sajūgs
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- …
- 83
- chevron_right
Vairs nevajag, šis [email protected] e-pasts palīdzējamadarsv rakstīja:Esmu ticis pie BMW Bussines CD (no e36), bet nav koda. kur vai kā var atkodēt/uzzināt kodu?
reali te neviens nepateiks kas saplisa, tas ir jaredz/jadzird un tad tik varetu spriest, bet pec tava teiktaa nevar saprast no kurienes tie dumi? izputeja vai motertelpas?po4kaa rakstīja:Nu tad nu tā, esmu iebraucis auzās.
mierīgi braucot šāviens no motortelpas un uzreiz 10sek. gaiši dūmi vai tvaiki
uzreiz nevienmērīga motrdarbība palika un sitieni, itkā vārsts klapētu, bet skaļāki. Iespējams varētu būt gredzens pārlūzis vai sadalenes kulaciņš, kā jūs domājat?
Interesantākais, ka bremzes palika cietas, kā pie noslāpētas mašīnas.....
ir vairakas lietas, kas varetu but notikushas, par tam bremzem gan ta jokaini! toc zini ka ieks motora kas notika?
...
par tiem baltajiem duumiem un bremzee. bremzeem vairs nav vakuma no dzineeja. taapeec cietas palika. vareetu butu ka visam dzineejam kautkur rauj gaisu iekshaa. bet nu tur jaaskataas kas tad tev uzspraaga..
Liekts kaads no iepluudes vaarstiem, iepluudes kolektoraa vairs nav vakuums, no taa arii bremzes cietas. Pameeri kompresiju, varu sadereet, ka kaadaa buus nulle.po4kaa rakstīja:Nu tad nu tā, esmu iebraucis auzās.
mierīgi braucot šāviens no motortelpas un uzreiz 10sek. gaiši dūmi vai tvaiki
uzreiz nevienmērīga motrdarbība palika un sitieni, itkā vārsts klapētu, bet skaļāki. Iespējams varētu būt gredzens pārlūzis vai sadalenes kulaciņš, kā jūs domājat?
Interesantākais, ka bremzes palika cietas, kā pie noslāpētas mašīnas.....
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
noteikti kāds varst nolūza!!
Apskaties vai iepludes kolektors nav pilns ar ellu.
Apskaties vai iepludes kolektors nav pilns ar ellu.
Kādiem diskiem? Ja BMW OEM, tad var pasūtīt no rūpnīcasHoodieBro rakstīja:Kādam ir kādi kontakti, ieteikumi, kur vai pie kā meklēt disku vidiņus, ideāli, ja pa vienam var dabūt ?
sim man lieks ka kompis reguleega rakstīja:M42b18 motors!
25ls par generatoru adekvāta cena?
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Tad viņam jābūt labā stāvoklī. nezināmā stāvoklī domāju 15-20.
personīgi pirku 140 A pa 20 ls , bet bija jānomaina priekšas dzesēšanas šķiivis.
personīgi pirku 140 A pa 20 ls , bet bija jānomaina priekšas dzesēšanas šķiivis.
man ir nevis ar kilsiksnu bet ar plato siksnu!
Priekšējām FK koilām no kā derēja putekļusargs?
vai no m43 der generators uz m42?
m43 ir divu veidu gjeneratori! Viens no vinjiem domaaju ,ka noteikti der
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
kads zin cik ir CSDD izmaksas perkot auto? viena tante teica ka perkot auto pie p'arraksti'sanas esot jamaksa cela nodoklis? par so gadu! ka tur isti ir?
Ja nav nomaksāts tad ir jāmaksā, ja ir nomaksāts, tad nav jāmaksā.
Ja TA ir vēl uz 2012. gadu, tad nodoklis būs jāmaksā,ja ir jau uz 2013., tad nebūs.
skate beidzas nakammenes!
Tad noteikti jāmaksā nodoklis.
Vai 320i un 325i bremžu kluči atskiras no 318is?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- …
- 83