Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 470
- chevron_right
Rīgā/pierīgā ir kkur kkādi angāri/noliktavas kur var droši atstāt mašīnas un citas lietas ?
- ikey07
Kedes parlekshana shiem motoriem netraume varstus utt? Vnk ir pa 500 eur pieejams tads domaaju njemt vai nee. Sataisitu un uzsistu gaisa jau pa adekvatu cenu!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss
... sajuka jau skaits kkas pari 30 zurkam.
Bet par kādu darba apjomu? Pārpùst visu auto ar aizvērtām durvìm, utt vai ciparā iekļauta arī durvju iekškanšu krāsošana(ja nepieciešams) un tiek ņemtas ārā durvju ručkas, noņemti moldingi u.c. sīkumi vai viss ko vien iespējams tiek aplīmēts un nekas netiek ņemts nost?
Kadam nav bauskas apkaime mo digitalas klimas ezis,adas aizmugurejas apshivkas un vaditaja puses sledzene ar atsleegu lai es autinju vareetu aizstaisiit?
Biju cerējis uz 1500
Man tagad dilemma.vai nu pārkrāsot vai nu ir cits variants
Man tagad dilemma.vai nu pārkrāsot vai nu ir cits variants
ar kompatu pa brugji
Nu ne.tas ko es esmu sadarījis,tas ir šausmas.man vajag labi nokrāsot,bet tagad ir jādomā,vai būtu gatavs 2k noziedot
ar kompatu pa brugji
man vienīgajam ir tā ka nevaru ielogoties caur tapatalk?
kādam siguldas pusē ir provodka, kura mētājas un no kuras varētu paņemt pāris vadus kopā ar piniem no apaļā štekera?
Cik zinu Taptalks nedarbojas ar šito jauno forumu.
- ikey07
Kādi varianti uzlādēt aķi bez lādētāja vai cita autiņa un stumšanas? Ja ir 12v rozete.. ;d
kads nepardod kadu trubu leetu? man nokrita.
Galvenais, lai whatsaapps iet un var ko nofotografaeet
Galvenais, lai whatsaapps iet un var ko nofotografaeet
eu, nu izruchiijat
Cik lēta interesē?
Kāds var izskaidrot parastās pečkas vārsta darbības principu?
Pieslēdzot pie štekera un regulējot temperatūru, tas vai nu atveras uz karstā, vai aizveras uz aukstā, kā viņš regulējas pa vidu?
Pieslēdzot pie štekera un regulējot temperatūru, tas vai nu atveras uz karstā, vai aizveras uz aukstā, kā viņš regulējas pa vidu?
tam nekad nav on /off režīma (nu varbūt vienīgi, kad ir uz max karsto uzlikts, tad tas netiek darbināts). Temp tiek mainīta ar signāla (vārsts tiek aizvērts) biežumu, tb, piemēram, uz 16 grādiem tas visu laiku tiks virināts vaļā/ciet.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10