reduktora zobratu attiecibas
kads brauka ar e36 ikdiena kam reduktora atieciba 2,98!
ka ar rpm pie 100 kmh
ka ar rpm pie 100 kmh
dogma aizmirsi par garaaku attieciibu nekaa 3.15... nebuus tas, un vienreiz aizmirsi automaatu
nu labi sliktaakajaa gadiijumaa var no 2.8 dzineeja veel ielikt. bet nu viss efekts zudiis
jo tas ir ok ka uz 100 ir 2600 bet pie 120 ir gandriiz 3000.. pie apdziishanas pat ljoti ir ok un zemaakaa robaa jaaliek tikai ja ieskrieties gribi ljoti aatri vai arii aatrums ir zem 75 km/h
nu labi sliktaakajaa gadiijumaa var no 2.8 dzineeja veel ielikt. bet nu viss efekts zudiis
jo tas ir ok ka uz 100 ir 2600 bet pie 120 ir gandriiz 3000.. pie apdziishanas pat ljoti ir ok un zemaakaa robaa jaaliek tikai ja ieskrieties gribi ljoti aatri vai arii aatrums ir zem 75 km/h
nu nez! ar manu 3.15 reduktoru, piem braucot uz 100km ar piekto gangi nau ta ka iemin pedali un apdzen viens divi! ir japarmet zemaka roba, bet varbut tape ka es apdzisanu saprotu varda tiesaja nozime, 2 sec un viss nevis blakus brauksanu
bet ja nopietni tad ir ok, bet ar mazaku attiecibu gan nebutu labi vairs
bet ja nopietni tad ir ok, bet ar mazaku attiecibu gan nebutu labi vairs
...
par 2.9 reduktoru neko daudz nevaru komentēt, jo pašam ir 3. 43 attiecība. Lai runā spečuki!
Nevar tās štelles sapras, bet tas domāju ir individuāli un kādiem mērķiem to bloķi gribi. Viens saka, ka maziem gabaliem pašļūkāt ar 3.43 ir baigi o.k. cits saka, ka pa īsu un vajag 3,45 vai 4,10... Es tur īpaši no tā neko nerubiju, kā jau teicu, jāprasa spečukiem!
Nevar tās štelles sapras, bet tas domāju ir individuāli un kādiem mērķiem to bloķi gribi. Viens saka, ka maziem gabaliem pašļūkāt ar 3.43 ir baigi o.k. cits saka, ka pa īsu un vajag 3,45 vai 4,10... Es tur īpaši no tā neko nerubiju, kā jau teicu, jāprasa spečukiem!
tā varētu būt, īsā kārba, un garais reduktors, man jau te ir plānā pa vasaru bik paexpermentēt, uzlikt 3:15 un 3:23 reduktoru, paskatīties kādas būs atšķirības, bet nu cik zinu no paziņām tad uzliekot 3:15 pie 100km/h būs 3000rpm cik būs ar 3:23 reduktoru pagaidām nezinu, bet kad paliks siltāks paskatīsies, un tadjau te ar ieraxtīšu!