Par parastajiem un bloķējošajiem reduktoriem
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- …
- 66
- chevron_right
Reduktors pēc būtības nevar būt sarežģīts. "Parasta" spēka pārnese. Par specctool'iem gan labprāt dzirdētu.
Diegabiksis
vienīgais spectūls, kas ir vajadzīgs ir dinamometriskā atslēga un sajēga kā pievilkt gūltņus uz noteiktu slodzi
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
kaa ar sazobes brivkustibas merishanu, kaa ar sazobes sakjeres pareizuuzstadishanu, kaa ar gultnju pievilksanas dzilumu merishanu,
njem pastudee so te video,
ps tai video tikai netiek apspriests par pinion gear dziljuma uzstadishanu
njem pastudee so te video,
ps tai video tikai netiek apspriests par pinion gear dziljuma uzstadishanu
...
nau tas sarezgiti, bet ir jazin ko dara, ir daudzas mazas niansites, kuras ir jaievero, darbojoties ar sazobem. tapec jau reduktorus un atrum karbas nelabo uz katra stura
...
Vai vari lūdzu nedaudz apstāstīt kā, vai ielikt kādu pamācību? :)Armando rakstīja:... var saibot parasto...
I don`t like bass, I love it!
principaa saspiezot sazobi cieshak vienu pret otru, bet kaa jau mineju riskee vienkarsi saspridzinat visu korpusu.
...
Tā, ar kādu bloķi es varēšu iziet tehnisko? Vai arī uzmest po kādu un uz tehaču samainīt vietām?
Meklēju vīrieti nopietnām attiecībām
Kā kurā vietā, ar metināto arī var iziet.Fashion rakstīja:Tā, ar kādu bloķi es varēšu iziet tehnisko? Vai arī uzmest po kādu un uz tehaču samainīt vietām?
Ar lsd pašsaprotami ka var iet.
@instagram - anrijs.v
Arī bija tieši tāda problēmasirmais rakstīja:Iegādājos nesen. Gribēju šodien uzlikt ... tavu brīnumu!
[img]http://933motorsport.lv/temp/4sale/lsd.jpg
Hmm, par metinātajiem esmu dzirdējis ka uz bremžu testā brīnišķigi var to pamanīt ka metināts.. Un kā īsti ir ar tām attiecībām?- no kā izejot meklēt sev pareizo - nekāda trakā ārdīšanās nebūs protams, bet dažreiz gribētos samesties un tai pat laikā lai nebūtu kauns par vienriteninleai rakstīja:Kā kurā vietā, ar metināto arī var iziet.Fashion rakstīja:Tā, ar kādu bloķi es varēšu iziet tehnisko? Vai arī uzmest po kādu un uz tehaču samainīt vietām?
Nuuu tas jau kads bremzu stends, irkur griezas tie rulli ar vienadu atrumu, tad nemet ara no stenda, bet kur griezas ar dazadiem atrumiem tad ari izmet
Sent from my LG-P710 using Tapatalk
Sent from my LG-P710 using Tapatalk
Ja daudz neslīpē, tad metinātais nav vajadzīgs. Protams, daudzi teiks, ka nekāda vaina, var pierast utt, bet nu es pabraucu un man nepatika. LSD priekš ikdienas vāģa protams ir way to go, var gan normāli braukt, gan samest, bet tas maksā. Ziemā arī open labi šķērē, bet protams, stipri atpaliek no augstākminētajiem brāļiem.Fashion rakstīja:Hmm, par metinātajiem esmu dzirdējis ka uz bremžu testā brīnišķigi var to pamanīt ka metināts.. Un kā īsti ir ar tām attiecībām?- no kā izejot meklēt sev pareizo - nekāda trakā ārdīšanās nebūs protams, bet dažreiz gribētos samesties un tai pat laikā lai nebūtu kauns par vienriteninleai rakstīja:Kā kurā vietā, ar metināto arī var iziet.Fashion rakstīja:Tā, ar kādu bloķi es varēšu iziet tehnisko? Vai arī uzmest po kādu un uz tehaču samainīt vietām?
zbal metināts nav labi, lsd būs pa dārgu priekš konkrētā drota emm par open varētu mazliet vairāk porfavor :)
Ir dzirdēts arī ka ar metināto bremžu stendā atšķiras rādījumi.
Metinātais ikdienai tiešām ir galīgi garām. Man nepatīk ar viņu braukāt.
Bukses ar izšķīdušas ir jau aizmugurē dēļ metinātā, jāliek poli.
Metinātais ikdienai tiešām ir galīgi garām. Man nepatīk ar viņu braukāt.
Bukses ar izšķīdušas ir jau aizmugurē dēļ metinātā, jāliek poli.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
A ko Tu gribi dzirdēt? Atkārtošos: es neteicu, ka kaut kas nav labi, pabraukt var ar jebkuru reduktoru, katrs priekš sevis izvēlās piemērotāko, bet ja Tu neņem katru līkumu šķērē, tad metinātais ātri sāks krist uz nerviem. LSD tiešām maksā dārgi, salīdzinot ar parastajiem, un RWD arī ar open iet slīpi. Ja runa par attiecību, tad atkarīgs no motora. Kaut kādam 1.6 noteikti vajag max. īsu, jo ar garu viņš nesūda neies vispār, bet tur jau standartā man liekas nāk 3.45 attiecība.Fashion rakstīja:zbal metināts nav labi, lsd būs pa dārgu priekš konkrētā drota emm par open varētu mazliet vairāk porfavor :)
Izejot no šīs tabulas tad man vajadzēs 3.38 :hvz: .. Nu krāmēt katru līkumu nu īsti nebūs prikols, kaut gan varētu paprovēt bet 99% ka pēc 2dienām būs zb ja nekur nenokrešošu
aj, zbal..nekas nav skaidrs
aj, zbal..nekas nav skaidrs
Nu tad brauc ar to kas ir un nečakarē sev prātuFashion rakstīja:Izejot no šīs tabulas tad man vajadzēs 3.38 :hvz: .. Nu krāmēt katru līkumu nu īsti nebūs prikols, kaut gan varētu paprovēt bet 99% ka pēc 2dienām būs zb ja nekur nenokrešošu
Nē šitas neder, garlaicīgi labi, paldies par to pašu :)Inferno rakstīja:Nu tad brauc ar to kas ir un nečakarē sev prātuFashion rakstīja:Izejot no šīs tabulas tad man vajadzēs 3.38 :hvz: .. Nu krāmēt katru līkumu nu īsti nebūs prikols, kaut gan varētu paprovēt bet 99% ka pēc 2dienām būs zb ja nekur nenokrešošu
Nu tad izej skati un pēc tam ielaid svarku!Fashion rakstīja:Nē šitas neder, garlaicīgi labi, paldies par to pašu :)Inferno rakstīja:Nu tad brauc ar to kas ir un nečakarē sev prātuFashion rakstīja:Izejot no šīs tabulas tad man vajadzēs 3.38 :hvz: .. Nu krāmēt katru līkumu nu īsti nebūs prikols, kaut gan varētu paprovēt bet 99% ka pēc 2dienām būs zb ja nekur nenokrešošu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- …
- 66