Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1246
- 1247
- 1248
- 1249
- 1250
- …
- 1297
- chevron_right

Kad auto gribi nodot lūžņos,kā tur ir īsti ar to izsaukumu,cik viņi ņem par evakuatoru?
Labdien! Kursh var izvalcet aizmugurejas arkas ieksejo kanti ?
Jautājums par e36 izplūdi.
M50B30 strokeris ir izplūde 63mm pa vidu magnaflow rezonātors un galā arī kkāds sporta rezonātors ar vienu ieeju un divām izejām - ļooooti skaļš
Tākā gribas arī vakaros pabraukāt ko labāk darīt lai nezaudētu jaudu, bet skaņu dabūtu klusāku? Tikai ar gala bunduli būs līdzēts?
M50B30 strokeris ir izplūde 63mm pa vidu magnaflow rezonātors un galā arī kkāds sporta rezonātors ar vienu ieeju un divām izejām - ļooooti skaļš

Tākā gribas arī vakaros pabraukāt ko labāk darīt lai nezaudētu jaudu, bet skaņu dabūtu klusāku? Tikai ar gala bunduli būs līdzēts?

Sveiki vīri!
Interesēja vai gāzes pedālis ir vienāds kupejai ar sedanu, kaut gan vajadzētu būt vienādiem bet labāk painteresēšos
, un tas pats arī par abšivku kas nāk virs pedāļiem vai tā neatšķiras.

Interesēja vai gāzes pedālis ir vienāds kupejai ar sedanu, kaut gan vajadzētu būt vienādiem bet labāk painteresēšos

Kādam nav info kur var dabūt R tipa bamperi priekš Volvo S60 03 gada? der arī lietots, varbūt kadam ir 

Kurš te var piedāvāt jaunas detaļas par sakarīgiem cipariem? PM!

Kurš bagāžnieks būs šaurāks, kupejas vai sedana?

No kādas mašīnas un kādas atsperes (priekšējās vai pakaļējās) var iebāzt e36 pakaļā lai to dabūtu maksimālu augstu?

Cik mm ir priekšējais 6 cyl stab.stienis? 25mm? Jānopērk Strongflex bukses,gribu uzzināt cik mm jāņem. Paldies!

25.5mm Mtech piekare un TDS
24mm standarta.

Man ir m43 un man Fashion visu darīja tā kā bija aprakstījis pirmstam, nekāda celšana gaisā nebija vajadzīga.
BMW markas automašīna - locekļa pagarinātājs.
BMW markas automašīna ar gāzes iekārtu - locekļa pagarinātājs ar 30% atlaidi baterijām.

Es nesaku ka savādāk nevar, es saku ka ir ieteicams ja pēc darbībām/-as ar dzesēšanas sistēmu, motors vāras augšā.turbo_pele rakstīja: ↑25 Aug 2017, 20:48Man ir m43 un man Fashion visu darīja tā kā bija aprakstījis pirmstam, nekāda celšana gaisā nebija vajadzīga.
- ikey07

Sveiki, šodien nomainīju ručku durvīm, viss strādāja, aizslēdzu, atslēdzu un vairs nevar atvērt durvis, moš kādam ir variants ka viņas cilvēcīgi atvērt?
Sveiki kads ir no 3.0d e46 turbinu licis uz 2,5tds? Un vai ir jega to dariit jo pec tam doma ir chipot jo ellu saaka dziit intercoolerii
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1246
- 1247
- 1248
- 1249
- 1250
- …
- 1297