep***sies ?
skaidrs, paldies
Jautājums domājums aktuāls šodien būs vairākiem!
Kā nomanīt laiku uz OBC? Proti kura funkcija? Vrodi izspaidīju visas kas man pieejamas,bet neatradu kur varētu nomainīt!
Kā nomanīt laiku uz OBC? Proti kura funkcija? Vrodi izspaidīju visas kas man pieejamas,bet neatradu kur varētu nomainīt!
coupe 2.8
Principā set/res un pēc tam input time.
Ja izspaidīji pogas un nesaprati, visvienkāršākais paņem un izrauj ārā kontaktus no OBC un tad OBC pats piedāvās ievadīt laiku
Ja izspaidīji pogas un nesaprati, visvienkāršākais paņem un izrauj ārā kontaktus no OBC un tad OBC pats piedāvās ievadīt laiku
man i 11 pogu OBC un tādas gudras pogas nav,a funkciju nosaukumus neredzu,var tik izvēleties tipa 1,2,3 utt
coupe 2.8
tas uzraksts (cold /kalt) kas ir uz dzesesanas izplesanas trauka (6-cilindra motoriem) ko vins apzime - limena max atdzimi vai min atdzimi ?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
es vismaz leju aukstam dzineejam liidz turienei. domajau ka max. jo min ir ta kad iesleedzas checontrol un tas jau ir ba4oka apakshaa..
paldies
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Turi UHR vai kā tev tur pogu (pulksteņa pogu), līdz kamēr ļauj mainīt, t.i., pāris sekundes :)Martinez rakstīja:Jautājums domājums aktuāls šodien būs vairākiem!
Cold ir max līmenis aukstam dzinējamKLAVINS rakstīja:tas uzraksts (cold /kalt) kas ir uz dzesesanas izplesanas trauka (6-cilindra motoriem) ko vins apzime - limena max atdzimi vai min atdzimi ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- …
- 83