E36-Rika kūtiņa
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- chevron_right
Arī fakts man 90% laika dzinējs darbojās mierīgā režīmā, bet vajag 10w60 jo because racecarkrokodils rakstīja:Ari nesaprotu ,kapec jalej shadas elljas,ja dzinejs nedabon tadu slodzi,lai ellja VISPAR saktu pildit savas funkcijas.
Manuprat lieki izmesta nauda,bet nu katram savi putni pa savam trako
Vecam motoram biezāka eļļa ir labākakars rakstīja:Arī fakts man 90% laika dzinējs darbojās mierīgā režīmā, bet vajag 10w60 jo because racecarkrokodils rakstīja:Ari nesaprotu ,kapec jalej shadas elljas,ja dzinejs nedabon tadu slodzi,lai ellja VISPAR saktu pildit savas funkcijas.
Manuprat lieki izmesta nauda,bet nu katram savi putni pa savam trako
kupejai ieleeju 10w40, i redline reziba daudz bija u.t.t nekadas liekas skanjas nebija , sadas ellas jau domatas kam ilgstosi ir augsta tempratuura - sacensibu laikaa, ielaa tadu rezimu diezvai kadreiz var sasniegt . Ar so gribu pateikt ka pa krutu ella ielas masiinai, kura trase nebrauc un neskeree daudz ielaas.
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Tur man Tev jāpiekrīt, bet anyway par sliktu nenāks!KLAVINS rakstīja:kupejai ieleeju 10w40, i redline reziba daudz bija u.t.t nekadas liekas skanjas nebija , sadas ellas jau domatas kam ilgstosi ir augsta tempratuura - sacensibu laikaa, ielaa tadu rezimu diezvai kadreiz var sasniegt . Ar so gribu pateikt ka pa krutu ella ielas masiinai, kura trase nebrauc un neskeree daudz ielaas.
Neliels interjera apdeits:
Nesen no Nixona(Paldies ) tika iegādāts ZHP shifteris, kuram bija redzamas nolietojuma pazīmes, izlēmu pāršūt ar to pašu nappas ādu, un pie reizes sagribējās alcantaras apvalku.
Kopumā esmu ļoti apmierināts, šis shifteris ir daudz ērtāks jo ir īsāks un krietni smagāks. Un alcantaras apvalks ļoti labi sader ar boa-boa salonu!
Nesen no Nixona(Paldies ) tika iegādāts ZHP shifteris, kuram bija redzamas nolietojuma pazīmes, izlēmu pāršūt ar to pašu nappas ādu, un pie reizes sagribējās alcantaras apvalku.
Kopumā esmu ļoti apmierināts, šis shifteris ir daudz ērtāks jo ir īsāks un krietni smagāks. Un alcantaras apvalks ļoti labi sader ar boa-boa salonu!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Raksti privāti!cipruss18 rakstīja:Cik izmaksaa parshut apvalku un atrumklokji?
Riks* rakstīja:Izskatās ok, tikai pēdējā laikā pārāk bieži tiek redzēti e36 salonos
Pāršūts gan imho ir ne visai veiksmīgi, jauns būtu daudz labāk, bet izvēle ir pareiza
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Dabūtas plastmasas kas nāk zem vējstikla tīrītājiem top zustand stāvoklī!
izskatās ka jaunas
Rik beidz manas plastmasas visiem radīt
Tās ir manasDarks rakstīja:Rik beidz manas plastmasas visiem radīt
Tavu plastmasu bildē ir siets bagāžnieka grīdai
EDIT: Rekur ir Tavas!
tu savu plastmasu ar fenu vai krāsoji ,lai būtu tik smuki melna ?
Ar riekstu sviestu iesmērēja : DannyDC2:
ir jau pa pilnam plastmasas atjauninātāju, pūšamie un smērējamie.
Ko nevienam nēstāsti par savām izdarībām ?
Kas te notiek?
Nekas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17