Problēma. Kārba vai reduktors?
Sveiki. Varbūt kāds var pateikt? Visu laiku braucu, viss bija kārtība. Ar pirmo ātrumu mazliet atvilku un vinš taka aprava. Apgriezieni kapj mašīna nevelk. Tātad uzsākt var, pabraukt var, bet ka uzdod vairak pa pedali apgriezieni kāpj, bet neiet.
Sajūgs nesmird,bet ir sajūta ka vinš takā visu laiku būtu lidz pusei izspiests.
Varbūt kādam tā ir bijis un var padalīties pieredzē. Jo negribās jaukt arā kamer nezinu ko darīt, jo neatrodos Lv
Sajūgs nesmird,bet ir sajūta ka vinš takā visu laiku būtu lidz pusei izspiests.
Varbūt kādam tā ir bijis un var padalīties pieredzē. Jo negribās jaukt arā kamer nezinu ko darīt, jo neatrodos Lv
Если обороты растут и машина рычит и неедит, значит 100% сцепление!
graboņa, krakšķēšana, nekas nav, tikai apgriezieni?
Atvaino lūdzu, bet šeit ir latviešu forums un cieni mūs un centies rakstīt latviešu valodā.KPOBOCTOK rakstīja:Если обороты растут и машина рычит и неедит, значит 100% сцепление!
Noup. ne graboņa ne klakščēšana. vienigais izklausās ka kāds gultnis gaudo kā vecam ikarusam braucot, bet neēsmu parliecināts ka tas jau nebīja pirmstam.
Sajūta kā braucot pa ledu. Kad iespied tad liekās ka saķere pazūd
Sajūta kā braucot pa ledu. Kad iespied tad liekās ka saķere pazūd
maini tik sajugu.... nekas cits nav pie vainas.
Nu skaidrs. Paldies par atbildi...
Учи язык!!!Lācis rakstīja:Atvaino lūdzu, bet šeit ir latviešu forums un cieni mūs un centies rakstīt latviešu valodā.KPOBOCTOK rakstīja:Если обороты растут и машина рычит и неедит, значит 100% сцепление!
Pēdējais labojis KPOBOCTOK - 27 Jūl 2014, 03:59, kopā labots 1 reizi.
pieņemu, ka attieksme ir sākusies dēļ jaunā huiļņa..KPOBOCTOK rakstīja:Тебе какая разница как я пишу! Если ты НАЦИСТ - ТО ТЕБЕ ТУТ НЕ МЕСТО, а не мне!!!Lācis rakstīja:Atvaino lūdzu, bet šeit ir latviešu forums un cieni mūs un centies rakstīt latviešu valodā.KPOBOCTOK rakstīja:Если обороты растут и машина рычит и неедит, значит 100% сцепление!
P.S. Ребят, ccори за флуд.
tupie naciki gan no vienas, gan no otras puses, tapēc LV nebūs normālas dzīves..
par tēmu - izklausās pēc sajūga, nekas cits īsti nevar būt, jo vienīgais, kas pie slodzes var neturēt ir sajūgs
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
ти можна учи язик. ти нывижу, ету латвишки форум не русски.KPOBOCTOK rakstīja:Учи язык!!!Lācis rakstīja:Atvaino lūdzu, bet šeit ir latviešu forums un cieni mūs un centies rakstīt latviešu valodā.KPOBOCTOK rakstīja:Если обороты растут и машина рычит и неедит, значит 100% сцепление!
P.S. Nebūt iebildumi pret šo krieviski runājošo indivīdu ja vien citi kuriem patiešām arī ir grūti runāt latviski un nepadodas, tāpat kā man krieviski, necenstos ar mums kontaktēties latviski un vismaz cienīt mūs un mūsu valodu, tādēļ viņiem saku lielu paldies, kā piemēram lietotājs georgy . Taču šis eksemplārs savus visus postus drukās krieviski, lai gan pieļauju kad latviski viņš māk izlasīt. Ja nemāk un dzīvo citā valstī un izmanto google transleiteru lai iztulkotu manis sacīto, tad piedod, atvaino, bet ir taču arī citi forumi kuri tev būtu pašam vieglāk saprotami. Kādēļ te kādam būtu tev jāizdabā un jāraksta citā valodā?
P.S.S
Atvainojos kad uzrakstiju pa netopiku, taču mans viedoklis arī, ja būtu salūzis kāds zobrats reduktora un ja tev nav bloķis tu nevarētu vsp pabraukt un taspats kārbai, ja būtu salauzis kādu kardanam skrūvi tad tas arī nevarētu būt pie vainas. Meklē vien sajūga, varbūt gaiss iegājis sistēmā.
lidziga situacija bija ziema kad pussass pie reduktora atskruvejas (vot ta man vinju norm servisa pievilka)
gazi dod - uz priekšu knapi iet , bet man divainas skanjas bija taka visticamak sajugs
OFFTOP
čaļi ludzu izbeidziet tos murgus par LV un RUS , saprotu ka LV , LV forums un ta talak , bet kas gribes lasis un tulkos no jebkuras valodas , un man ir daudz paziņu kas saprot lv val., bet atbild krieviski , ka ari otradi
gazi dod - uz priekšu knapi iet , bet man divainas skanjas bija taka visticamak sajugs
OFFTOP
čaļi ludzu izbeidziet tos murgus par LV un RUS , saprotu ka LV , LV forums un ta talak , bet kas gribes lasis un tulkos no jebkuras valodas , un man ir daudz paziņu kas saprot lv val., bet atbild krieviski , ka ari otradi