Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1242
- 1243
- 1244
- 1245
- 1246
- …
- 1297
- chevron_right
Atkarīgs viss no tava vecuma, auto motora tilpuma utt., dzīvesvietas, sodus arī laikam skatās, bet tik lēti diez vai būs. Pirms gada jā, easy. man tagad ir stāžs ap pieciem gadiem, kontā viena izraisīta avārija, līdz ar to tikai bm8, pāris fotoradari, soda punkti gan šogad palika pa nullēm, un cena uz trīs mēnešiem tikko drošinot bija ~ 50 eur, pirms gada vispār ap 90 eur uz 12 mēnešiem...
Domāju ka nāksies rēķināties ap 50-70 eur uz 3 mēn.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Kā jau pirmais auto uz 18, motora tilpums dokumentos kā jau 70% Latvijas žurku būs mazmotors 1.6/1.8, dzīvesvieta ir mazpilsēta, sodu arī nav. Čomam uz ford sierras vienkārši ir 66e uz 3mēnešiem. Domāju ja jau pat ford sierrai ir tik dārga apdrošināšana, tad kāda ir žurkai.Linda rakstīja: ↑04 Aug 2017, 05:55 Atkarīgs viss no tava vecuma, auto motora tilpuma utt., dzīvesvietas, sodus arī laikam skatās, bet tik lēti diez vai būs. Pirms gada jā, easy. man tagad ir stāžs ap pieciem gadiem, kontā viena izraisīta avārija, līdz ar to tikai bm8, pāris fotoradari, soda punkti gan šogad palika pa nullēm, un cena uz trīs mēnešiem tikko drošinot bija ~ 50 eur, pirms gada vispār ap 90 eur uz 12 mēnešiem...
Man tagad ir 2 gadus tiesības, mašīna bišķiņ vairāk kā gadu uz mana vārda (323i e36), deklarācija laukos, viens soda punkts, uz gadu lētākais ir 217€ @ letasoctas, bet Swedbank ir lētāk kad pirku mašīnu pagājušo gad, tad bija 120€ uz gadu
Ja neesi swed klients rēķinies ar 70+ uz trīs mēnešiem, un tas ir pilnīgi normāli, pie swed kaut kas ap 55.-zzhurka- rakstīja: ↑04 Aug 2017, 09:20Kā jau pirmais auto uz 18, motora tilpums dokumentos kā jau 70% Latvijas žurku būs mazmotors 1.6/1.8, dzīvesvieta ir mazpilsēta, sodu arī nav. Čomam uz ford sierras vienkārši ir 66e uz 3mēnešiem. Domāju ja jau pat ford sierrai ir tik dārga apdrošināšana, tad kāda ir žurkai.Linda rakstīja: ↑04 Aug 2017, 05:55 Atkarīgs viss no tava vecuma, auto motora tilpuma utt., dzīvesvietas, sodus arī laikam skatās, bet tik lēti diez vai būs. Pirms gada jā, easy. man tagad ir stāžs ap pieciem gadiem, kontā viena izraisīta avārija, līdz ar to tikai bm8, pāris fotoradari, soda punkti gan šogad palika pa nullēm, un cena uz trīs mēnešiem tikko drošinot bija ~ 50 eur, pirms gada vispār ap 90 eur uz 12 mēnešiem...
Ieteikumi m52 startera noņemšanai? Vai ar ieplūdes noņemšanu ir pietiekami, lai viss aizietu pa skaisto ?
Ieplūdes kolektoru aiztikt nevajag. No apakšas visu var brīvi atskrūvēt. Lai izmānītu ārā vieglāk var izvilkt mērtaustu un atvienot degvielas šļaukas
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Sveiki , vai e36 sedanam un touringam aizmugurējās durvis un logs ir vienāda lieluma un derēs man sedana stikls touringā?
Pec datiem sanāk ka durvis aizmugurējās labas der no jebkāda modeļa e36? No ta lidz tam gadam ?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Kupejas durvis nekur citur kā kupejā / kabrio neieliks
Bet jā, sedanam, touringam durvis vienādas. Laikam, kapoti, spārni arī bij vienādi starp sedanu, kompaktu, touringu
Aizmugurējās durvis pavisam noteikti nav vienādas
Tikai priekšējās sedanam un touringam, pārējām virsbūvēm dažādas.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Jebkuru detaļu meklējot, uzspied arī uz tā linka, viņš parāda precīzus modeļus.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Kadus amortizatorus no Land Cruiser var uzstadit uz E36? Un kadas ir niances to veicot??
100500 reizes izrunata seit tema
Funkcija "meklet" tev palidzes
Mazliet atskiras
Kupeja/cabrio
Sedans/compacts/tourings
Bet fiziski der no visam bundzam
laikam šķības acīs, skatījos pēc bildēm, realoem nepārbaudot, izskatījās līdzīgimaartyd rakstīja: ↑05 Aug 2017, 10:01Aizmugurējās durvis pavisam noteikti nav vienādas
Tikai priekšējās sedanam un touringam, pārējām virsbūvēm dažādas.
varbut kadam ir arkas raskatčiks uz 06.08 datumu, loti vajadzigs!!! riga
raxtiet wa 2830001pieci
raxtiet wa 2830001pieci
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1242
- 1243
- 1244
- 1245