Pirkt/pārdod apspriešanas tēma
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- …
- 66
- chevron_right
Tavs un mans auto ziema nebraucRamyrez rakstīja: ↑02 Sep 2017, 09:12Negrasos lieliit sho bunduli galiigi bet magnaflow jau nu tieshaam nav tas ko gribetu likt savam auto...divu ziemu eksplotacija magnaflowu noved lidz polju suuda staavoklim-puust uz uraaariebeklis rakstīja: ↑01 Sep 2017, 14:07Viss jau labi, jauns Magnaflow tikai 50 eur dargak. Varu ja kadam gribas ari Magnaflow notirgot pa 120 eur.
http://adparts.eu/lv/auto/exhaust-syste ... 12592.html
Jaa bet kamdelj parmaksaat par brendu ja tas bremds tas pts polju suuds vien ir labak pasham uzbuvet vai iedot kadam labam metinatajam ar kaut nedaudz zinashanam bundulja uzbuuvee;))riebeklis rakstīja: ↑02 Sep 2017, 16:01Tavs un mans auto ziema nebraucRamyrez rakstīja: ↑02 Sep 2017, 09:12Negrasos lieliit sho bunduli galiigi bet magnaflow jau nu tieshaam nav tas ko gribetu likt savam auto...divu ziemu eksplotacija magnaflowu noved lidz polju suuda staavoklim-puust uz uraaariebeklis rakstīja: ↑01 Sep 2017, 14:07
Viss jau labi, jauns Magnaflow tikai 50 eur dargak. Varu ja kadam gribas ari Magnaflow notirgot pa 120 eur.
http://adparts.eu/lv/auto/exhaust-syste ... 12592.html
Borisa gala bundulis(pec manis iedotajam skiceem) sanaaca ljoti labs-bet te piedavatais rezanators pilniigs suuds
BMW_The Ultimate Repair Bill
Poļu? Labs auto nav domats ziemai, tam domati winterbeateri utt. Vienigais kas man nepatik tajos bunduljos ir svars. Bet ir custom Magnaflow viegla izplude prieksh e36, zurkas cena.Ramyrez rakstīja: ↑02 Sep 2017, 21:05Jaa bet kamdelj parmaksaat par brendu ja tas bremds tas pts polju suuds vien ir labak pasham uzbuvet vai iedot kadam labam metinatajam ar kaut nedaudz zinashanam bundulja uzbuuvee;))
Borisa gala bundulis(pec manis iedotajam skiceem) sanaaca ljoti labs-bet te piedavatais rezanators pilniigs suuds
Kāda jēga no laba auto, ja ar viņu nevar braukt
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Ziemaa es negribu braukt ar savu. Letak nopirkt WinterBeater ar TA un mauk, nebaidities no kontakta etc.
cik vērti ir e90 darkline oem aizmugures lukturi? nav man vajadzīgi tāpēc ir doma tirgot
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Piekrītu, jāņem tomēr vērā ka ziema mums ir 9 mēnešus gadā...No kabrioleta nav jēga ziemā, pārējos auto neredzu uzturēt lai lielākoties turētu garāžā.
Es neredzu jegu kabrioletam un lai tak tur garazja, kas man, Mans auto braucu kada gadalaika gribu. Visi tikai zelojas, ka vairs tirgu neatrast neizrusejushus e36, brauktu ziema lielaka dalja ar mazvertigakiem auto, butu ari labi e36.ZzevsS rakstīja: ↑14 Sep 2017, 22:04Piekrītu, jāņem tomēr vērā ka ziema mums ir 9 mēnešus gadā...No kabrioleta nav jēga ziemā, pārējos auto neredzu uzturēt lai lielākoties turētu garāžā.
Vajag sākt ar ceļu sakārtošanu un to tīrīšanu, nevis milzīgas rises, smagajam pacelta lāpsta un tik mauc ar sāli.
Neviens neliedz sterilus auto vest no ārzemēm. Ja auto redz sāli, agrāk vai vēlāk vienalga cik sterils sāksies prob. Tā kā man prob ir sākušās - es gribu braukt ar savu auto. Jēga no viņa ja man jatur garaza, jāapčubina un uz visiem jaut. "kāpēc brauc ar miskasti" jāstāsta, ka ir super duper mega projekts, tikai stāv garāžā 3/4 no gada
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Nu jau nu jau. 3/4? Pārsvarā visi brauc 3/4 gada, jo Martā parasti var sākt braukt un Oktobri/Novembrī, atkarīgs no gada, jau liek nost
Kada cena iet m50b25 ? Un cik brivi pieejami šie dzinēji ar visu svapa komplekta ?
Cik maksā melnie griesti apm? Un cik grūti viņus dabūt priekš e36 sedana?
50-100
Veselus atrast gruti
Pa 50e bus tie kuri atlimeti, vai ne oem, pa 100 iespejams izcili
Nesen sev meklēju, cenas svārstās no 350 līdz pat 700eu, tajā dargākajā bija arī šis tas interesants klāt, citos piedāvājumos bija tas, kas ir vajadzīgs lai cita dzinēja vietā ielikt to m50b25 (bet protāms bez spido, stabilizatora u.c. sīkumiem jā pirms stāvēja 4cil dzinējs)
Swaps 350-500 atkarigs vanos vai bez un e34 vai e36
Pliks dzinejs 100-200e
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48