Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1247
- 1248
- 1249
- 1250
- 1251
- …
- 1297
- chevron_right

Kur var iegādāties šādus stiprinājumus? 

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Ebay tikai diemžēl

Kāds būtu labākais piekares pretkorozijas apstrādes variants? T.i. Interesē tieši aizmugurējā tilta apstrāde, pusramis, atsaites, plaukti. Kādi ir labākie un noturigakie varianti- cinkošana, krāsošana, kaut kāds bitums, vai vēl ir kāds cits variants?

sveiki, varbūt kāds zinās atbildēt.
kur var dabūt/pasūtīt/nopirkt (vai no kāda auto šrotā ņemt) pagriezienu spuldzes korpusu, ar 3 štekeriem, lai varētu uztaisīt, ka pagriezieni ir ieslēgti uz gabarītiem?
video šeit, lai kāds saprastu manu domu.
kur var dabūt/pasūtīt/nopirkt (vai no kāda auto šrotā ņemt) pagriezienu spuldzes korpusu, ar 3 štekeriem, lai varētu uztaisīt, ka pagriezieni ir ieslēgti uz gabarītiem?
video šeit, lai kāds saprastu manu domu.
Meklēju sajūga komplektu priekš 2,8 uz getrag kārbas.
Ko labāj likt, esmu dzirdējis kad no m20 spararatu atvieglina un kautādu 3.0d sajūgu! Kurš var precizēt..ko tieši liek, bet
Ko labāj likt, esmu dzirdējis kad no m20 spararatu atvieglina un kautādu 3.0d sajūgu! Kurš var precizēt..ko tieši liek, bet
Vispirms tev būtu jāpasaka kādam mērķim auto tiks izmantotskaspissd66 rakstīja: ↑28 Aug 2017, 17:59 Meklēju sajūga komplektu priekš 2,8 uz getrag kārbas.
Edža rakstīja: ↑28 Aug 2017, 18:15Vispirms tev būtu jāpasaka kādam mērķim auto tiks izmantotskaspissd66 rakstīja: ↑28 Aug 2017, 17:59 Meklēju sajūga komplektu priekš 2,8 uz getrag kārbas.
Trasei,sprints utt

Vari uzprasīt Nixonam, bet viņam šis forums pēc izmaiņām cik zinu tad vairs tā nepiesaista(vari mēģināt ar viņu sazināties caur fb)... Vai arī pēc kāda laika varēšu notirgot savējos.

Es pasūtīšu OEM gan štekerus, gan kontaktus. Varu uzreiz 2 pāris pasūtīt.

Ar ko vislabāk (izņemto smilšustrūklu,protams) būtu apstrādāt grīdu? Mastika? Kādu ieteiktu?

Kādā cenā tirgojas m50b20 stūres past. sūkni?
Vai saucamā brille - tā daļa kur nāk nāsis visām virsbūvēm vienādas? Runa par e36
Vai saucamā brille - tā daļa kur nāk nāsis visām virsbūvēm vienādas? Runa par e36

10-30e stures past
10-50e brille
Brilles atšķirās tikai facelift un parastā.
Ko labāj likt, esmu dzirdējis kad no m20 spararatu atvieglina un kautādu 3.0d sajūgu! Kurš var precizēt..ko tieši liek priekš trases..
Ko labāj likt, esmu dzirdējis kad no m20 spararatu atvieglina un kautādu 3.0d sajūgu! Kurš var precizēt..ko tieši liek priekš trases..

Sāksim ar to, ka uz 2.8 ir jāliek ZF... M20 spararats izvirpots uz 240mm. Standarta kombinācija. Atrodama šeit vismaz 347183059218230 ierakstos.kaspissd66 rakstīja: ↑29 Aug 2017, 11:51 Meklēju sajūga komplektu priekš 2,8 uz getrag kārbas.

Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

Ko labāj likt, esmu dzirdējis kad no m20 spararatu atvieglina un kautādu 3.0d sajūgu! Kurš var precizēt..ko tieši liek priekš trases lai ir biknāks un lai katru mēnesi nav jāmaina
Ko labāj likt, esmu dzirdējis kad no m20 spararatu atvieglina un kautādu 3.0d sajūgu! Kurš var precizēt..ko tieši liek priekš trases lai ir biknāks un lai katru mēnesi nav jāmaina

Kādu riepu izmēru ņemt lai negrauž arkas? diski j7 et15 r16
Kam nāk tas m20 spararats, lai vieglāk mameklēt??maartyd rakstīja: ↑29 Aug 2017, 11:59Sāksim ar to, ka uz 2.8 ir jāliek ZF... M20 spararats izvirpots uz 240mm. Standarta kombinācija. Atrodama šeit vismaz 347183059218230 ierakstos.kaspissd66 rakstīja: ↑29 Aug 2017, 11:51 Meklēju sajūga komplektu priekš 2,8 uz getrag kārbas.
Ko labāj likt, esmu dzirdējis kad no m20 spararatu atvieglina un kautādu 3.0d sajūgu! Kurš var precizēt..ko tieši liek priekš trases..![]()
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1247
- 1248
- 1249
- 1250
- 1251
- …
- 1297