Reduktora uzbūve
Man interesētu tāda lieta kā var samainīt reduktorā laikam ta sanāk bloķējoša as vai kkas uz to pusi, kur var iegādāties un kā nomainīt?
P.s. mazas korpus.
http://content31-foto.inbox.lv/albums/r ... 1385507854
P.s. mazas korpus.
http://content31-foto.inbox.lv/albums/r ... 1385507854
Vienkāršāk nomainīt visu reduktoru... Cena ap 20ls.
Vēl var sametināt tos sabirušos satelītus (tā laikam viņus sauc), bet tad būs 100% bloķis.
Vēl var sametināt tos sabirušos satelītus (tā laikam viņus sauc), bet tad būs 100% bloķis.
Metināt labaik nevaig, bet vispār labi nopirkšu citu un kā es varu pārbaudīt vai viņam ir bloķis?
pamegjini vienkarsi ar roku pagriezt izejosos flanchus katru uz savu pusi, ja vari tad meklee talaak. ja nevari tad izrauj vienkarsi ar speku araa vienu flanci un skaties vai ir viens stienitis redzams vai divi, ja divi tad njem ciet un priecajies par blokji
...
To ko es tajā bildē esmu apvilcis viņu atcevišķi nevar nopirkt, vai no lietota ielikt?
Ir jēga ja cena ir adekvāta un kurā vietā es varētu iegādāties nepieciešamo detaļu?
iemet sludinajumu tepat pirkt pardot sadaljaa, gan jau kadam majas metajas pusizardits mazais reduktors
...
no e34 525i m20 uz mana e36 man tagad staav reduktors S 3.15 gribu uzlikt elementu e34 ir reduktors 3.73..viss ir iespeejams..gribu veelpaarliecinaaties
NEM 3,91 no e34 tas toc der pats tadu lietoju!!!
par elimentu neesmu parliecinats bet atiecibai gan jader!
par elimentu neesmu parliecinats bet atiecibai gan jader!
jaa ...tiesi attieciibu..nu skaidrs
Man smieklīga situācija. Vizinos ar Compact jau kopš Aprīļa un vakar pamanīju, ka spidometrs rāda vairāk kā patiesībā (pēc navigācijas pārbaudīju)! Apmēram 9-10% melo. Ja pareizi atceros, tad ātrums tika lasīts no tām lāpstiņām kas reduktorā. Ir idejas, kādas un no kā tur likt tās lāpstiņas, lai spidometrs rādītu pareizi ? Vai arī tur ir cits risinājums?
Spido nemelos, ja būs pareizas riepu izmērs, kāds no rūpnīcas paredzēts, bet principā tas ir OK, melo visiem!!!!!!
Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
Pēc idejas, spido ir jārāda mazliet vairāk par reālo, bet, ja vēl zemprofils, tad melos līdz pat 10km/h uz R17, ja R16, vēl vairāk var būt.
Tas jau stockā e36 un daudziem citiem auto par tiem 9-10% rāda vairāk.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Fuck ... pareizi! es tak pirms pārsdienām uzliku Style 15 (R16) ar 205/45 toyām ! Sorry par oftopicku
Parspraud spidometra bultinjusirmais rakstīja:Man smieklīga situācija. Vizinos ar Compact jau kopš Aprīļa un vakar pamanīju, ka spidometrs rāda vairāk kā patiesībā (pēc navigācijas pārbaudīju)! Apmēram 9-10% melo. Ja pareizi atceros, tad ātrums tika lasīts no tām lāpstiņām kas reduktorā. Ir idejas, kādas un no kā tur likt tās lāpstiņas, lai spidometrs rādītu pareizi ? Vai arī tur ir cits risinājums?