Sajūga cenas
Sveiki, šodien kā reiz iegādājos BMW un līdz pārsteigumam ilgi nebija jāgaida. Diezgan manāmi ka sajūgs iet uz beigām ja vien nevar būt citi iemesli kāpēc ar pedāli grīdā grūti pārslēgt ātrumus. Velējos uzzināt kāda šobrīd ir atdekvāta sajūga un tā nomainīšanas cena? Varbūt kāds var kko ieteikt! Braucu ar 1992 gada e36, 320 sedanu.
var pameginat atgaisot sajugu, ja nelidz tad tiesham japerk cits!!!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
cik man sajugi gajuši uz beigaam, nekad nav bijušas problemas bembim atrumus parslēgt..tikai sl;id ārā tas sajugs
Vainīgs arī var būt galvenais vai arī darba cilindrs. Tobiš...netiek izspiests līdz galam sajūgs, ieliec ātrumā un turi sajūgu grīdā (nospiestu), slēgā iekšā/ārā...un jutīsi vai sajūgs pats laižas vaļā. Ja laižas tad vaina kādā no cilindriem.
Arī lieku vainu vairāk uz kādu no cilindriem. Ja ietu uz galu sajūgs, tad tas atlaistos tikai pašā augšā + noteikti normāli atvelkot varētu just ka izslīd.
Tā pat varētu būt jo ar sajūgu grīdā viņš pat nedaudz velk uz priekšu. Jocīgi bija tas ka viss bija labi un tad pēkšņi nevarēju ielikt nevienā ātrumā, tad kkā atkal aizgāja bet grūtāk. Itkā loģiski domājot sajūgs dilst pamazām, šaubos vai vienā vakarā viņš var izbeigties, bet nu mašīnu tikko nopirku tāpēc grūti spriest.Sancix rakstīja:Vainīgs arī var būt galvenais vai arī darba cilindrs. Tobiš...netiek izspiests līdz galam sajūgs, ieliec ātrumā un turi sajūgu grīdā (nospiestu), slēgā iekšā/ārā...un jutīsi vai sajūgs pats laižas vaļā. Ja laižas tad vaina kādā no cilindriem.
Nu tad noteikti kāds no cilindriem vai pievadošajām/aizvadošajām trubiņām. Dodies uz servisu, kamēr neesi palicis uz ielas.
man jauns sajugs, pirms atgaisosanas stradaja visa pedala diapazona, tagad atgaisoju, strada tikai augsa??Ruu rakstīja:Arī lieku vainu vairāk uz kādu no cilindriem. Ja ietu uz galu sajūgs, tad tas atlaistos tikai pašā augšā + noteikti normāli atvelkot varētu just ka izslīd.
Cerams ka tur arī būs tā vaina, paldies par infoRuu rakstīja:Nu tad noteikti kāds no cilindriem vai pievadošajām/aizvadošajām trubiņām. Dodies uz servisu, kamēr neesi palicis uz ielas.
Paskaties vai šķidrums ir pietiekami daudz,man bija taa ka bremzeem bija pilns un tai tālākajai daļai kura paredzēta sajūgam bija vakums,ja jau ir tā ka pa briidim ir un pa briidim nav,tad arī to vari aplūrēt :)
Nu cik man zināms, tad normāli tas nav. Man visiem autiņiem pat ar lietotu sajūgu ir ok un atliek mazliet palaist vaļā, kad jau saķer.Burns rakstīja:man jauns sajugs, pirms atgaisosanas stradaja visa pedala diapazona, tagad atgaisoju, strada tikai augsa??Ruu rakstīja:Arī lieku vainu vairāk uz kādu no cilindriem. Ja ietu uz galu sajūgs, tad tas atlaistos tikai pašā augšā + noteikti normāli atvelkot varētu just ka izslīd.
nu ta ar man bij, galvenaijam cilindram to stieniti gaisojot netisam izravu, laikam esmu dzilak, vai seklak ielicis???
Nevarētu būt, ka tajā arī kārba iesaistīta? Ka viņa arī iet uz beigām?
Varētu, bet domāju ka ne šajā situācijā.
stap citu kurs pardod jaunas dalas vajag jaunu galveno sajuga cilindrinu, manejais nedaudz sulo un aukstam dzinejam grutak liekas parnesumos,
110 % procenti galvenais darba cilindrs , maini nost liec jaunu atgaiso kartīgi ar viņu izņemtu un nejutīsi problēmas ...
Drive until you die with your e36
Pirms pāris nedēļām nomainīju galveno sajūga cilindru, ar bija problēmas ar izspiestu sajūgu un ielikšanu ātrumā..
Paspēju ar nedaudz kārbu dalauzt. Tagad cita lieta.
imo ja darba cilindrs vainīgs, tad viņam jābūt nopuņķotam?!?
Paspēju ar nedaudz kārbu dalauzt. Tagad cita lieta.
imo ja darba cilindrs vainīgs, tad viņam jābūt nopuņķotam?!?
Domājams ka ne obligāti un ne vienmēr, bet tas var liecināt par tā stāvokli.
Rīt plānoju nomainīt sajūga darba cilindru, tur nav kada specifika kas man būtu jāzin? itkā jau neka sarežģīta nav bet bieži vien ir kādi sīkumi kas jāzinCastroll rakstīja:110 % procenti galvenais darba cilindrs , maini nost liec jaunu atgaiso kartīgi ar viņu izņemtu un nejutīsi problēmas ...
main\isi to kas pie pedāļa vai kārbas?