sajūgs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- …
- 83
- chevron_right
Kads degvielas filtrs ir labaks...garaks vai isaks?
Tāds, kāds paredzēts tavam auto
Garo nevarēsu iestiprināt platā vietā, kā arī plato nevarēsi iestiprināt garā vietā.
Garo nevarēsu iestiprināt platā vietā, kā arī plato nevarēsi iestiprināt garā vietā.
šodien braucot mājās,saklausīju tādu dīvainu skaņu aizmugurējā labā ritenī,apstajos,apskatījos,jo likās riepa caura,bet nē visas veselas,braucu tālak un troksnis jau paliek neizturams,tjip tā kā kautkas dauzītos un strīkētos pa mašīnas apakšu,bet skaņa nak no ritena? neko nesaprotu!
var gadiities probleema ar rokas bremzi. moz sabira..
roķene strādā :)
tikai pliku,pliku motoriiti? kas virsuu vel motoram?
nu stures pastuuzi,generatori u.t.t. arii virsuu?? mosk veel karba virsu arii?
st. pastuuzis ir, gen ir, kaarba rez. dal topikaa vadi ir ,sajuugs ir,spararats ir, , kompis ir . nav tikai startera.
Pēdējais labojis agaFu - 12 Dec 2011, 20:18, kopā labots 1 reizi.
jaatjuunee m42
tak iztirgo pa detalaam vinju nevis dod metaloma!!!!!
es ar tādu domu piļauju,pa detaļām notirgot
da bl* man vins jau 6meen staav garazaa. nav vietas masiinai. zb katru riitu tiiriit masiinu no sniega.
jaatjuunee m42
sausmas kads araa sniegputenis...katru riitu nevaru autinju noi pagalma izdziit deelj biezas sniega kaartas..
nu wed tad uz metalomu vinju visu un dziivo laimiigs..neko daudz nedabuusi!! bet kad pasam noklaasies kads gengeriits vai kads stekeriits vai nu da jab kas cits kas vareetu dereet....nozeelosi!!
neka personiga...dari kaa zini!!
nu wed tad uz metalomu vinju visu un dziivo laimiigs..neko daudz nedabuusi!! bet kad pasam noklaasies kads gengeriits vai kads stekeriits vai nu da jab kas cits kas vareetu dereet....nozeelosi!!
neka personiga...dari kaa zini!!
Ratam skrūves pievilktas...Es tik tā,ir bijuši tādi gadījumi.Fakinels rakstīja:šodien braucot mājās,saklausīju tādu dīvainu skaņu aizmugurējā labā ritenī,apstajos,apskatījos,jo likās riepa caura,bet nē visas veselas,braucu tālak un troksnis jau paliek neizturams,tjip tā kā kautkas dauzītos un strīkētos pa mašīnas apakšu,bet skaņa nak no ritena? neko nesaprotu!
Tur kautkas nopietns,pilnīgi kā sitieni!
man arii bija sitieni un beigu beigas reduktors taa pa pakalu uzsaava ka majas pat netiku
šaubos kad reduktors
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- …