sajūgs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 83
- chevron_right
Ta tad mans autins sodn tika apskatits, nopietnak secinats ka galvenais cildritis vien pie vainas, nav.., dod ara dzelzainas skanas un rada vibracijas..,, taka auto kadus 2-3 menesus netiks lietots , radas ideja piekrat un salikt normalu sajuga komplektu, acis krit uz so..
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/F1-HDR6- ... ccessories
Vrbut kads var teikt ko labu vai sliktu,, un mani neuztrauktu, ja sajuga pedalis paliek cietaks, un sajugs asi sasledzas...
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/F1-HDR6- ... ccessories
Vrbut kads var teikt ko labu vai sliktu,, un mani neuztrauktu, ja sajuga pedalis paliek cietaks, un sajugs asi sasledzas...
e36
a kāds man var pateikt kāpēc droselei cauri iet dzesēšanas šķidrums, karsējot ieplūstošo gaisu?
Un vai tās trubas var mainīt vietām?
Un vai tās trubas var mainīt vietām?
Tāpēc, lai ziemā neaizsalst drosele. Es domāju, ka mainīt nedrīkst, jo mainās tosola virziens (es tikai domāju :) )
Kāda kvalitāte ir Elring blīvslēgiem?
normāla, ja vārstu vākam, karterim etc, tad droši var likt, ja galvas blīve, tad es tomēr izvēlētos victor reinz
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Par Victoru tikai to labāko.
Jautājums tagad par siksnām. Kad maina ģeneratora un kondiškas siksnas, ko vēl vēlams nomainīt? Nav tur kaut kādi special spriegotāji, kuri obligāti jāmaina pie siksnu maiņas utt? Un arī no siksnām - SKF vai Febi Bilstein? Vēl jau piedāvājumā ir kaut kāda HUTCHINSON, bet tādu es pirmo reizi dzirdu.
nu patausiti ar roku var vai nelurkaajas spriegotaaja rulis, bet taa nekas cits nav jaamaina. ja cenas siksnam vienaadas tad njem kuru gribi. pashas leetaakas gan nav labi-- kaa jau zini ne vienmeer viss leetais ir labs.
Lietoju DAYCO jau kādus 3gadus, viss ok, spriegotāju neesmu mainījis, tikai rulli.
Siksnas stāvokli labi redz no iekšpuses, ja uz celiņa augšējām šķautnēm ir plaisas tad mainām nost.
Siksnas stāvokli labi redz no iekšpuses, ja uz celiņa augšējām šķautnēm ir plaisas tad mainām nost.
Nu siksnas man ir jāmaina, tās ir tā kārtīgi sasprēgājušas..
Par žurku siksnām es vispār neuztrauktos, jo, ja, nu, tiešām plīst, tad vienīgais - paliec uz ceļa :) Nav jau jāizvēlās zobsiksna Nav tām siksnām tāda slodze, lai plīstu, jo paskaties pats uz savām - saplaisājušas uz nebēdu, bet tāpat vēl griež visu
Tur Tev taisnība, bet nu ja tiks jaukta priekša, tad jau pie reizes jānomaina.
Man arī doma mainīt. Kā nekā kondiķis pilns, tik ventilators jāsataisa
Jautājums aiz nezināšanas, kāpēc hidrauliskā motora spilvena vietā M50 dzinējam nevarētu likt parasto vecā tipa - gumijas ?
No 1.8 is sajuga komplekts der prieks 2.3?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- …
- 83