Sajūga problēmas
Sveiki!
BMW + manual esmu jauniņais, bet interesē tāda lieta. Ja es strauji uzsāku, tad ātri izspiežu sajūgu, motors vēl mazliet uzņem apgriezienus (+/- 100-200rpm). Pagaidām vainu lieku uz smago dubultmasas spararatu, bet varbūt kaut kas cits?
Vienkārši no malas izklausās, ka kāds nemācētu atlaist gāzes pedāli, izspiežot sajūgu
BMW + manual esmu jauniņais, bet interesē tāda lieta. Ja es strauji uzsāku, tad ātri izspiežu sajūgu, motors vēl mazliet uzņem apgriezienus (+/- 100-200rpm). Pagaidām vainu lieku uz smago dubultmasas spararatu, bet varbūt kaut kas cits?
Vienkārši no malas izklausās, ka kāds nemācētu atlaist gāzes pedāli, izspiežot sajūgu
Nu, labi, es tikai tā, ar šķību aci skatoties :) Īsāk sakot, ja mierīgi uzsāku un pārslēdzos pie 2k rpm, tad viss ir čotka, bet, ja iespiežu līdz lielākiem apgriezieniem, tad izspiežot sajūgu vai nu tie kādu brītiņu pastāv uz vietas un tad nokrītas, vai arī biku biku uzkāpj vēl un tad sāk kristies (atkarībā, cik daudz esmu izspiedis).Agris rakstīja:Kautkaa baigi dauz lliekas ka uzkaapj, izpiezot, takaa ieprieksh nebuutu atblokjeejies sajuugs.
ja es citreiz manu kad uzkaapj, tad tikai labi ja 50 rpm --- principaa nemanu...
hmm bik padomaahsu kas vareetu buut :)
Varbūt tā tam jābūt, nezinu
Tas viss ir normaali, taa tam jābut, nav ko braukāt ar automātiem!dogMa rakstīja:Nu, labi, es tikai tā, ar šķību aci skatoties :) Īsāk sakot, ja mierīgi uzsāku un pārslēdzos pie 2k rpm, tad viss ir čotka, bet, ja iespiežu līdz lielākiem apgriezieniem, tad izspiežot sajūgu vai nu tie kādu brītiņu pastāv uz vietas un tad nokrītas, vai arī biku biku uzkāpj vēl un tad sāk kristies (atkarībā, cik daudz esmu izspiedis).
Varbūt tā tam jābūt, nezinu
nu ja parak liela aizture tad nau ok! bet ja minimali tad ta jabut! personigi man ir ta ka uz maziem rpm piemeram ar 4to uz kadiem 40km/h ripinot iemin pedali grida un nospiez sajugu (attiecigi protams palaizot gazi vala) rpm uzmetas pa kadiem 0,5 uz augsu, jo kur tad tas bendzins paliks kurs tika padots taja bridi kad iemet to pedali grida
...
intis rakstīja:neesmu pamanījis vai kāpj, bet kad auksts motors, tad nenokrīt apgriezieni labu laiku, bet tev laikam ir savādāka problēma, ne tikai kad auksts motors
Piln;igi normāla parādība, augsti apgriezieni un turpina kristies, kamēr uzsilst!
PAr dogMAs problēmu nemācēšu iekomentēt, jo pašam tā nav!