Par un ap CSDD un TA
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- …
- 68
- chevron_right
Uz e46 nedrīkst pārpresēt šaras, cip jo alumīnija plaukti, žurkām var. Man apskatē žurkai piepisās viņi, knapi pārliecinājuNixon rakstīja:Jautājums par E46 plautkiem.
Ir 2 par to, ka atšķirīgi šarnīri. Nezinu un neesmu saskāries īpaši ar tiem alumīnija plauktiem, bet esmu dzirdējis, ka kautkādiem plauktiem tās šaras var presēt.
Jautājums, ko darīt? Iepresēt otrā pusē tādu pašu, lai abi ir vienādi? Vai tomēr jāmaina plaukts un jāliek tāds, kuram tāds pats šarnīrs kā otrā pusē?
Lohi nedrīkst , tie kas māk tiem neko skatē nesakamDanijs rakstīja:Uz e46 nedrīkst pārpresēt šaras, cip jo alumīnija plaukti, žurkām var. Man apskatē žurkai piepisās viņi, knapi pārliecinājuNixon rakstīja:Jautājums par E46 plautkiem.
Ir 2 par to, ka atšķirīgi šarnīri. Nezinu un neesmu saskāries īpaši ar tiem alumīnija plauktiem, bet esmu dzirdējis, ka kautkādiem plauktiem tās šaras var presēt.
Jautājums, ko darīt? Iepresēt otrā pusē tādu pašu, lai abi ir vienādi? Vai tomēr jāmaina plaukts un jāliek tāds, kuram tāds pats šarnīrs kā otrā pusē?
ja ar amuru presee,tie gan jau ka nedrikst
Var dabūt atpakaļ, pats pagajušo menes dabūju atpakaļ par zurku, kuru norakstīju pagajšgad sakumā. Tev jāraksta iesniegums brīvā formā VID iestādē, vai arī tajā eds sistēmā . Tur ir iesniegumu sagataves. Citāts no epasta ko man atsūtija:ZzevsS rakstīja:ikey07 rakstīja:Viņiem pēc idejas būtu jāatmaksā, jo nodoklis jau ir priekšapmaksa.kristians2991 rakstīja:Norakstot auto par 2017 gadu nodokli man atmaksās? Protams par 7 mēnešiem tikai.
Pamēģinat un pēc tam pastāstiet kas Jums no tā ir sanācis...
Transportlīdzekļa ekspluatācijas nodokli atmaksā VID pēc transportlīdzekļa ekspluatācijas nodokļa maksātāja attiecīgā pieprasījuma saņemšanas (brīvā formā), kurā norāda automobiļa marku, modeli, reģistrācijas numuru, par kuru pieprasa nodokļa atmaksu un to mēnešu skaitu, par kuriem pieprasa nodokļa atmaksu, papildus norādot norēķinu kontu, uz kuru persona vēlās saņemt pārmaksāto nodokli.
Informējam, ka iesniegumu VID ir iespējams iesniegt elektroniski vai personīgi ierodoties VID jebkurā klientu apkalpošanas centrā. Elektroniski nosūtīt ir iespējams divos veidos:
-) elektroniski, parakstot to ar drošu elektronisko parakstu un nosūtot uz VID klientu apkalpošanas centra lietvedības e-pasta adresi. Klientu apkalpošanas centru e-pasta adreses atrodamas šeit: https://www.vid.gov.lv/lv/nodoklu-maksa ... pkalposana;
-) iesniegumu kā nestrukturētu dokumentu nosūtot, izmantojot VID Elektroniskās deklarēšanas sistēmu, t.i., ejot uz sadaļu “Dokumenti → Sagatavot dokumentu no veidlapas → Pēc dokumentu grupas: “Citi” → Informācija VID klientu apkalpošanas centriem”.
Detalizēta informācija par VID Elektroniskās deklarēšanas sistēmu ir pieejama VID mājaslapā www.vid.gov.lv (https://www.vid.gov.lv/lv/elektroniskas ... as-sistema).
Čau visiem.
Ar smoked pagriezieniem var iziet skati?
Ar smoked pagriezieniem var iziet skati?
Ja nav pilnīgi melni un ir oranžas lampiņas tad problēmām nevajadzētu būt..
Šoreiz ne par TA, bet gan csdd. Kādus gadus 8 atpakaļ man nozaga auto uz kura bija 2ciparu numura zīme. Protams auto netika atrasts un joprojām ir csdd uz mani. Kā iespējams šo numuru dabūt uz cita auto?
Kas tur bija ar US style pagriezieniem? Nevar būt?
Tikai mazs domu lidojums... pieņemsim, ka numurzīmes tika nomestas pie sētas kad auto nozaga. Un mētājās šķūnītī kas nodega un kausēta alumīnija klucīši tiek aiznesti uz csdd?
Mēģini velreiz
Citāts no CSDD mājaslapas...
"- saņem numura zīmes zudušās vietā un iesniedz policijas izziņu par numura zīmes(-ju) zādzības faktu vai attiecīgas institūcijas izziņu par numura zīmes(-ju) bojāeju nepārvaramas varas dēļ."
Tad kā ir ar izziņu no policijas? Still no go?
"- saņem numura zīmes zudušās vietā un iesniedz policijas izziņu par numura zīmes(-ju) zādzības faktu vai attiecīgas institūcijas izziņu par numura zīmes(-ju) bojāeju nepārvaramas varas dēļ."
Zādzības gadījumā tiek izsniegta cita vnz nevis vecā.ROYALTY rakstīja: ↑09 Okt 2017, 09:06 Citāts no CSDD mājaslapas...
Mana pieredze Rīgā ir tāda, ka priekšējās bremzes nemērīja - apbrauca bremžu stendu un atpakaļgaitā iebraucot nomērīja tikai aizmugurējās. TA izgāju, bet ieteica nākamreiz lūpu noskrūvēt, teica, ka nav viņu pienākums neapskādēt lūpu. Tagad domāju, kā viņu saveidot viegli noņemamu, lai nav jāčakarējas.
Ar tām bremzēm vispār interesanti. pirms dažām dienām gāju savam, domāju poh aizbraukšu ar metināto reduktoru moš paspīd, beigās pie mērīšanas uzrādījās ka nevienmerigi bremzes aizmugurē darbojas. interesanta viņiem tur tā aparatūra.deni2s rakstīja: ↑24 Okt 2017, 20:16Mana pieredze Rīgā ir tāda, ka priekšējās bremzes nemērīja - apbrauca bremžu stendu un atpakaļgaitā iebraucot nomērīja tikai aizmugurējās. TA izgāju, bet ieteica nākamreiz lūpu noskrūvēt, teica, ka nav viņu pienākums neapskādēt lūpu. Tagad domāju, kā viņu saveidot viegli noņemamu, lai nav jāčakarējas.
Varbūt kāds var pakomentēt:
E36 323 automāts, pilna masa 1805kg - nodoklis 137€
Pārbūvējot uz manuāli, svars būtu mazāks? Ja jā, tad - nodokli būtu iespējams samazināt uz 81€? (-10kg vajag, lai no 137 uz 81)
E36 323 automāts, pilna masa 1805kg - nodoklis 137€
Pārbūvējot uz manuāli, svars būtu mazāks? Ja jā, tad - nodokli būtu iespējams samazināt uz 81€? (-10kg vajag, lai no 137 uz 81)
the Pursuit of Happiness.
Nekas nemainīsies, csdd nesver mašīnas, cik teh. pasē ir svars tik arī maksāsi nodokli.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- …
- 68