3er.lv SEZONAS NOSLĒGUMS 2017 - 14.10.2017
Skumji ka e36 forums vairs nepastāv, gribēju braukt uz konkrētā modeļa noslēgumu.
Es gribēju atkal blenzt driftu un ostīt riepu smaku, bet Izkatas ka vairāk tur smirdes pec garlaicības.
Brauc un deldē savas riepas.
Kā jau ierasts, sezonas noslēgums vairāk "chill" pasākums.
Tomēr par jautrību arī esam padomājuši, tāpēc piedāvāsim:
• Veiklības braucieni
• Spiešana (spēka disciplīna)
• Baskets
• Burnout
• u.c. konkursi/aktivitātes
Vai ir jēga braukt ar 1.6 uz mītapu?
Edit : e36.lv uzliimes jau vairak nepastāv ne? :(
Edit : e36.lv uzliimes jau vairak nepastāv ne? :(
Kas tas par modeli E45?
Ko tur bus jāspiež ? Kā tieši raksturojas tā spēka disciplīna?
Un lai uz turieni aizbrauktu tur jābrauc iekša Jūrmalā un tur vel joprojām jāmaksā nauda?
Ar karti tur var maksāt ?
Un lai uz turieni aizbrauktu tur jābrauc iekša Jūrmalā un tur vel joprojām jāmaksā nauda?
Ar karti tur var maksāt ?
No 01.10 nav vairs jāmaksā iebraukšana.
Es tik iesaku tiešām braukt kā parādīts pirmajā postā, jo tikai ar GPS var iebraukt ne tur, jo iela pārtrūkst.
- ikey07
Offtopic, bet tad jau nav jeega rakstit savu e36 staastu, ja jau klubs vairs nepastāv.. :(
Nu zeel ka taa...
Nu zeel ka taa...
Kapēc nevajaga ? tieši otrādi vajaga , jo 1. lai redz pārējie e36 īpašnieki , 2. lai redz arī citu paaudžu īpašnieki
un klubs jav pastāv tāpat, tikai forums ir paplašinājies uz visām 3er sērijām, (nevajaga jaukt forumu ar klubu )
un klubs jav pastāv tāpat, tikai forums ir paplašinājies uz visām 3er sērijām, (nevajaga jaukt forumu ar klubu )
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Kā nepastāv ????? Cik zinu no rīta vēl bija
Viss kārtībā, esi vecis, neraudi
Brauc uz ghetto chill noslēgumu, iepazisies ar klubu un citiem līdzīgi domājošiem un kopā visi izbaudīsim savādāku, interesantāku dienu
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Nu gan klubs , gan forums ir mainījies, gluži jau nevar teikt ka klubs palicis tāds pats, jo kā jau augstāk minēja e36 uzlīmju vairs nav tagad cik saprotu ir 3er.lv uzlīme?
Kuru var dabūt jebkurš 3 sērijas auto ar savu toppicu un sakoptu auto.
Būtu forši ja būtu Kkads dragrace , piemēram
Man būtu diezgan intresanti paskatities e90 3.0d vs kkadu e36 strokeri vai turbo , vai piemēram to pasu 328 e36 vai e36 328 vs e46 3,0.
Kaut vai for fun , būtu intresanti redzēt starpību starp auto vecumu un motoru jaudām.
Man būtu diezgan intresanti paskatities e90 3.0d vs kkadu e36 strokeri vai turbo , vai piemēram to pasu 328 e36 vai e36 328 vs e46 3,0.
Kaut vai for fun , būtu intresanti redzēt starpību starp auto vecumu un motoru jaudām.
nu redz, tu esi ''viens no'', kurš saskatīja jauno foruma iespēju priekšrocību!buba rakstīja: ↑28 Sep 2017, 20:07 Nu gan klubs , gan forums ir mainījies, gluži jau nevar teikt ka klubs palicis tāds pats, jo kā jau augstāk minēja e36 uzlīmju vairs nav tagad cik saprotu ir 3er.lv uzlīme?
Katrs noslēgums mums vairāk ir bijis tāds mierīgs, ar nelielākām, skaitliski mazākām disciplīnām un sacensībām tieši ar auto. Vairāk tas ir iemesls sabraukt, satikties, izpļāpāt jaunumus un iecerētos darbus, saņemt kādu balvu par erodīciju un veiklību kā arī oficiāli noslēgt pavasarī iesākto sezonu!
Jā , es labprat uzskrietos ar kadu, protams pa sausu segumu
uzlīmes jav forumam ir, ja ir uzlīme tad jav tas nenozīmē ka esi klubā , klubs ir mazliet savādāk viss
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
VARBUT IR KADS ENTUZIASTS, KURAH BUTU GATAVS RADOSI SAFILMET UN SAMONTET SI PASAKUMA OFICIALO VIDEO? Ja kāds jums ir padoma,dodiem man zinat!!!
Tieši šodien aizdomājos par to, ka tāds žēlīgs rebrendiks sanācis. Tomēr e36 bija tāds familiarāks komūns, un pieņemu, ka katras virsbūves tipa īpašnieks domā līdzīgi par savu. Interesanti vienīgi, kura ideja tā bija, bet neko, jāseko līdz laikam.
Par noslēgumu - domāju-gaidīju, līdz kamēr nesagaidīju un žurcis ir jau ieziemots. :)
Bet, lai labs pasākums!
Par noslēgumu - domāju-gaidīju, līdz kamēr nesagaidīju un žurcis ir jau ieziemots. :)
Bet, lai labs pasākums!