sajūgs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- …
- 83
- chevron_right
nu man ir 318is m42b18Armando rakstīja:ar kadu auto konkreti brauc, (motora kodu)ega rakstīja:aktuāli, ziema nak...
jo ir ta ka tur mainas tie pini, konkreeta pamaciba tika izmeginata uz m50 motoriem. ja ir viss ka vajag, tad iespejams ka tev ar vadiem nau kaukas kartiba! sliktakaja gadijuma parbaudi pashus sensorus pie kontaktiem arkaas, aiz ritenjiem, vienkarsi novieno kontaktu nost, un parbaudi to kontaktu kurs nak no sensora, radijums cik aceros saglabajas tads pats. ja tikunta tev rada 0 tad nu tev kaukas nau kartiba ar multimetru, jo 0 radit nevar vins. karoc ieliec ifu pa motoru kads tev ir un es ritvakar konkreti atbildeshu
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
sveiki, tad nu taa lieta tada, vakar bija doma nedaudz paslidinaties pa sniega celiem, bet nezinu kapec visulaiku prieksa slid ara, atliek tik iebraukt sniega, pagajuso ziemu viss bija okey, ziemas riepas itka normalas 2 sezona tagad bus ( pa vasaru nav izmantotas).... domaju ka ja apmainisu pakalejas riepas uz prieksu kas mainisies, bet nekaa taapat skuure taisni nezinu iespejams mulkigs jautaajums, bet vai saja gadijuma newaretu but pie vainas ka aizmugure ir nedaudz sedinatas atsperes bet prieksa ir nomainitas uz parastajam !!
es jau nu teiktu ka riepām kaput,ka mazs protektors vai cietas palikušas. Es pagājušo gad ar jaunām vasarenēm normāli tinu saules sniegā
coupe 2.8
nu prtektoram nav ne vainas samera labs
Vairāk ar vadības rīkiem jāspēlējās, bet pieļauju, ka sēdinājums arī kaut ko ietekmē.
man ir orginalais magis,kasesnieks.tatad,viniem pirms sak lietot ir janospiez kautkada kombinacija,pirms vadit kodu.nezinu kada.Varbut kads zin?
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
tikšu kkad a pie sava braucamā un cerams ta sniegs būs un ta ietestēšu,kā būs braukt mājās ar vasarenēm priekšā un plikām ziemenēm aizmugurē,kad vilku prom,tad vēl nevajadzēja tās ziemenes
coupe 2.8
vairaak lieku uz to ka pirmais sniegs ir ljoti slidens, un taapeec nespeej priekshas notureet sakjeri.. veeelaak kad aukstaaks, tad jau prekshai rodas sakjere, bet aizmugurei var miergiigi izslidinaat..
Vēl viens variants: ja ir kas darīts ritošajai, tad var uzmest aci savirzei, ja priekšā tā nav tāda, kāda vajadzīga, mašīna kļūst nekontrolējama.sketzz rakstīja:sveiki, tad nu taa lieta tada, vakar bija doma nedaudz paslidinaties pa sniega celiem, bet nezinu kapec visulaiku prieksa slid ara, atliek tik iebraukt sniega, pagajuso ziemu viss bija okey, ziemas riepas itka normalas 2 sezona tagad bus ( pa vasaru nav izmantotas).... domaju ka ja apmainisu pakalejas riepas uz prieksu kas mainisies, bet nekaa taapat skuure taisni nezinu iespejams mulkigs jautaajums, bet vai saja gadijuma newaretu but pie vainas ka aizmugure ir nedaudz sedinatas atsperes bet prieksa ir nomainitas uz parastajam !!
ACTIVEPARTS FAMILY
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
Jaunas un lietotas auto rezerves daļas.
Servisa pakalpojumi.
Telefons: +371 20076282
E-pasts: [email protected] vai PM.
Vnk ieslēdz maģīti un ievadi kodu. Piemēram, ja kods ir 5476, tad "1" nospied 5 reizes, "2" nospied 4 reizes, "3" - 7 un "4"- sešas. Un maģītim ir jāiet, ja vien viņš nav tapis pavisam beigtsGuncis rakstīja:man ir orginalais magis,kasesnieks.tatad,viniem pirms sak lietot ir janospiez kautkada kombinacija,pirms vadit kodu.nezinu kada.Varbut kads zin?
Brauc pie manis, vairāk par piecīti neņemšuvienkāršais rakstīja:aha un par 5min. darbu prasa 15ls,rikluraveji,nu neuzskatu,ka adekvata cena.marux rakstīja:Nemokies un štepselējies pie kompja. ABS kļūdas var nolasīt 5 minūšu laikāega rakstīja:nu ta ka bij rakstits ta dariju, tik jautajums tads tas viss jadara tak ar izslegtu aizdedzi? un ir ieverots tas ka ABS lampina kad iesledz aizdedzi itka grib nodzist bet nenodziest!
Kur Rīgā par demokrātiskām cenām varētu samontēt riepas?
Interesē arī, lai strādā brīvdienās
dogMa vienreiz lielīja ka kaut kur Berģos viņam labi samontēja un atsaucīgi cilvēki bijuši.. Sīkāk gan jāprasa viņam.
Cik Rīgā skaitās demokrātiska cena? Pie mums servisos ir 2-2,5ls par riepu, tas ir daudz?Skudraa rakstīja:Kur Rīgā par demokrātiskām cenām varētu samontēt riepas?
Berģos, virzienā uz centru, pēdējais angārs vai kas tas skaitās..Ruu rakstīja:dogMa vienreiz lielīja ka kaut kur Berģos viņam labi samontēja un atsaucīgi cilvēki bijuši.. Sīkāk gan jāprasa viņam.
Normāla krīzes cena, t.i., sezonas cenauteo rakstīja:Cik Rīgā skaitās demokrātiska cena? Pie mums servisos ir 2-2,5ls par riepu, tas ir daudz?
es taisu pie 'paziņas pa 2.5 par bortēšanu un balansēšanu! HGK garāžā pie biķernieku trases
coupe 2.8
mazak par 10ls par komplektu vispar kaut kur medz but?
pie manis,kad bija vēl garāža varēja samontēt ar lomiku pa 5Ls
Bet principā neesmu dzirdējis,ka Rīgā ir zem 10Ls par komplektu,bet principā man šī cena,kāda ir tgd šķiet jo kādu laiku atpakaļ visur mauca 5ls par riteni
Bet principā neesmu dzirdējis,ka Rīgā ir zem 10Ls par komplektu,bet principā man šī cena,kāda ir tgd šķiet jo kādu laiku atpakaļ visur mauca 5ls par riteni
coupe 2.8
Nu es domāju zem 3 latiem par riepu.
Atceros, ka kādu laiku atpakaļ gāja pa 4 lati.
Tagad redzēju kuponu riepu montāžai pa kkādi 7 lati visām četrām riepām un tāpēc domāju
Atceros, ka kādu laiku atpakaļ gāja pa 4 lati.
Tagad redzēju kuponu riepu montāžai pa kkādi 7 lati visām četrām riepām un tāpēc domāju
bet tapat ir jau starpiba vai r15 dzelziniekus vai r17 vai r18 lietos, bet nu ka kura kantori...
jap saldu man choms te ar atlaideem laizh 6ls par visam 4riepam,montesana+balansesanaMartinez rakstīja:pie manis,kad bija vēl garāža varēja samontēt ar lomiku pa 5Ls
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- …
- 83