sajūgs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- …
- 83
- chevron_right
Kādam nav kāds DIY kā ieinstalēt pulksteņa vietā 7pogu OBC? googles tante met ārā tikai konversijas uz 18pogām..
+ kur var nopirkt tās gaismiņas(lampiņas) priekš obc ?
Ja piektdien būsi, varu izstāstīt, kas un kur ir spraužams. Varam arī salikt.HoodieBro rakstīja:Kādam nav kāds DIY kā ieinstalēt pulksteņa vietā 7pogu OBC? googles tante met ārā tikai konversijas uz 18pogām..
iekš Gross auto, Latbema, pie Beamerguru utt., reāli gandrīz jebkurā auto veikalā.HoodieBro rakstīja:+ kur var nopirkt tās gaismiņas(lampiņas) priekš obc ?
Pēdējā laikā daudz jautājumi man - cik reāli Latvijā un pa kādām cenām būtu iespējams dabūt Throwing Star diskus (e34 m5 laikam tie skaitās)?
Powerā labā stāvoklī bija pa 350,-LVL bez riepām.
Bet tā oem pārdošanā ir maz, bet atrast var.
Galvenais neuzrauties uz ķīniešu versijām.
Bet tā oem pārdošanā ir maz, bet atrast var.
Galvenais neuzrauties uz ķīniešu versijām.
tieši tā! Tādēļ tie tā arī saucās.
Dīvaini, ka nav M zīmītes uz diska...
P.S. vakarā no diskiem jāņem nost tās zvaigznes, lai zagļus neieinteresētu
P.S. vakarā no diskiem jāņem nost tās zvaigznes, lai zagļus neieinteresētu
tiri intreses pec, no kada matreala ir tas pieliekamas zvaigznes ( ja ta vinas var saukt)?
...
nez kas to lai zin, moz papiira :D
reali runajot plastmasas nevaretu but, jo tad tadus pispreuzamos nebutu baiga jega zagt, jo tas kurs perk zagtu ari varetu nopirkt uz leisu tirdzinja plasmasiniekus, domaju ka varetu gan but no aluminija, bet tad akal tas tiesam javaktee lai nenopenderee, bezmazvai japiemetina pie diska
...
Viņi no otras puses pieskrūvējās.
TO JAU VAR BILDE REDZET, BET UZ PROSTA SKRUVEM JAU TADUS NEVARETU ATSTAT, TAS NEPASARGATU VINJUS NO PEKSNAS PASUSANAS
ps sorry par capslock, netik paarrakstit
ps sorry par capslock, netik paarrakstit
...
Kalnz rakstīja:Cik plats ir e36 sedana jumts?
Sen jau būtu paņēmis mērlentu un nomērījis Ja, nu, tomēr tev nesanāks, tad vakarā mēģināšu iepostēt :)
alumiinijs
Es ātrumu nepārkāpju - braucu mūzikas ritmā..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
Grūti teikt par to ticamību, bet http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... ccnlm.html lūk ir ir pieejami vieni diski šādi diski
neatradu te info, taka jautasu - kadas tiesi detalas man vajaga lai uz m52b28 uzliktu iepludes kolektoru no m50b25, vienkarsi kolektoru nomainit un viss vai vel kaut ko vajaga?
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Tikko biju pie metinātāja sarunāju par grīdas salāpīšanu. Viņš teica, ka sametinās man bez salona apdares ārā ņemšanas. Visiem viņš tā metina un neviens auto vēl nav nodedzis. Cik bīstami tas ir un vai BMW ir kkas savādāks pakojumā, atšķirībā no citām markām, kas varētu vieglāk aizdegties?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- …
- 83