dažādas dzineja problēmas & Jautājumi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 322
- 323
- 324
- 325
- 326
- …
- 350
- chevron_right
Kompis un live dati visticamāk ir vienīgais, kas spēs tev sniegt atbildi :)
Sveiki, tātad man ir m42b18 dzinējs, interesē viens jautājums kuru tā arī guugla neatradu, vai 1.8tds izplūdes kolektors lien virsū uz mana m42, precīzāk vai skrūvju caurumi sapas?
Pat ja pieskrūvēsi, ko darīsi ar diametru un formas atškirību? Jeb if it fits then it sits?
Doma jau bija uztaisīt eksperimentu ar tds turbo, un pēc iespējas budžeta varianta, lai nebūtu zirneklis galīgi no nulles jālapa, uzlabojot pašu tdsa zirnekli tik.
Nu tādam mērkim ok, bet uzreiz saku, tds turbīna nekam neder
Ja jau izlēmi ko tādu darīt, uzreiz pameklē kādu KK24 turbīnu
Ja jau izlēmi ko tādu darīt, uzreiz pameklē kādu KK24 turbīnu
Neder tas kolektors.
Talak tds turbina varetu saiet vienigi uz kada 1.0l motora, pa mazu vina ir 1.8 benzinam.
Kolektoru var logka sabuvet no ta pasa isa "zirnekla"
http://www.ebay.com/itm/T3-T3-T4-T04E-T ... wg&vxp=mtr
Lūdzu, manuprāt labākais /lētākais variants.
Par šo summu pat škūnī no kartona taisot lētāk nesanāks.
Ja tas liekas par daudz, tad vari pat nesākt būvēt turbo. Pat eksperimentāli sanāks dārgāk + sprauslas jāsagādā.
Lūdzu, manuprāt labākais /lētākais variants.
Par šo summu pat škūnī no kartona taisot lētāk nesanāks.
Ja tas liekas par daudz, tad vari pat nesākt būvēt turbo. Pat eksperimentāli sanāks dārgāk + sprauslas jāsagādā.
https://youtu.be/ArqyXxzUcmE
Smēlos ideju no šī video, bet tas jau ir cits motors un 2.5tdsa ļurba.
Smēlos ideju no šī video, bet tas jau ir cits motors un 2.5tdsa ļurba.
njā... īsam prieciņam - man ir turbo žurka... varbūt....
tikai aktuāli jautājumi:
CR?
degviela?
turbo vadība?
un cik ilgi paies ka kāds virzulis būs izdedzis no detonācijas un vārsti tā pat?
Protams, ka par turbo zinu ļoti maz, līdz brīdim kad būšu saņēmies sev būvēt.... bet visā visumā šie ir ļoti svarīgi jautājumi...
Bet paskatoties to, ka konkrētajā video MAF tika atstāts spiediena pusē..... nu nekas labs tur nevar būt!!!
tikai aktuāli jautājumi:
CR?
degviela?
turbo vadība?
un cik ilgi paies ka kāds virzulis būs izdedzis no detonācijas un vārsti tā pat?
Protams, ka par turbo zinu ļoti maz, līdz brīdim kad būšu saņēmies sev būvēt.... bet visā visumā šie ir ļoti svarīgi jautājumi...
Bet paskatoties to, ka konkrētajā video MAF tika atstāts spiediena pusē..... nu nekas labs tur nevar būt!!!
No detonacijas Tev izbeigsies viss un uzreiz
Nu var uztaisit turbo bez vadibas un, lai iet ilgi, pats jau diezgan ilgi vizinos ar m43b16 turbo, bez vadibas ar sadiem tadiem savadakiem risinajumiem - ap 200hp saskrien, ta rupji rekinot sanak +100hp originalajai jaudai. Ne, uz jaudas stenda neesmu bijis, brauksu, tad, kad atrisinasu vajadzibu pec vel vairak degvielas, un ja klucis iztures virs 1 bar , dirsanu var atlikt, netaisos tagad strideties un pieradit, ka tas nav dirsa projekts ar ko nav iespejams pabraukt.
Bottom line no ta visa - vai ir jega taisit turbo pa leto ar merki dabut baigo jaudu? - noteikti ne. Vai ir jega pa leto paakstities un gut prieku no ta visa - noteikti ja!
Nu var uztaisit turbo bez vadibas un, lai iet ilgi, pats jau diezgan ilgi vizinos ar m43b16 turbo, bez vadibas ar sadiem tadiem savadakiem risinajumiem - ap 200hp saskrien, ta rupji rekinot sanak +100hp originalajai jaudai. Ne, uz jaudas stenda neesmu bijis, brauksu, tad, kad atrisinasu vajadzibu pec vel vairak degvielas, un ja klucis iztures virs 1 bar , dirsanu var atlikt, netaisos tagad strideties un pieradit, ka tas nav dirsa projekts ar ko nav iespejams pabraukt.
Bottom line no ta visa - vai ir jega taisit turbo pa leto ar merki dabut baigo jaudu? - noteikti ne. Vai ir jega pa leto paakstities un gut prieku no ta visa - noteikti ja!
Sveiki!! Gribēju pajautat varbut kadam ir bijusi šāda problēma, tātad no dzinēja klaudzieni dzirdami no 2 lidz 3jām rpm , ielēju 98to un samainīju ellu tāpat dzirdama , servisa meistari saka ka, šāles beigtas. Man kaut kā neticas. Varbūt kādam ir bijusi šāda problema? M52b28. Butu pateicigs ja kāds varetu iedot Sīkā numuru, vinš skrūvēja 36tos mārkalnes iela netālu no Blasta
ķēde? vanos?
Ar nr. gan jau kāds padalīsies... man nav...
kompresija pamērīta?
Ar nr. gan jau kāds padalīsies... man nav...
kompresija pamērīta?
Nu man ari sāka likties ka kede izstipta vai vanos, kopresiju neesmu merijis, megināšu sodien pamerit. Jo kad ir silts dzinejs sūdigi skilās , auksts uz pusabgriezienu lec.
Vairāk pēc dīzeļa izklausās ar beigtu sūkni
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Gan jau bonusā kloķenes devējs/skriemelis vai sadaenes devējs pusmiris.
Radās jautājums, kā žurcim no 2ned stāvēšanas pazuda dzirkstele? Liku aizdomas uz vadības bloku, to mainīju, nekas nemainījās. Domāju pretaizdzīšanas sistēma neļauj piešķilt, šovakar atradu kastīti un atvienoju visu, taču tāpat nav dzirksteles, kas pēc iespējas biežāk nojūk tādās situācijās?
Kādēļ tu pirmo ko iedomājies nomainīt bija vadības bloks?
Klokenes devējs visdrizakdeivsaa rakstīja: ↑18 Okt 2017, 19:13 Radās jautājums, kā žurcim no 2ned stāvēšanas pazuda dzirkstele? Liku aizdomas uz vadības bloku, to mainīju, nekas nemainījās. Domāju pretaizdzīšanas sistēma neļauj piešķilt, šovakar atradu kastīti un atvienoju visu, taču tāpat nav dzirksteles, kas pēc iespējas biežāk nojūk tādās situācijās?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 322
- 323
- 324
- 325
- 326
- …
- 350