RENIO'S cabrio
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- …
- 86
- chevron_right
Kas tur?
Kā Jums liekas kā šie diski piestāvētu kabrio?
R18 Mille miglia 5000
R18 Mille miglia 5000
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Es domāju , būtu mega, ja var parametrus dabūt arkās
ps pa cik tirgosi tagadējos? uzzmet pm
ps pa cik tirgosi tagadējos? uzzmet pm
- ikey07
tur būtu sagāzums ap kādiem 5 grādiem vai vairāk.
Arkas ari iespējams tiktu vēl nedaudz pavelcētas - bet atstājot oem līniju
Arkas ari iespējams tiktu vēl nedaudz pavelcētas - bet atstājot oem līniju
centri tiktu pulēti un lakoti - iespējams tad skats būtu labāks
Ir jau arī opcija kādam paprasīt, lai ar fotošopu padarbojas un iečekot kā izskatās bildēs. Tev noteikti bilžu daudz un var atrast kādu, kas var iemontēt bildēs kabrim tos R18 Mille miglia 5000 diskus.
Mans subjektīvais viedoklis - R18 Mille miglia 5000 - diski gan jau dārgi, bet nav tādi, ka žoklis atkārtos un kārtīga siekala sāktu tecēt.
Mans subjektīvais viedoklis - R18 Mille miglia 5000 - diski gan jau dārgi, bet nav tādi, ka žoklis atkārtos un kārtīga siekala sāktu tecēt.
Izskatās ka šī gada pedējais izbrauciens
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Man tas pats, 29tajā beidzas apdrošināšana, gaidīšu aprīli
- ikey07
Kādi ieteikumi, ko darīt ar esošo m54b30 dzinēju?
izkatās ka oktobrī dzinējs tiks izjaukts pilnībā un tad likts kopā.
Līdz ar ko labāk būtu ar viņu darīt utt
izkatās ka oktobrī dzinējs tiks izjaukts pilnībā un tad likts kopā.
Līdz ar ko labāk būtu ar viņu darīt utt
Foruma ieteikumu tradīcijās, ieswapot kādu S sērija dzinēju
Bet ja nopietni, tad īsti laikam tam M54B30 nav ko izdarīt. Varbūt kāds zirneklis, sadalenes uz to Dbilas aizsūtīt.
Bet ja nopietni, tad īsti laikam tam M54B30 nav ko izdarīt. Varbūt kāds zirneklis, sadalenes uz to Dbilas aizsūtīt.
Uztaisi kapitalku m54b30 un būs
Manuprāt S sērija ir galīgi garām priekš cabrio
Manuprāt S sērija ir galīgi garām priekš cabrio
Lielāka CR pakāpe, var mierīgi 11-11,5 uz e98
Izportēt galvas kanālus drusku, drīzāk nopucēt, jo esošie kanāli ir jau super lieli.
S50 izplūdes zirneklis, jā konkrēti s50 jo pierādīti strādā, nevis kkāda LV metināta drišńa.
Schrick sadalenes, dārgi, bet atmo motoram bez tā neiztikt.
Tad attiecīgi visu šo sasummējot + pieregulējot vadību , var tēmēt uz 300hp no šī motora
Tik tiko tādu motoru čomam piedarbinājām, atliek salikt pārējo auto, piebraukt motoru un nomērīt jaudu :)
Rekur Edijam uz e85, debilas sadalenem, m iepludi, zirnekli saslipetu galvu un bloku - 313-AF- rakstīja: ↑30 Sep 2017, 09:32Lielāka CR pakāpe, var mierīgi 11-11,5 uz e98
Izportēt galvas kanālus drusku, drīzāk nopucēt, jo esošie kanāli ir jau super lieli.
S50 izplūdes zirneklis, jā konkrēti s50 jo pierādīti strādā, nevis kkāda LV metināta drišńa.
Schrick sadalenes, dārgi, bet atmo motoram bez tā neiztikt.
Tad attiecīgi visu šo sasummējot + pieregulējot vadību , var tēmēt uz 300hp no šī motora
Tik tiko tādu motoru čomam piedarbinājām, atliek salikt pārējo auto, piebraukt motoru un nomērīt jaudu :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- …
- 86