Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 470
- chevron_right
Cik tad jauni lietotāji ir piereģistrējušies šeit kopš e36.lv pārtapa par 3er.lv? Prasās pēc statistikas. Arī lapas apmeklējumu un postu skaits dienā interesē
Cik ievēroju ap 100 jauniem purniem jābūt.
Edit: aizmirsu par botiem.
Edit: aizmirsu par botiem.
Pēdējais labojis Edža - 27 Jūl 2017, 15:57, kopā labots 1 reizi.
Tas vēl ir maigi teikts. Man par šo visu IR viedoklis, bet tīri aiz cieņas pret dažiem kluba biedriem, kuri man ir labi paziņas, es te nepļūtu savas samazgas.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Vēljoprojām aktuāli.
I to konstruktors un 1.8.kars rakstīja: ↑27 Jūl 2017, 16:40Līdz 3k arī tikai 1 pa lielam
https://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars ... fdcof.html
Paldies @ikey07 un @Fashion par ātrām atbildēm.
@ikey07 ideja par metāliem ir laba, domāju ka tas
varētu nostrādāt
Par bundžas sadalīšanos neesmu aizmirsis,
tā ir tikai ideja.
Un paldies @Fashion, bet nav īpaša interese kabrioletā.
Un tad varbūt viens ātrais jautājums.
Kā viss efektīvāk un labāk noņemt rūsu un ar ko
apstrādāt lai samazinātu rūsēšanu.
Runa tieši par jumtu, pie lūkas.
@ikey07 ideja par metāliem ir laba, domāju ka tas
varētu nostrādāt
Par bundžas sadalīšanos neesmu aizmirsis,
tā ir tikai ideja.
Un paldies @Fashion, bet nav īpaša interese kabrioletā.
Un tad varbūt viens ātrais jautājums.
Kā viss efektīvāk un labāk noņemt rūsu un ar ko
apstrādāt lai samazinātu rūsēšanu.
Runa tieši par jumtu, pie lūkas.
Iesakiet kādu labu elektriķi kurš varētu apskatīt vienu e39to. Problēma ir ka ventilatoram nepienāk strāva.
Nav tik traki, ja tikai jumts lobās, nevajag jau uzreiz visu bundžu krāsot. Domāju, ka pie kāda, kam daudz maz ok telpas, kas nav žīds, vairāk par 150€ nevajadzētu sanākt. Ciparu izdomāju, vadoties no tā, cik materiāls varētu izmaksāt, pats nesen sakrāsoju vairākas vietas.
Bet kaads beigaas buus tas paskats uz to jumtu, jumtam pa lielam tikai priekša, līdz lūkai tik bez lakas...Rob rakstīja: ↑28 Jūl 2017, 14:53Nav tik traki, ja tikai jumts lobās, nevajag jau uzreiz visu bundžu krāsot. Domāju, ka pie kāda, kam daudz maz ok telpas, kas nav žīds, vairāk par 150€ nevajadzētu sanākt. Ciparu izdomāju, vadoties no tā, cik materiāls varētu izmaksāt, pats nesen sakrāsoju vairākas vietas.
Kāds man uz rītdienu nevarētu aizlienet ps1 ar pultīm un diskiem!? Mosh kādam aizķēries,nav izmests! Varu aizbraukt pakaļ, vai šodien uz sabraucienu saņemt?!
Rīgas robezas
Rīgas robezas
Vai jaunaa lapa tiek kkadaa veidaa popularizeeta?
Jo paslaik skiet ka e30 un e46 iipashnieki vel neko nezin
Jo paslaik skiet ka e30 un e46 iipashnieki vel neko nezin
Nu man šķiet ka kodols no e30 un e46 paliks pie sava web.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Domaju daudzi zin par šo 3er jauno lappu, bet e30 nebus baigi aktivi te es domaju, jo jau e30.lv sacepti topiki par saviem auto un reti kurš kaut ko jaunu ieliek uz meetingiem gan varetu aicināt vairāk 46 utt :)
Kāds iemesls ka tieši PS1? vienkārši intereses pēc jautāju.
Viens man stāv tronī, bet nav Rīga
Gan jau normāls, ka manīt neko nevarēs, ka kas bijis. Ja krāso visu jumtu, nekādiem kasjākiem nevajadzētu būt, universālim forši jumtu krāsot, nav jātaisa pārejas, bet ja man durvīm pirmo reizi mūžā krāsojot izdevās uzpulēt šādu pāreju, vēl jāpapulē lai būtu ideāli, tad jebkurš kurš dara to biežāk izdarīs labi.Kaktuss rakstīja: ↑28 Jūl 2017, 15:30Bet kaads beigaas buus tas paskats uz to jumtu, jumtam pa lielam tikai priekša, līdz lūkai tik bez lakas...Rob rakstīja: ↑28 Jūl 2017, 14:53Nav tik traki, ja tikai jumts lobās, nevajag jau uzreiz visu bundžu krāsot. Domāju, ka pie kāda, kam daudz maz ok telpas, kas nav žīds, vairāk par 150€ nevajadzētu sanākt. Ciparu izdomāju, vadoties no tā, cik materiāls varētu izmaksāt, pats nesen sakrāsoju vairākas vietas.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
cik maksā reģistrēt mašīnu, kas atdzīta no Vāczemes vai kādas citas EU valsts? Un cik maksātu, ja atdzītu ar kādu, kas to dara kā darbu?
Lēti.
Dabas resursu nodoklis - 55Eur
Ekspluatācijas nodoklis - ??? kā kuram transportlīdzeklim
Par reģistrāciju, reģistrācijas apliecību un valsts reģistrācijas numura zīmēm - 43,93Eur
Visa informācija ņemta no csdd.lv
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 470
- chevron_right