sajūgs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- …
- 83
- chevron_right
sk, cik oprotu tad tu diezgan patalu dzivo no manis!:D lai savaktu tas atsperites!
tie kas notur vieta to visu pribambasu tie jau neder citi, ka piemeram no bremzu trubam, cik noprotu tad vini ir dubultie?
tie kas notur vieta to visu pribambasu tie jau neder citi, ka piemeram no bremzu trubam, cik noprotu tad vini ir dubultie?
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
interese kas sis ir par pribambasu?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
kur tas ir? durvis vai kur?
pēc skata izskatās pēc [sēdekļa aizņemtības sensora elektronikas] un ir saistīts ar airbag...
Tas izskatās pēc blakussēdētāja air bag sensora, kas nāk zem pasažiera benķa. Gadās ka viņš nobeidzās un tad deg air bag lampiņa panelī.
a soferu puse nav jabut? un ja tas ir zem blakussedetaja benka!
Šis sensors ir domāts tam, ka negadījuma viņš nosaka vai kāds sēž pasažiera beņķī, ja nesēž, tad pasažiera airbags neizšauj. Un šofera pusē, ja atmiņa neviļ, tad nav.
sk, sofera puse nav, tapec jautaju vai jabut!
nakamais jautajums- vai es varu likt jaudigaku generatoru? teiksim ja man tagad stav 70a likt kkadu 80a?
nakamais jautajums- vai es varu likt jaudigaku generatoru? teiksim ja man tagad stav 70a likt kkadu 80a?
jaa var! kaut 140a
un kadi minusi? kko sacakaret nosvilinat, vai vel ko?
Vienīgais mīnuss, ka iztērēta nauda Bet tā - tikai plusi: ātrāk uzlādēs akumulatoru, mazāk reaģēs uz slodzes momentiem, varēsi vairāk gaismiņas salikt pa salonu
vnk man akis ari stav 70a ! un dom ajams ka vins nepieladejas pilns! un generatoram ar driz kapi!
Kādam ir kādi kontakti, ieteikumi, kur vai pie kā meklēt disku vidiņus, ideāli, ja pa vienam var dabūt ?
Orkaans pats gatavo!
Tik iedod viņam paraugu!
Tik iedod viņam paraugu!
e-bay
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
jautajums sekojošs ka regulējas e 36 aizdedze? ar kompja palidzibu vai ari manuali?
Esmu ticis pie BMW Bussines CD (no e36), bet nav koda. kur vai kā var atkodēt/uzzināt kodu?
Nu tad nu tā, esmu iebraucis auzās.
mierīgi braucot šāviens no motortelpas un uzreiz 10sek. gaiši dūmi vai tvaiki
uzreiz nevienmērīga motrdarbība palika un sitieni, itkā vārsts klapētu, bet skaļāki. Iespējams varētu būt gredzens pārlūzis vai sadalenes kulaciņš, kā jūs domājat?
Interesantākais, ka bremzes palika cietas, kā pie noslāpētas mašīnas.....
mierīgi braucot šāviens no motortelpas un uzreiz 10sek. gaiši dūmi vai tvaiki
uzreiz nevienmērīga motrdarbība palika un sitieni, itkā vārsts klapētu, bet skaļāki. Iespējams varētu būt gredzens pārlūzis vai sadalenes kulaciņš, kā jūs domājat?
Interesantākais, ka bremzes palika cietas, kā pie noslāpētas mašīnas.....
Kas pa motoru? Ja m50 saimes, tad kompis regulē.ega rakstīja:jautajums sekojošs ka regulējas e 36 aizdedze? ar kompja palidzibu vai ari manuali?
Par M4* saimi precīzi nepateikšu, bet pieļauju arī, ka kompis. Tiem, kam zobene, moš ar zobeni šo to var, bet labāk ar to neriskēt, ja, protams, nav pārlekusi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- …
- 83